Header

Då var man tillbaka till miami beach igen känns verkligen som man är hemma haha... Ska snart ner och se om man kan bada för de verkar vara storm ute men vi får se.

Orlando var skit bra mysigt lch jättestort. Vi hann köpa en hel del där som tur var för de var mycket billigare där än här i Miami. Fick med mig några jackor, en Michael kors och en Marc Jacobs klocka också är skit glad:) sen en massa kläder och beats högtalare.

Inte långt kvar tills jag ska hem nu och vill verkligen inte hem att bo i kalla Sverige är nog trots allt inte min grej älskar USA..... men men saknar min lilla vovve så jag dör och familjen... Ne nu ska man ner en sväng till poolen och havet se yaah:)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 420 Readers

Likes

Comments

Idag var det en lång dag 8 h lektion och oförberett prov trodde jag skulle svimma aja de gick ju fan inte bra kan man säga hur fan kn jag glömma vad Tequila e gjort på och åååå!

Aja imorgon är det Bahamas som gäller längtar verkligen efter de hoppas de kommer va as bra. Sen är de bara 1 vecka kvar på denna resa innan mim lillebror kommer nästa söndag och resan fortsätter med honom fram till jul =)

Likes

Comments

Idag var de skola igen då fast båda grupperna och de gick ju bra sen drog vi till club play för att ha 2 timmars flaring och få se eld flair as coolt :)

Idag fyller min underbara lillebror hela 18 år shit vad tiden går. men du är fortfarande som 10 för mig haha:)

Imorgon som sagt är det Thanks giving och vi har en mördar skola på 10-18 imorgon skjut mig säger jag bara!

Ne fredag blir de toppen för då drar vi till Bahamas whoo kan inte beskriva mednord hur glad jag är en riktigt fet skön säng riktigt mat ingen jävla burk mat åå kommer bli så roligt.

Likes

Comments

Idag har de vart en riktigt skön dag skola på morgonen sedan slutade vi vid 14 gick köpte hårfärg kom tillbaka till rummet och färgade håret och gjorde en ansiktsmask så himla skönt!

Sedan drog jag och Mathilda till T.g.i fridays och åt efterrätt och bara plugga de va nog det bästa haha Nu blir de att titta på Paradise Hotel och sedan plugga och sova imon är det en ny dag och de blir flaring på stranden se yah !=)♡♡♡

Likes

Comments

Ja gårdagen gick ju bra trevligt att alla samlades från nåda grupperna fick 3 rätters open bar och rör på bordet.

Idag har jag och Mathilda tagit en PW skit skönt men tyvärr ingen sol men så jävla varmt är det tror de ligger på 30 ungefär.

Igår fick vi reda på att vi får en fett nice kryssning till Bahamas 3 nätter all inklusive och hotellet Atlantic ojoj kan bara inte bli bättre Once in a life time ;)Likes

Comments

Hej hopp allihop.

Idag är det en ny dag klockan är 12 och skolan börjar kl 14:00 så ligger i sängen och pluggar på drinkarna. var ute imorse och inhandla en kudde för har snart rygg eller nack skador haha så de blev en fin rosa stor kudde :) sedan hittade jag även en Guess väska som jag norpa åt mig haha ja passa på när de endå e billigt här :) Idag blir det ingen strand för det är rätt så monligt men fortfarande varmt så de blir en plugg dag inne istället.

Igår fick vi lära oss :
Screwdriver
G.T
Cuba libre
Harvey Wallbanger.

Idag blir det:
Black Russian
Sex on the beach
Tequila Sunrise
San Francisco

Likes

Comments

Idag fick vi börja göra 4 olika drinkar ja man kan ju säga att huvudet blir snörrigt värre när man får 3 drinkar beställda på en gång :)

Ibland känns det som man ska gråta hur ska jag kunna alla 100 drinkar utantill och alla CL det är ju intill omöjligt och vilka glas och dekorstioner och ahhhhh hjälp haha men men plugg plugg på högsta nivå!!!

nu blir det dusch sen kvällspromenad och sen plugg och lägga sig vi ses SKÅL!

Likes

Comments

Då var dag ett klar. Det är verkligen väldigt lungt och ingen hej och hå är som man trodde.. man går till stranden solar shoppar sedan till skolan och efter de sängen så det känns skönt.

Nu är jag super trött ska strax lägga mig klockan e 18:00 här ska läsa min läxa till imorgon sen blir det natti natti :)

skickar även med en bild på den livsfarliga maneten jag såg med Mathilda idag på straden tydligen kan man få hjärtstillestånd av den :0

Likes

Comments

Ja då var man framme och väntar på att vi ska gå ut och äta hela skolan ska bli kul är skit hungrig. Det är varmt som tusan här och klockan är 21:20. uppdaterar mera imorgon när.man står på fötterna för nu e jag as trött..

Likes

Comments

Nu så sitter man på planet påväg till Miami helt fantastiskt ska det bli vad jag har hört är de 35 grader just nu där från grupp 1 så nu kommer grupp 2 och tar över whooop :)

Sen är det farsdag idag och jag önskar min älskade pappa all lycka och glädje idag. Hoppas han får en underbar dag för det är du värld. Allt du gått igenom kämpat hur stark du har varit och klarat allt är vi i familjen jätte stolta över. Du är en far jag alltid kommer älska till månen och tillbaka. Utan dig hade jag aldrig varit den jag är idag. jag älskar dig pappa <>

Likes

Comments