Jag ska plugga vidare till jurist. Jag ska ta sabbats år och resa världen över. Jag ska börja jobba direkt. Jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra.

Läser redan sista året på gymnasiet, är det meningen att man ska avsluta året vetandes vart ens liv ska ta riktning? Ska man ha klara framtidsplaner och veta vart man ska ta vägen här näst? Veta vad nästa steg är? Absolut, inte. Jag anser att man egentligen inte har format sitt liv alls bara för att man fått en examen som kallas någonting beroende på kurser man läst. Samtidigt kan jag tycka att det är frustrerande att höra folk veta precis vad som ska och inte ska göra efter den stora studenten. Det är mest frustrerande eftersom många inte har den blekaste aning om det. Men jag känner mig inte mogen nog att faktiskt veta det. Jag vet att jag för tillfället vill läsa till jurist. En resa, ett jobb eller en sekund senare kanske jag inte alls vill det längre. Det får bli för tiden att bestämma. Jag tror jag vill resa och kombinera det med volontärarbete efter studenten. Men jag vill också söka till högskolor för att se vad mina betyg räcker till här i Göteborg, Stockholm och kanske även Lund. Men om jag kommer in på ett program jag vill, vill jag tacka nej till chansen då? Jag vet inte. Kanske. Kanske inte. Det är hur som helst någonting jag får ta när jag är där. Sanningen är olyckligtvis nog att jag är där snart. Eller rättare sagt snarare än jag tror. Och det gör inget att jag inte känner mig redo för dem besluten för hur jag en väljer kommer jag inte bli missnöjd. Jag kan söka senare, hoppa av mitt i studierna, ta mitt pick o pack och åka iväg. Jag sätter mina gränser och det är anledningen till att jag trots allt hets kring vad man ska och inte ska göra, kan känna mig säker på mitt val.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 55 Readers

Likes

Comments

Kan inte förstå att det gått över ett år sen jag flög över Atlanten och spenderade en månad av sommarlovet i Miami. På ett sätt känns det som att det var som igår och på ett annat sätt känns det som att det var längre ett åt sedan jag var där. Det som jag verkligen inte kan förstå är att min syster och hennes kompis åkte till Miami på språkresa denna sommaren! Att det befunnit sig på samma skola, strand och stad som jag.

Naturligtvis hade vi helt två olika resor, olika år, olika människor och olika händelser. Jag tycker bara det är så otroligt och så väldigt roligt. Är det något jag absolut inte ångrar är det att jag åkte just det sommarlovet jag gjorde, mellan ettan och tvåan på gymnasiet. Jag rekommenderar det verkligen för er som nu börjat ettan. Våga! Du får ut så mycket mer av resan än en bra bränna..

Ni har sett bilder från min resa, här är istället bilder från Miriams till Miami FL

  • 66 Readers

Likes

Comments

"Hösten är så mysig", är de flestas reaktion när löven byter färg och det blir svårare att klä sig efter väder. Min åsikt är att hösten är deprimerande, blöt och omotiverade! Jag är inte ett fan av hösten, jag vill bara hem lägga mig i sängen och kolla på en film som varar tills denna hemska årstid är över. Som ett plus på att det faktiskt snart är september har jag åkt på en rejäl förkylning. The, mysa och höstkläder i all ära men just nu längtar jag bara till riktig kyla och snö. Ett negativt inlägg i en positiv riktning, för statistiken förstås...


  • 71 Readers

Likes

Comments

Är stressad över att jag inte har ett jobb och var därför ute från 11-17 i söndags och sökte på olika restauranger och matbutiker. Från att ha ca 0 jobb har jag nu kanske vips 3, så kan de gå när man sliter som fan för det. Imorgon står jag på Nordic Wellness och bjuder på "gör-egen-sallad" och min gamla chef hörde av sig, är jag lycklig nu? Mais OUI.


  • 118 Readers

Likes

Comments

Firade Michelle med god mat och ännu godare sällskap på Lou Lou igår. Älskar hur mysigt det är på den restaurangen trots att medelåldern framåt källen kanske var lite för hög haha. Ikväll går vi på det igen. Filippa ska firas och det är Julias födelsedag. Ser väldigt mycket fram emot detta, ska ladda upp med en sen och god frukost. So long.  • 140 Readers

Likes

Comments

Firade att jag fyllt 18 år med alldeles för fina vänner med stor middag och massa drinkar. Detta är en vår full av festligheter, ser fram emot alla helger hela månaden fram över med 18års fester och sen kommer studenterna. Carpe diem Jasmin, carpe diem.
Likes

Comments

Alldeles för längesen jag hälsade på gymmet, ganska exakt 1,5 månader sen. Men idag ändrades det, har varit sjuk ett bra tag och det märktes vill jag lova. Nu efteråt känns det bra, jag är så där härligt slut i kroppen. Idag är det onsdag och det betyder nytt avsnitt av PLL. Lite skönare onsdag, kom på att jag har en del plugg att göra till imorgon, men skjuter upp den ångesten till lite senare. Amigos.

Likes

Comments

Stor eloge till tapas, small dishes; huge flawors. Första besöket på vino tapas var mycket uppskattat. Åt en sen middag där förra torsdagen med la familia, lite vardagslyx slår aldrig fel! Rekommenderas verkligen, ja både lyxen och restaurangen.Likes

Comments

Ville bara slänga in ett litet, mycket obetydligt inlägg varför vet jag inte. Men en förklaring är inte nödvändig heller för den delen. Skönt, ja det skönaste är sannerligen att inte utveckla det minsta.


För en godare, mer betydelsefull gärning.

Likes

Comments

Varje dag har varit en gottedag denna veckan, fort som fan har det gått också! Precis pratat med Lippan och packat klart nästan allt inför resan I M O R G O N. Nu väntar en lång natt och inte fören 13.30 bär det av mot Frankrike.

  • 183 Readers

Likes

Comments