Det är Alva som är den sköna damen i mitten, My homeguuuuurl och bestie. Så nu vet ni vem jag hänger med och facetimear med när jag städar och hon ser på tv, tre ord till varandra på två timmar, Love<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 112 readers

Likes

Comments

Jobbade natt och åkte hem, kasta in en tvätt, hämta Lara och handla massa gott och åkte hem och gjorde frukost. Hon är vegan så veganska pannkakor stod på menyn med nutella och massa frukt. Det var såå mysigt!
Lara är en nyfunnen vän, men en helt underbar tjej, så glad att vi hitta varandra!
Lämnade henne hemma och åkte iväg och köpte choklad och blommor till Annika och Patrik, smög upp på deras balkong och gömde dom, tydligen lite för bra för de hittades inte ens😂
Sen iväg till jobb för ännu ett nattpass, var lugnt igår men otroligt trött var jag haha. Skönt att ha sovande natt!

  • 117 readers

Likes

Comments

Ett av mina högsta mål i livet är körkort, och efter många om och men och tabbar så sitter jag här med kortet i handen. Så jävla underbart.
Har även idag kommit hem från Alingsås och jag och min roomie har rullat hem vår bil vi införskaffat oss, den är ful men fungerar alldeles utmärkt för oss just nu. Det var en otroligt rolig runda men nu är vi heeeelt slutkörda så säger godnatt nu!

  • 119 readers

Likes

Comments

I helgen var det kalas för mina STORA småsystrar, den ena blev tonåring och den andra blev byxmyndig, ni var ju bebisar igår?
Det bjöds på pizza och kladdkaka och jag och kusinen TRYCKTE i oss hur mycket som helst och rulla sedan hem som två sälar...
jobbar massor nu och imorgon är en stor dag, hoppas allt går som det ska och jag inte gör bort mig helt haha.. har annars en ledig helg och på lördag är det pyjamasparty hos fer då hon fyllt år. Sååå kul!

  • 133 readers

Likes

Comments

Jobbar jättemycket just nu. Men idag är jag ledig äntligen och ska iväg på lunch.
Men i söndags så var jag hemma och klädde granen för iår (hemma hos mig blir det ingen gran haha) den blev söt och sen drog jag iväg till jobbet för att jobba natt. Sen har jag jobbat 1-2 pass om dagen haha. Men imorgon blir det tvätt och risk- ettan. Sen jobba natt hela helgen. 😴

  • 217 readers

Likes

Comments

Den här frågan, kort och gott säger jag: det jag åt ikväll. PIZZA!! 😍

  • 242 readers

Likes

Comments

Jag har uppnått flera drömmar nu. Men två som är verkligen wow var studenten. Jag HATADE gymnasiet, fasade att gå dit, vantrivdes och höll mig undan hela tiden. Men när jag väl var klar så kändes det som en stor sten lyft från mina axlar, så stolt!
Den andra är helt klart att jag flyttat hemifrån, så jävla bra av mig. Så jävla otroligt att kunna säga "aldrig mer fosterhemsplacerad" och känna att man till 100% är hemma. Missförstå mig inte, min fosterfamilj var fantastisk, ÄR fantastisk, är verkligen evigt tacksam till dom. Men att stå där jag står idag, wow.
Jag har verkligen suttit på min balkong, på en tanig klappstol från Ikea, tittat ut över gatan och känt mig så lycklig och stolt att jag kunnat gråta. Fantastiskt!

  • 240 readers

Likes

Comments

Okej lucka tre!
3 mål jag vill uppfylla inom närmsta tiden?

Nr 1 är helt klart att ta mitt körkort. Väntar på körkortstillståndet sen ska jag köra all in och ha det innan sista januari är tanken. Haha måste plugga..

Nr 2 är att fortsätta vara såhär glad. Jag har en lycka i kroppen och vill stanna här på toppen! Får höra av alla att "du ser så glad ut!" Så skönt att höra.

Nr 3.. Klurigt. Men jag hade velat börja läsa mer böcker. Det är fantastiskt att läsa och tyvärr har jag slutat med det på senare år. Just nu löser jag Therese Lindgrens bok, den är helt okej. Men är bara på tredje kapitlet så ska inte ge upp hoppet än!

Har ni några mål inom den närmsta tiden?

  • 245 readers

Likes

Comments

Jag har många förebilder i livet.
Men den första jag tänker på är Emily, min gamla kontaktperson som idag är utbildad socionom, vilket är mitt mål i framtiden. Det är häftigt. Hon tog examen samma dag som jag tog studenten, och gissa vad hon gjorde? Jo hon kom till mig och firade min student trots att hennes dag var precis lika stor. Jag är så tacksam att hon tog tiden att komma, och att jag fick gratta henne också på hennes dag!
Men utöver det har hon ett hjärta av guld, hon tänker alltid på ens bästa och är alltid där för en. Samtidigt som hon är en så stark person i sig själv. Nej hon är bara så cool. Vackra Emily!
En bild på oss från när vi firade min 18-års dag!

Sedan har vi självklart Annika. Min älskade extramamma som varit med mig i vått och torrt! Hon har lyft mig så skolan gått så mycket bättre, och att den klarade jag utan problem. Att hon såg en vilsen nyss fyllda 16-åring som var så trasig och ensam i livet som en del av familjen. Tagit hand om mig som sin egen dotter, kämpat för alla mina rättigheter och aldrig lämnat mig åt mitt öde. Wow för henne och hennes otroligt stora hjärta! Hon glömmer bort sig själv för ofta och fokuserar på andra. Jag önskade hon kunde se den kvinna jag ser. Hon hade förstått så mycket mer. All kärlek till dessa två!

  • 247 readers

Likes

Comments

Tänkte köra kajsons julkalender här på bloggen!
Första luckan är "vad är din drömbild av julafton?"
Så vi kör! Min drömbild på julafton är att vakna på morgonen till någon man kan tänka sig att spendera hela dagen med. Sedan bara se julfilmer hela dagen, kanske baka lite pepparkakor eller lussekatter. Inte åka iväg någonstans eller någonting. Inte ens julbord. Jag vill ha en vanlig dag, fast man vet att alla är borta med familjen. Men man är inte ensam endå, för man har sin person. Att skoja runt hela dagen i underkläder och tomteluva, lyssna på mysig musik, dricka julmust och äta sina nybakade lussekatter i ljuset från granen och ljusstakarna i fönstren under filtar i soffan. Det är min drömjul.
Men iår blir bra endå. Jag ska sova rätt länge för ska hålla mig vaken natten till julafton. Sen hem till Annika och Patrik, kanske en sväng till syskonen också. Sedan vid 8 ska jag åka till jobbet för att arbeta nattpass.
Det blir nog bra. Men avskyr tyvärr julen och vill bara sova bort hela den dagen. Men fy för att bryta normen. Jag är för svag för det här.

  • 251 readers

Likes

Comments