Idag var jag ensam hemma igen..
Inte helt ensam, den fyrbenta gråa bollen var också hemma, Han gjorde väldigt mycket ljud ifrån sig och störde min harmoni här i mitt fönster. Han sprang upp och ner för de döda träbitarna som man går på, trappa tror jag man kallar det. Sedan höll han på här inne i mitt rum och ja, i hela mitt hem faktiskt. 
Störigt.

Idag var en grå dag, det regnade hela tiden och det fanns inte så mycket att kolla på. 
Mitt på dagen kom en av de tvåbenta hem tillsammans med massa andra tvåbenta människor.
En av de spelade riktig dålig musik på den silvriga fyrkanten framför mig. 

Tack för mig.

- Jarl-Erling


Likes

Comments

Igår fick jag ett nytt hem. Väldigt underligt. Inte alls som det förra faktiskt. Vi är 6 stycken i familjen, 4 intressanta varelser på två ben och en grå hårig boll på 4 ben.

Mitt rum är på andra våningen och jag har ett fönster alldeles för mig själv. Jag ser på allt som händer där ute i den stora världen. Jag har sett så mycket nya saker som jag aldrig sett förr.
Det är alltså allt det som jag ser från min utsikt som jag ska berätta här, och lite till kanske om det händer något spännande i vardagen.

Mitt namn är Jarl-Erling, vet inte varför men jag har en skylt där det står Jarl-Erling så antar att det är mitt namn. Jag håller mig anonym för min egen säkerhet. Så småningom när den värsta stormen har lagt sig så kan jag släppa lös lite mer.
Dock sitter jag ganska fast, kan inte riktigt röra mig så mycket.

Kan lägga ut min första bild, det är på mitt nya rum som jag delar tillsammans med en av de tvåbenta varelserna. Ibland kommer den gråa bollen på 4 ben också in. Men han håller sig undan.

Från där jag sitter ser man detta, ganska spännande, mycket saker att titta på i olika färger och nyanser .. 

- Jarl-Erling

Likes

Comments