Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er tänkte skriva ett snabbt inlägg här om de två bästa vännerna jag har!!

Den ena träffade jag första gången när jag precis fyllt 18 år sen så tappade vi kontakten ett tag men inte så långt efter det fick vi upp den ingen och det kan jag säga att jag är jätte glad över, hon betyder så mycket för mej och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne alltså!!


Den andra träffade jag för typ 1 månad sen och vi klickade direkt och ända sen dess har vi pratat varje dag och träffats väldigt ofta. Hon är den som aldrig blir trött på samma drama hela tiden, jag vet att vad som än händer så kommer hon finnas där för mej eller faktiskt så kommer båda två vara där för mej oavsett vad.


Ni är dom bästa som finns, ni gör mej så glad när jag är nere och när jag behöver er som mest så finns ni där vid min sida. Det går inte att beskriva med ord hur mycket ni betyder för mej och jag hoppas verkligen att jag inte förlorar er två. Tiden med er har varit så grym och allt vi kommer gå igenom framöver kommer vara helt grym!!


Älskar er så mycket!!❤❤

Likes

Comments

I know you've got the best intentions, just trying to find the right words to say. I promise I already learned my lesson but right now I want to be not okey. I'm so tired sitting here waiting, if I hear one more just be patient it's always gonna stay the same. So let me just give up, let me just let go. If this isn't good for me well I don't wanna know. Let me just stop trying, let me just stop fighting. I don't wan't your advice or reason why I'm alright, you don't know what it's like. I can't stop these feet from sinking and it's starting to show on me. You're staring while I'm blinking but just don't tell me what you see. I'm so over this bad luck, hearing one more keep your head up. Is it ever gonna change?


Don't look at me like that just like you understand!

Don't try to pull me back!!

Likes

Comments

Hej på er!! Ligger i sängen och bara kollar upp i taket, kan verkligen inte sova. Ligger här och tänker på min framtid som jag vill kunna kontrollera men jag vet att jag inte kan göra det och det får inte direkt mej att må bättre men när man ligger här själv så kan man lixom inte låta bli att tänka på allt ifrån himmel och jord.


I fredags så hade man en liten tjejkväll med två av dom bästa brudarna i mitt liv, pratade om allt möjligt från något allvarligt till något mindre allvarligt, jag tänkte inte så mycket just då och det var faktiskt ganska skönt att bara släppa allt för några timmar. Det händer för tillfället inget intressant i mitt liv som är värt att skriva om. Jag hoppas att det är någon som läser min blogg och faktiskt bryr sej om vad jag gör om dagarna och hur jag faktiskt mår. Jag vet att det kan bli samma sak om och om igen men som sagt så händer det inte så mycket i mitt liv iallafall inte positiva grejer just nu, jag vill ju inte skriva om min ångest och depression hela tiden heller även fast det går upp och ner hela tiden som en berg och dalbana. Det tar så himla mycket energi från att vara uppe på topp sen så är du helt plötsligt nere på botten. Se nu skriver jag om det igen, men det är så jag mår just nu men nu har jag bestämt mej att det inte ska få styra mina dagar längre!!


Nae men nu ska man kanske försöka sova iallafall så man får några timmars sömn.

God natt alla!!

Likes

Comments

Hej på er!! Ett litet sent inlägg på den här torsdagsnatten, har varit hos min barndomsvän sen kl 13:00 typ och kom hem nyss så nu ligger jag på soffan och ser på tv!!

Imorgon blir det att umgås med Becca får se vad vi hittar på!!

Letar fortfarande egen lägenhet och nytt jobb om jag inte får nya pass snart!!

Nae nu ska jag sova!!

Natti natti bloggen!! 😴

Likes

Comments

My friends always tell me I get carried away sometime I spit when I talk cuz I have so much to say, they don't seem to hear me but I guess it's okey it's not their fault my minds working overtime with no pay. They always say the same things and it's starting to get old, that my head can't get sick, it can't catch a cold. I scratch and pick, my insecurities poke, my fears, my anxiety, a voice that provokes. Take a walk, clear your head, breathe in count to ten cuz on the first page of life written in red, you'll never make it here if you don't learn how to bend.


Don't speak unless you're spoken to, little girl. Someday you will find your place in the world but ladies don't get dirty, someday you'll learn to fill the empty space with empty faith.


Everyday feels like a battle and I always get hurt, I was frequently told violence was never the answer but life doesn't abide by the rules of a child. I don't know how to fight only taught how to surrender, there's a certain kind of darkness that does a reaping it usually takes you right before you are sleeping. Is it the crack inte the door that it finds a way to creep in? Or the crack in your brain that wants you to drop dead? I don't remember what it's like to see with clear vision, I awake every morning like the dead has arisen, I don't have to think this body of mine is a prison. You don't control me I just gotta find the light switch but the more that I look the further I get. You're the only thing about me that needs to be fixed cuz of the first page of life written in fine print, stop looking for light, live it instead.


My mind is a mess but I love it none the less. They tell me to hush but my words are all that's left so on the last page of life written in gold, don't waste it always doing what you're told.

Likes

Comments

Hej på er eller kanske ska skriva god kväll!! Ligger på soffan efter man har ätit tacos med Becca som är här hos mej och hon ska följa med mej ungdomsmottagning imorgon!!

Idag har jag fixat lite smått med arbetsförmedlingen och sånt!!

Nu ska vi fortsätta se på film och bara ta det lugnt!!

Likes

Comments

Hej på er!! Det har regnat hela dagen idag och jag har inte gjort så mycket idag!! Åkte till Maxi med Josse en stund, sen kom man hem och kollade på nytt jobb!!

Nu ligger jag på soffan efter ett skönt varmt bad och kollar på Idol!! Imorgon blir det att luncha med Josse och hennes mamma och fixa lite här hemma!!

Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag fortsätta kolla på Idol!!

Likes

Comments

God kväll på er!! Ligger på soffan nu igen efter jag har varit ute en sväng med Becca i regnet!! Hon kom till mej vid 19:00 typ, vi kollade på film och åt glass behövde verkligen det!! Vi satt och kollade på resor och kryssningar.

Sen så åkte vi till max och pratade där med hennes syster oxå!!

Nu ska jag sova så natti natti!! 😴

Likes

Comments

Hej på er!! Ligger på soffan och tänker lite!! Har gått igenom så mycket på bara några dagar!! Först så blir man stämd för man inte har betalat en grej som inte ens jag har gjort utan en idiot som tog mina uppgifter och sen så fick man reda på att killen som jag började falla för var fortfarande tillsammans med sin tjej eller till och med förlovad. Jag var hos honom i 3 dagar och sov kvar, han berättade för mej hur han kände för mej och att vi dejtade så ni kan ju bara gissa hur dåligt jag mår just nu. Hur ska man kunna lita på någon efter det här?? Jag vill verkligen inte bli sårad igen för jag orkar inte må så här!! Mina ögon svider, är as röda och svullna. Är så himla trött och vill verkligen inte äta något!! Jag har försökt att äta men mår bara illa... 😭💔


Annars så har jag varit förkyld hela veckan typ. Det ända positiva just nu att jag har blivit faster för några dagar sen så jag hoppas jag kan bli frisk nu så jag kan få hålla min brorsdotter!!


Jag kommer nog bara ligga här hela dagen, så vad ska ni göra??

Likes

Comments