You're the sound of a song and I can't get you out of my head, you're the calm in the storm, you're the voice saying come back to bed. Maybe I'm just too tired to keep running, maybe you're what I never saw coming. Am I in your head half as often as you're on my mind? If I don't make sense please forgive me I can't sleep at night at least not alone, not anymore. Not since I found what I never went looking for and now you're in my head. I must've lost my mind.

You're the scars on my skin, you're the past I don't wanna erase, you're the words on my lips that have left but I still seem to taste. Maybe I'm just too tired to keep lying, maybe you're all I ever wanted.

There's an empty space beside me and I'll keep it that way until you're here, I need you here. There was another face beside me but I sent it away 'cause you're not here.


Am I in your head half as often as you're on my mind? If I don't make sense, please forgive me I can't sleep at night at least not alone...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!!

Skulle ha jobbat idag men min förkylning har blivit värre och så fick jag feber idag, inte kul jag som ville jobba. Idag är det den tredje dagen på augustifesten och skulle troligtvis vara mer gäster på jobbet som skulle vara så roligt.

Igår var det RixFM festival och det var as bra. Fick se Måns Zelmerlöw, Robin Bengtson och Benjamin Ingrosso tre killar jag verkligen ville se live som jag fick igår, har typ ingen röst kvar och som sagt så blev min förkyld värre. Hoppas verkligen på att jag kan jobba imorgon men som det låter nu så kommer jag inte kunna jobba!!

Nu blir det film och sova!!

Natti natti alla läsare!!

Likes

Comments

Hej på er!! Jobbade som sagt igår, så kul att vi äntligen har öppnat. Så alla som bor i Norrköping tycker jag ska gå till New York Grill & Bar på Gamla torget och hälsa på all underbar personal och kanske ta något gott att äta och dricka. Jag kan lova er att ni kommer bli nöjda!!


Idag är jag ledig och ska bara ta det lugnt sen får jag se vart kvällen tar mej.

Är ledig imorgon oxå då blir det att gå på RixFM festival med en kompis från jobbet, augustifesten börjar ju idag. Någon som läser min blogg som ska gå??

Nu ska jag göra något att äta sen bara ta det lugnt.

Hoppas ni har en bra onsdag eftermiddag!!

Likes

Comments

Hej på er!! Idag var det bara att plugga på menyn, kassasystemet och lära sej bordsnummer för imorgon öppnar vi dörrarna kl 14:00 fast själv börjar man inte jobba fören kl 17:00 och slutar 01:00 så jag stänger imorgon. Ska dock till jobbet imorgon kl 11:00 först för att ha en genom gång på allt och sen hem och sova några timmar till så man orkar att stå på fötterna i 10 timmar typ.

Det ska bli så kul att börja jobba och ha något att göra om dagarna, så kul att man är ledig på torsdag då RixFM festival är. Har inte missat RixFM något år. Så jag och en kompis från jobbet ska gå, ska bli så kul!!

Nu blir det att ta det lugnt och ta ett varmt bad ikväll, och ladda upp tills imorgon!! Man kanske träffar på några roliga människor på jobbet imorgon!!

Hur har er dag varit då??

Likes

Comments

Hej på er!! Blev visst en liten utgång igår iallafall, kändes att det behövdes med tanke på att det kanske skulle bli min sista hel helg ledig. Idag blir det fotboll och bara ta det lugnt för att sen dra till jobbet imorgon kl 12:00!! 

Längtar så tills jag börja jobba, ska bli så kul. Nu ska jag snart ta ett bad.

Vad ska ni göra idag då??

Likes

Comments

Hej på er!! Kl är redan 14:00 och jag sitter fortfarande i pyjamas och vet inte vad man ska hitta på idag. Får se om en kompis kommer till stan så får vi se vad vi ska göra. Just nu blir det att lyssna på musik och ta ett bad.

Något roligt måste jag hitta på idag, så tråkigt att bara sitta på soffan hela dagen. Någon som vet vad man kan hitta på i Norrköping en sån här tråkig dag??

Nae nu ska jag sätta mej i badet och slappna av lite!1


Hörs senare!!

Likes

Comments

Hej på er, det var länge sen!! Ja ni vad har hänt sen sist?? Jag har fått jobb och kollar efter en lägenhet. Alla mina arbetskamrater är helt underbara, kommer bli så roligt att få jobba med alla. Helt ny restaurang som öppnar i Norrköping, är dock inte helt hundra när vi öppnar men kommer nog skriva här på bloggen när det är dags. Den här veckan har vi haft utbildnings dagar, lärt känna mina arbetskamrater.


I helgen blir det nog att ta det lugnt bara, troligtvis sista helgen man är helt ledigt!! Men ska bli så kul att få jobba äntligen!!


Nu blir det ben & jerrys och se på film!!

Puss & kram på er!! <3

Likes

Comments

Hej på er!! Har inte skrivit på några dagar nu men har inte gjort något intressant. Har mest blivit det gamla vanliga att man går på stan men efter vi kom hem så stor städade vi och hade tvätt tid sen blev det att man la sej på soffan och kollade på film!!

Nu kollar jag på när Josses syster spelar Playstation4 och håller på att somna!

Med min ångest och depression har gått upp och ner dom här senaste tiden men jag försöker verkligen göra så att det inte ska förstöra min dag!! För jag kan vara så glad på morgonen men sen på eftermiddagen så kan jag vara nere på botten!!

Men nu ska jag sova, god natt folket!!

Likes

Comments

Hej på er tänkte berätta en sak som har hänt nu i några dagar!! Jag har sett min farmor vart jag än går, alltså som en levande person som om hon skulle vara här fortfarande. Hon gick bort den 28/6-2002.

Hon har till och med dykt upp i mina drömmar!! Visst alltså jag blir glad av att se att hon är med mej men jag mår också dåligt av det, jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra!! Någon som vet vad det betyder??

Likes

Comments

Hej på er!! Det var ett tag sen jag skrev men har inte mått så bra, psykiskt alltså och nu börjar man bli förkyld igen!! Imorgon blir det att ringa till läkaren och få nya mediciner så man kanske mår lite bättre iallafall!!

Men det har inte hänt så mycket förutom att man har umgåtts med vänner och sånt.

Nu ska jag försöka sovs lite så man kanske kan bli frisk snabbare!!

Natti natti!! 😴

Likes

Comments