BEAUTY

Okay, jeg ved hvad du tænker...Jasmin, nu har det slået klik for dig. Du er sku da brun i forvejen? Og ja, jeg er født med en natural all year around, afrikansk glød, som jeg elsker, også kaldet mulat. Stor tak til mine forældre, haha! Men jeg kan altså også godt føle mig en lille smule bleg, grå og kedelig i de kolde vintermåneder, hvor der bare ikke er skyggen af en solstråle i sigte. Derfor begyndte jeg for en uges tid siden på denne DOVE Summer Glow nourishing lotion, som giver en helt vild lækker naturlig varm glød over kort tid, og som er så nem at bruge. Da det er en bodycreme smitter den ikke af, og man skal ikke bruge en handske. Jeg smører den bare på hele kroppen og i ansigtet, efter jeg har været i bad. Og det bedste ved det hele er, at den kan købes i normal til sølle 22 kr. Ready, set, glow!

Kys Jasmin

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

LIFESTYLE

Billede fra Pinterest.

Så kom dagen endelig, hvor jeg fik det kørekort, som jeg skal bruge resten af mit liv. Argh, det er slet ikke til at forstå. Jeg er så glad og lettet, og samtidig tror jeg ikke helt det er gået op for mig endnu, at jeg nu fuldt lovligt kan køre rundt på vejene. Jeg har allerede været ude at køre i min mors bil, og det gik super godt. Tænk at man hele sin barndom har drømt om den dag man kunne køre bil, og nu er det virkelighed. Jeg kan slet ikke vente med at køre lange ture med musikken skruet helt op, vind i håret og forestille mig at jeg er med i en musikvideo. Drive in turene, shopping i Sverige og meget meget mere. Den bedst tænkelige start på et skønt nytår. Jeg håber også at I har haft en fantastisk start på 2018.

Kys Jasmin

Likes

Comments

FASHION

Billeder fra Pinterest.

Mood Writing:

This is the season I want to spend wrapped in a snuggly blanket by the fireplace warm and cozy, as the shivering wind outside playful and delight carries crystal clear snowflakes to the ground, leaving a white kissed canvas, marked by fresh footsteps, morning sunshine. Fuzzy socks, hot tea that tickles my tongue, you may listen carefully to recall the melody of underlying golden bells, with a grand old secret kept in their joyful tones. Oh deer, this is the time to be jolly, falalalala are the words of many grateful smiles that greet each other as they stroll side by side underneath the glistening lights in the sky. Hearts are touched by the magic of a gathering, of a time oh so wonderful that it tingles all the way into our fingertips. And as I glanze out the window past the dancing tree, there I am in a glimpse of dream, my eyelids heavily breathing into sleep, and I think to myself, may my next journey be as kind and warm as christmas is to me.

- Jasmin

Likes

Comments

LIFESTYLE

1//OH BY COPENHAGEN FUR BAG 2//GUCCI GUILTY PARFUME 3//HM WIRE BASKET 4//GIORGIO ARMANI SILK FOUNDATION 5//BOBBI BROWN VITAMIN FACE BASE 6//MAGASIN BATH ROBE 7//PILGRIM CHUNKY EARRINGS 8//HM VELVET CASE 9//HM SILVER VASE

Nu nærmer december sig meget hurtigt, og dermed også store-ønskeseddel-tid, og af en eller anden grund har jeg altid ufatteligt svært ved at finde ud af, hvad jeg skal ønske mig i juletiden, men resten af året, er det intet problem for mig at finde ting og sager, som jeg bare må eje - kender I det? Haha. Ligeså svært synes jeg det er at købe gaver til andre, fordi jeg altid gerne vil finde den perfekte gave, som giver min familie julelys i øjnene, og ja, jeg ved det godt, det er jo tanken der tæller, og de bliver glade uanset hvad jeg finder på af gaver. Dog synes jeg ikke det er så svært at finde nogle ønsker til min egen liste, på denne collage som jeg har sammensat med henblik på inspiration til julegaver til mor, søster, moster, dig selv osv. Jeg har forsøgt at komme med nogle ideer i forskellige prisklasser - hvad er dit største juleønske?

Kram, Jasmin

Likes

Comments

LIFESTYLE

Godmorgen Hons. For fa´en hvor har jeg bare savnet at være lige her og skrive til jer og lave indlæg. Long story short har jeg som sædvanlig har travlt, bl.a. med at finde en hverdags rytme igen med arbejde, teater og dans om aftenen osv. Jeg savner og higer efter at få lov at være kreativ igen på mine forskellige platforme, Youtube, Instagram og Nouw, men jeg har siddet lidt fast i en kreativ/inspirationsblokade, hvor jeg har haft lyst til at finde på noget helt nyt og anderledes content, men har følt at intet var godt nok - kender I det? Anyways, så fik jeg lige pludselig, qua december der nærmer sig og julestemningen der begynder at brede sig, lyst til at skrive dette indlæg og starte en lille miniserie op med inspiration til julegaveindkøb til dine kære. Vi starter ud med mændende - deres ønsker er simple, konkrete, og på forunderlig vis er de alligevel altid svære at finde på en overraskende og nytænkende gave til. Derfor har jeg samlet lidt inspiration til lækre gaver, der med garanti vil gøre far, bror eller bedstefar glad. Dejligt at være tilbage. Vi snakkes.Kys, Jasmin

Likes

Comments

I N S T A G R A M - @JASMINBARTWILLIAMS