Det blir ingen Geocaching. Det började regna:// fast jag sitter på min pappas jobb nu och lyssnar på en kompis som jobbar här när han sjunger, riktig sångröst där

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är ensam idag, alla är borta, det är ensamt, men jag ska åka till byn och geocacha lite, för jag gör liksom ingenting, tänkte filma det så ni får se hur det går till, redan spelat in en video idag!! Känner ett flow!!!

Likes

Comments

Är det bara jag..... Som tycker att denna mopeden är så sjukt snygg?? Asså modellen är jättefin!! Priset gillar jag dock inte. Jag fyllde ju 14 för inte så länge sedan men jag är så taggad på att bli 15!! Jag ska definitivt ha denna mopeden. Retro stilen älskar jag! Måste bara jobba till mig alla pengar till kortet och själva mopeden, har räknat ut det till lite över 17 500 kr!!!

Har dock sökt till ett sommarjobb så jag kan tjäna lite detta året, får se hur mycket jag tjänar://

Likes

Comments

Hej!!

Jag heter Jasmina och detta är mitt första blogginlägg, jag har haft blogg tidigare men det gick inte så bra, nu har jag dock en bättre anledning till att blogga, min youtubekanal!! Jag har en youtubekanal som heter Jasmina Potera där jag lägger ut olika saker, skriv gärna vad jag ska lägga ut så ska jag försöka uppfylla alla önskningar. Här kommer jag skriva info om kanalen till exempel ifall det inte kommer ut nån video när det ska det, alltså varje onsdag och söndag kl 08:00 vilket det inte gjort för att min dator gjorde nåt med alla filer som gjorde att jag inte kunde göra nåt, jag ville verkligen lägga upp just den videon men det gick tyvärr inte, jag ska försöka fixa till det!!! I den videon var jag och geocachare för första gången vilket jag tyckte var sjuuuukt kul!!

Kram

J

Likes

Comments