Mallorca var fantastiskt. Var ju där 2 gånger på en månad och jag älskar stället. Vackert och mysigt. Aningen kallt på sensommaren men vi hade en bra vecka! Vi låg vid poolen nästan alla dagar, någon dag gick vi inte ut ur rummet haha.. Vi gick ut två gånger på någon stor klubb som var där och jag dansade skorna av mig i princip haha. Grymt roligt. Vi shoppade en kväll och fick med oss varsin väska hem och annat smått. Åkte Segway längs stranden och upp bland massa skumma små gator haha. Och sist men inte minst. Så tatuerade vi oss två timmar innan vår transfer gick. Så vår bästis tatuering blev äntligen av, som vi skjutit på det haha. Den blev grymt bra och nu när den läkt är den ännu finare. Så resan var grym. Pizza i 7 dagar och vattenmelon och smirnoff ice till kvällsmat. Bra💪🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

Ursäkta flyttbilderna men såhär har det sett ut hos oss.
Vi har fått upp alla möbler och kommit iordning rätt bra här nu. Har dock inte ätit lagad mat här mer än en gång. Så när jag åkte hem i onsdags så var det helt sjukt gott med riktig mat haha🙈
Tiden flyger iväg oavsett, vi har bott här i 2 veckor nu och trivs så otroligt bra. Bästa beslutet jag tagit helt klart🙏🏼
Förövrigt kan jag lika bra skriva ut att jag och Daniel gjort slut. Det är ett par veckor sen nu men jag mår bra. Det var ett beslut taget av mig, många faktorer som påverka, men mer än så behöver jag inte skriva här.

  • 8 readers

Likes

Comments

Vi är officiellt här. Vi bor här nu. Första natten och jag är så exalterad att jag kan inte sova, men Hanna är dödstrött haha. Så får väl krypa ner i min nybäddade säng i mitt nya hem. Godnatt!

  • 21 readers

Likes

Comments

Imorgon flyttar jag hemifrån. Helt.jävla.sjukt.
Är så tagen och exalterad att jag inte kan sova. Men bilen hämtas 8 imorgon bitti och då går flyttlasset. Ska bli så jävla grymt, och bättre blir det, jag flyttar med Hanna! Tjejen som finns i vått och torrt, den jag kan skrika på utan att bry mig om konsekvenserna, den jag alltid skrattar med, den som säger till mig att jag är fett korkad när jag gör dumma grejer. Den tjejen, ska jag flytta med. Vi har varit där hela veckan och fixat, sen idag köpte vi massa småsaker till hemmet och även massa möbler. Men vi har hållt det lugnt och bara köpt det viktiga typ. Tänkt att det kommer när man bott in sig mer. Sen vid två ska jag tillbaka hem och göra mig iordning för Daniels mormor fyller år och det ska firas! Bowling och middag och efter det åker jag hem, hem till min lägenhet. Helt otroligt.

Prinsessan❤️

  • 26 readers

Likes

Comments

Trött på livet, jobbar jävel och loggar ut resten nu, fy 👋🏻

  • 85 readers

Likes

Comments

På löööördag åker jag med denna fisen till Mallorca, halv 7 går flyget och det ska bli såååå kul! Vi bor nära stranden och jag tror att det är på andra sidan från där jag var med Daniel och familjen nyss. Men åh så kul det ska bli, fy! Efter vi hade bokat åkte vi till emporia för att köpa bikini till Hanna och köpte sedan kakor på Willys och satte oss på gräsmattan rätt nära mig. Men vi var så hypade att vi knappt kunde sitta stilla..
Iallafall var det min absolut sista dag någonsin på kontoret idag. Men min sista jobbdag är på torsdag, och imorgon går jag läkemedelsutbildningen för att ge medicin som vikarie. Det underlättar sååå enormt mycket! Och sist men inte minst fyller jag år på fredag. Två dagars jobb till sen semester. Men när jag är tillbaka vet jag faktiskt inte när jag ska jobba nästa gång.

  • 101 readers

Likes

Comments

Har de senaste dagarna hjälpt min killes mormor att flytta och köpa grejer till hemmet, hon flytta till nybyggt så hon har inte vetat hur den ska se ut (förutom ritningar) så det var sååå spännande att se och åh vad fin den är! Hon trivs som fisken i vattnet skönt nog och nu väntar vi bara på sängen och soffan, sen är det klart! Ikväll har jag bara varit med Hanna, och vi har stora planer nu heho!

  • 111 readers

Likes

Comments

Slutar jobbet nuuuuu och blir hämtad av Michael nu. Lunchdags och jag är sååå hungrig. Och ikväll blir det biopremiär av hitta Doris med min prins, som vi längtat efter denna, och äntligen är den här!

  • 120 readers

Likes

Comments

Vi hyrde en bil ena dagen och åkte in till Palma, vilket det var ett "köpcenter" med bl.a. Sephora och jag hittade min too faced concealer jag hört så mycket om! Och dessutom fanns bourjois så köpte en foundation kathleen och jaclyn snackat mycket om. Sen sista sminkgrejen var den concealern från maybelline alla pratat om så tänkte att jag lika bra kan prova dom, grymt nöjd iallafall och vill typ sminka mig nu men ögonen går i kors och vill bara sova nu!

  • 130 readers

Likes

Comments

Imorgon är vår sista dag här, det har varit så mysigt hela resan, på stranden är det sand men mest klippor runt om man kan hoppa från, och de finaste fiskstimmen. Det var så otroligt att hoppa från klipporna och sen se alla fiskar när man kommit i. Nu ska vi njuta ordentligt sista dagen. Ikväll sitter vi på en bar för att avsluta Daniels lillebrors födelsedag, och Daniel och hans mamma ska dyka imorgon, så jävla häftigt. Såå glad att han har sin kamera han kan filma under vatten med så man får se det sen!

  • 131 readers

Likes

Comments