Är helt kär i detta set från Calvin Klein. Hur stilrena och sköna som helst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad är mer avkopplande än att krypa ner i ett varmt bad efter en stressig arbetsvecka?
Jag personligen älskar att lyxa till mitt badtillfälle med doftljus, musik, frukt, badbomber och ansiktsmasker.
Badbomben jag använder denna gången kommer från Lush och heter "avobath". En återfuktande badbomb som innehåller bland annat avocado.
Bliss "steep clean pore purifying mask" är min favoritmask att applicera när jag badar. Jag upplever att masken blir mer effektiv i samband med ångan från badet.

Att bada är verkligen underskattat, om ni har ett badkar hemma, ha som rutin att ta ett varmt bad minst en gång i veckan. Det kommer att bidra till ert välbefinnande!

Likes

Comments

Blommor är hollands främsta exportvara och stora delar av landet är täckt med blomsterfält, vilket gör att det är betydligt billigare att köpa blommor här än i sverige. Jag älskar att ha färska blommor i mitt rum, allt blir så mycket mer livfullt och färgglatt!

Likes

Comments

Marc Jacobs Decadence - min favoritdoft att ha till vintern, en riktig classy doft!
Ginkgo's secret - en återfuktande handkräm från märket Rituals. Perfekt att ha nu i vinter när man har lätt för att få torra händer.
Doftljus - det bästa med vintern är att man får mysa till det med massa ljus i olika dofter. En favorit jag har just nu är i doften bambu och jasmine.
Cosmetic warrior - färsk ansiktsmask från Lush. En av dom bättre ansiktsmaskerna jag har testat. Jag får lättare finnar på vintern och denna mask hjälper till att rengöra på djupet och har fått min hy att bli len och mjuk igen. Måste dock ge minus på lukten, vitlök är inte min favoritlukt att ha i ansiktet!
Body butter - bliss är ett av mina favoritmärken of all times. Denna body butter på tub återfuktar utan att kännas kladdig. How perfect??

Likes

Comments