vaknade precis och är helt slut. Livet här är inte enkelt. Man vaknar från 6 och går i skolan långa dagar. Sen kommer man hem helt slut och tar och pluggar ändån. Man sitter sålänge med plugget att man inte får tillräckligt med sömn. Det är hårt här. En kamp varje dag. VÄRSTA är att man är här utan familj och vänner. MAN har inte tid för att ens ringa för varje sekund går åt plugget. Jag försöker hänga med i stormen.. snart är det jullov.. eller jag inbillar mig det. Snart är jag i älskade Sverige.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har nu gått exakt en månad sedan jag anlände här. Vet inte riktigt vad jag ska säga.. ibland känns det fortfarande som att man är på semester och snart ska återvända hem.

Jag möttes av en tjej på flygplatsen som jag haft lite kontakt med innan jag åkte ner. också en första års student vid namn kamila. Tillsammans gick vi till jubilatka som vårt studentlägenhet heter. Där skulle jag bo. Men när jag väl anlände dit möttes jag av en chock. Det var så äckligt. kändes som ett häkte och förutom att rummen var så små så skulle man dela. tack och hej sa jag och sov över hos kamila som redan hade en jätte stor lägenhet. Under jakten på lägenhet frågade kamila ifall jag ville stanna och flytta in till det tomma rummet hon hade. självklart sa jag ja. Så på Ikea har jag köpt mig massor för att känna mig hemma. säng och garderob osv osv.

Första tre veckorna här hade vi precourse vilket var sjukt kul. Fick lära känna vänner här som jag absolut kommer ha för livet.Likes

Comments

Nej. Jag tar inte farväl.
Har EN dag kvar i Sverige. EN dag. Men jag tar inte förväl. Det är nu mitt dubbelliv börjar. Detta ska bli så bra. Hunnit packa ner det mesta, hunnit pussa på alla och ska inte ljuga. Känner mig så nervös och.. ja, ingen aning. Får panik ibland, känner glädje ibland, känns inte riktigt som jag hunnit säga hejdå. Hur som babes. I'm back om tre veckor.

En till grej jag måste tillägga är att jag fått världens bästa födelsedag. Ni som grattat mig, jag älskar er. ♡

Likes

Comments

MYCKET har hänt sen sist jag bloggade. Har hunnit umgås med familjen.. särskilt min älskade mamma. Vaccinerats mot hepatit A och B. Krångel lite med pappren. Träffat på underbara människor som ska plugga med mig. Bokat flyg. Ahhh så taggad! Hunnit med shoppa lite kläder, resväska.. och massor annat viktigt inför flytten. Kommer sakna min älskade familj. 

​/ jasmin 

Likes

Comments

Jag hade några mål med 2015, det var bland annat ta körkortet, ta studenten med suveräna betyg samt komma in på läkarlinjen. CHECK!

JAG hade aldrig klarat det ensam, hade så mycket press den perioden. Allt från jobb till plugg till återigen körkort plugg. Nu när jag tänker tillbaka kan jag tycka att jag förtjänar en klapp på axeln.

Dock hade artonåringa jag aldrig klarat det utan alla underbara personer jag har i min omgivning. Ni har förgyllt mina dagar ♡

Mot nya mål nu!

Likes

Comments

​När dagarna når sitt slut så sitter jag och över analyserar allting vilket inte är så bra. 

Om en månad åker jag och kan inte förstå det riktigt. Kommer jag att klara det? Kommer jag känna mig ensam? Vem är mina framtida klasskamrater och vem är jag?

Ett kapitel av mitt liv har nått sitt slut och ett nytt kapitel kommer  påbörjas. Känns läskigt men samtidigt overkligt. Det är nu allvaret börjar och det är nu jag skapar den jag är. Det är nu jag tar steget mot  vuxenlivet. Någongång är det dags och för mig är det nu.. 

'

Likes

Comments

I måndes fick jag det lyckliga beskedet. Jag blev antagen till att studera till läkare i polen. Nu har det gått några dagar men det är fortfarande så många blandade känslor. Massa papper som måste in, vaccinationer som ska tas, saker som ska köpas och det viktigaste av allting är ju att hinna säga hejdå till allihop.

Jag kan inte förstå att jag gör detta, flyttar till ett främmande land för att uppfylla min dröm som jag haft sen barnsben. Flyttar till ett land där jag varken har mina vänner eller familj, till ett land där allt är nytt. MEN jag har lovat mig själv, hur jobbigt det än blir i början att inte återvända. Jag ska fixa detta!

hejsålänge!

Likes

Comments