Jobbar jättemycket just nu. Men idag är jag ledig äntligen och ska iväg på lunch.
Men i söndags så var jag hemma och klädde granen för iår (hemma hos mig blir det ingen gran haha) den blev söt och sen drog jag iväg till jobbet för att jobba natt. Sen har jag jobbat 1-2 pass om dagen haha. Men imorgon blir det tvätt och risk- ettan. Sen jobba natt hela helgen. 😴

  • 73 readers

Likes

Comments

Den här frågan, kort och gott säger jag: det jag åt ikväll. PIZZA!! 😍

  • 98 readers

Likes

Comments

Jag har uppnått flera drömmar nu. Men två som är verkligen wow var studenten. Jag HATADE gymnasiet, fasade att gå dit, vantrivdes och höll mig undan hela tiden. Men när jag väl var klar så kändes det som en stor sten lyft från mina axlar, så stolt!
Den andra är helt klart att jag flyttat hemifrån, så jävla bra av mig. Så jävla otroligt att kunna säga "aldrig mer fosterhemsplacerad" och känna att man till 100% är hemma. Missförstå mig inte, min fosterfamilj var fantastisk, ÄR fantastisk, är verkligen evigt tacksam till dom. Men att stå där jag står idag, wow.
Jag har verkligen suttit på min balkong, på en tanig klappstol från Ikea, tittat ut över gatan och känt mig så lycklig och stolt att jag kunnat gråta. Fantastiskt!

  • 96 readers

Likes

Comments

Okej lucka tre!
3 mål jag vill uppfylla inom närmsta tiden?

Nr 1 är helt klart att ta mitt körkort. Väntar på körkortstillståndet sen ska jag köra all in och ha det innan sista januari är tanken. Haha måste plugga..

Nr 2 är att fortsätta vara såhär glad. Jag har en lycka i kroppen och vill stanna här på toppen! Får höra av alla att "du ser så glad ut!" Så skönt att höra.

Nr 3.. Klurigt. Men jag hade velat börja läsa mer böcker. Det är fantastiskt att läsa och tyvärr har jag slutat med det på senare år. Just nu löser jag Therese Lindgrens bok, den är helt okej. Men är bara på tredje kapitlet så ska inte ge upp hoppet än!

Har ni några mål inom den närmsta tiden?

  • 101 readers

Likes

Comments

Jag har många förebilder i livet.
Men den första jag tänker på är Emily, min gamla kontaktperson som idag är utbildad socionom, vilket är mitt mål i framtiden. Det är häftigt. Hon tog examen samma dag som jag tog studenten, och gissa vad hon gjorde? Jo hon kom till mig och firade min student trots att hennes dag var precis lika stor. Jag är så tacksam att hon tog tiden att komma, och att jag fick gratta henne också på hennes dag!
Men utöver det har hon ett hjärta av guld, hon tänker alltid på ens bästa och är alltid där för en. Samtidigt som hon är en så stark person i sig själv. Nej hon är bara så cool. Vackra Emily!
En bild på oss från när vi firade min 18-års dag!

Sedan har vi självklart Annika. Min älskade extramamma som varit med mig i vått och torrt! Hon har lyft mig så skolan gått så mycket bättre, och att den klarade jag utan problem. Att hon såg en vilsen nyss fyllda 16-åring som var så trasig och ensam i livet som en del av familjen. Tagit hand om mig som sin egen dotter, kämpat för alla mina rättigheter och aldrig lämnat mig åt mitt öde. Wow för henne och hennes otroligt stora hjärta! Hon glömmer bort sig själv för ofta och fokuserar på andra. Jag önskade hon kunde se den kvinna jag ser. Hon hade förstått så mycket mer. All kärlek till dessa två!

  • 103 readers

Likes

Comments

Tänkte köra kajsons julkalender här på bloggen!
Första luckan är "vad är din drömbild av julafton?"
Så vi kör! Min drömbild på julafton är att vakna på morgonen till någon man kan tänka sig att spendera hela dagen med. Sedan bara se julfilmer hela dagen, kanske baka lite pepparkakor eller lussekatter. Inte åka iväg någonstans eller någonting. Inte ens julbord. Jag vill ha en vanlig dag, fast man vet att alla är borta med familjen. Men man är inte ensam endå, för man har sin person. Att skoja runt hela dagen i underkläder och tomteluva, lyssna på mysig musik, dricka julmust och äta sina nybakade lussekatter i ljuset från granen och ljusstakarna i fönstren under filtar i soffan. Det är min drömjul.
Men iår blir bra endå. Jag ska sova rätt länge för ska hålla mig vaken natten till julafton. Sen hem till Annika och Patrik, kanske en sväng till syskonen också. Sedan vid 8 ska jag åka till jobbet för att arbeta nattpass.
Det blir nog bra. Men avskyr tyvärr julen och vill bara sova bort hela den dagen. Men fy för att bryta normen. Jag är för svag för det här.

  • 107 readers

Likes

Comments

Före..

Och ÄNTLIGEN.. Resultat😍😍😍

Ska ALDRIG MER sluta le, wow. Så jävla fantastiskt, så jävla lycklig.

  • 117 readers

Likes

Comments

Hitta Therese bok idag, det vad den och en tjocktröja som åkte med hem innan jobb. Började 13.30 och slutade nu. Shit vad jag är trött. Ska hem och ta en lång dusch och sova gott, och länge imorgon haha.

  • 115 readers

Likes

Comments

Hahah varje vecka har gått i 190 sen jag flytta hemifrån. Veckorna flyger förbi och jag är lyckligare än någonsin. Jobbar vääääldigt mycket nu och december kommer vara värre för tror inte jag har mer än 3 dagar ledigt på hela månaden, inte ens jul eller nyår är ledigt.. På helgerna eller kvällarna får man ta tiden att umgås med vänner och försöka planera in att komma hem. Så idag har jag jobbat, imorgon är det kvällspass igen så har varit så jääävla duktig och gjort matlådor. På torsdag är jag ledig och då händer det roligaste på länge. Ni får se då!
På fredag jobb igen, lördag handla med Annika och äntligen sätta upp speglar och sånt till sminkborden här hemma, tomt på väggarna nu! Sedan på söndag ska jag göra fransar. Ska bli kul att prova, ska faktiskt försöka få in en tid till att sola solarium också, känner att jag behöver det 😁
Men nu ska jag sova, godnatt med er!

Bjuder på dessa idiotbilder, men livet leker och vi skrattar non stop av lycka

  • 121 readers

Likes

Comments

I fredags hade vi inflyttningsfest här hemma, väldigt lyckat och vi kom i säng vid 4. Städningen gick väldigt snabbt också, skönt att bo litet😉
Sedan igår var det halloween fest hos Ellinor som jag gick i skolan med. Också väldigt lyckat och vi mötte upp Alva efteråt och drog till wonk, tyvärr men vilket fiasko haha. Sämst var det och asdyrt inträde. Så ja, annars var det grymt!

  • 154 readers

Likes

Comments