View tracker

Hejsan hejsan! Äntligen torsdag- två dagar kvar till helg. Denna veckan har verkligen haft ett härligt flyt och dagarna har gått väldigt fort, vilket jag älskar. Har även fått väldigt mycket gjort och varit generellt produktiv!

Något mindre positivt som jag upptäckt under en period är att jag verkligen är fika addicted... fikar nästan varje dag. Detta är verkligen inte bra för både mig och min plånbok!! Något jag ska jobba på framöver... får nog börja nästa vecka då jag redan planerat in en fika imorgon... haha obsi!! Tipsa gärna på sätt som man kan sluta en addiction, lär behöva det. Kram sålänge

Måndagens fika...

Likes

Comments

Godmorgon helgen!! Så skönt att äntligen få sova ut efter en vecka i skolbänken. Planerna för idag blir att åka till Emelie och fylla på mina fransar, sedan åka iväg till stan och träffa min syster och till sist en sväng förbi Ikea. En fullspäckad lördag för min del, men det är sånt jag lever för- fart och mycket på en gång! Hoppas ni får en super bra lördag, vi hörs.

Min frukost idag....

Likes

Comments

Jacka: mint&berry / skjorta: Ralph / jeans: diesel / stickad: hunkydory / skor: vagabond

Likes

Comments

Wihoo!!! Igår hämtade jag äntligen ut min efterlängtade kappa som jag beställde på Zalando. Den kommer från märket mint&berry och är ganska oversize (vilket jag älskar!!!). Kappan finns även i färgerna grå och svart och om jag minns rätt har dem till och med fått en major rea på zalando så check it out!

Likes

Comments