​Nu har skolan börjat, vi började skolan 17 augusti , nu har också ett nytt läs år börjat, nu har man ny chanser till att förbättra sina betyg,träffa nya kompisar osv, Men vi ska inte glömma sommaren 2017 vad har ni haft för er? själv har jag varit med min familj, vi har varit på liseberg, på min födelsedag =),sedan åkte vi till ullared,, det var super roligt,mycket folk och mycket trängsel men det var okej =)=) och så åt vi mycket på ikea frukost som ni ser på bilden, jag REKOMENDERAR DET VERKLIGEN, Speciellt i gb och örebro,vi har också varit i örebro, på badhuset eftersom att det inte har varit något badväder osv men jag har annars bara varit hemma och tagit lugnt inför skolan!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

igår bakade jag dessa munkar ,det blev godare än gott, receptet kommer ifrån Roy fares, jag tycker att ni ska testa ni kommer inte att ångra er!!!!

Likes

Comments

heeeej idag serverades 3 st snabba olika kakor, som också är sockerfria.Det var energi bars som jag kom på receptet på, eller jag har ju kommit på alla 3 men vi fortsätter.Med det rosa bandet har vi havre kakorna, här kommer receptet.

energi bars:
1 dl linfrön
4 dl havregryn
1 dl kokos
2 tsk kakao
1 dl sesamfrön
2-3 msk honung
gör så här:först sätter du ugnen på 200C ,Blanda alla torra ingredienser i en plåt,Lägg plåten i mitten utav ugnen,ha i blandningen i ca 5-10 min, havregrynen och linfröna ska få lite färg.Medans kan du "smälta honungen i mikron(den ska bli flyttande)Ha i dem torra ingredienserna i en bunke och häll över honungen BLANDA.Det ska bli en kladdig deg,ha i degen i en form som du tror degen kommer att få plats i, jag använde en sockerkaks form, sedan formar du "degen" till en fyrkant lägg i frysen i 10 min.När 10 min har gått skär du barsen i sån storlek du vill ha, sedan packar du in barsen i folie eller baklåtspapper, lägg i kylen och sedan njut!.

Banan och havrekakor ugn:200 C
1-2 bananer
1 dl havregryn om du använder 1 banan, och två om du använder 2 bananer
man kan också ha i torkad frukt,helst russin.
gör så här:skala och mossa bananen/bananerna i en skål, ha i havregrynen, BLANDA!!,forma den kladdiga degen till små kakor, Lägg kakorna i mitten ut av ugnen i ca 10-15 min kakorna ska inte stelna, dom stelnar när dom svalnar.

havrekakor: ugn 200 C
1 dl havremjöl
3 dl havregryn
100 g tärnad smör
1/2 tsk salt
1/2 tsk bakpulver
3/4 majsena
2 msk mjölk
Gör så här:blanda alla torra ingredienser, ha i den tärnade smöret och mjölken och blanda till en deg, sedan formar du degen till en längd på ca 20 cm, låt degen ligga i kylen och villa i 1 timme, sedan skär du ca 20 st små kakor, lägger plåten i mitten ut av ugnen i ca 10-12 min.
LYCKA TILL MED DESSA 3 KAKOR,HOPPAS ATT DET SMAKAR BRA, HELA FAMILJEN ÄLSKADE KAKORNA, MEN SPECIELLT BARSEN. =)

Likes

Comments

Min favorit smörgås till frukost är ju sååå klart avokado och ägg smörgåsen,jag älskar både avokado och ägg så det blev en ny gäst på matbordet till frukost,skulle ni äta det till frukost,gillar ni avokado/ägg,gilla och kommentera om ni gillar något ut av det,kommentera gärna också vad just du äter till frukost❤️!!

Likes

Comments