Hej alla! Hoppas alla har en jätte bra och härlig fredag. Ibland börjar jag faktiskt undra över mig själv har vaknat exakt samma tid 3 dagar i rad och detta händer ofta.. Inbyggd väckarklocka??? Kom precis in från min morgonpromernad va lite kallt ute men de gick ändå, är faktiskt jätte härligt att promenera direkt när man vaknar inte bara att jag får motion jag blir pigg och orkar mer genom dagen Men de va min morgon de. Sitter just nu och äter frukost och funderar på vad dagen har att ge... Har en sak inplanerat och de är att det kommer en person och kollar på min systemkamera som jag säljer vid 15 men funderar på att åka till min mormor och kolla om hon behöver hjälp med något. Men vi får la se vad dagen har att erbjuda.


See you soon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hellu! Vet att jag är jätte dålig på att uppdatera vad som händer i mitt liv, men skall verkligen försöka få en rutin på det och minst skriva en gånng om dagen. Hade verkligen varit toppen för mig att bara kunna skriva av mig, för det är verkligen en sån sak som jag alltid älskat att göra. Iallafall.... Vad har hänt i mitt liv sen sist?? Jag har ju kommit in på Högskolan i trollhättan som röntgensjuksköterska men ligger 1 som reserv i Göteborg, så snälla håll tummarna för mig att jag kommer in!!! Hade verkligen underlättat och varit kul att få stanna kvar i hemstaden. Kanske låter lite fegt men är verkligen så hemma kär eller vad man skall säga. Hade nog aldrig kunnat flytta till en helt annan stad, för det första mitt lokalsinne är verkligen det sämsta hittar nästan inte ens i Göteborg och ändå är jag född och uppväxt här. Vad mer har hänt i mitt liv.. Jo förra helgen blev det en road trip till ullared och som man alltid säger jag skall inte handla för mycket men det slutar ändå på ett kvitto som går till månen. Köpte för övrigt lite saker till skolstarten som var välbehövligt för efter studenten var det hej då med allt material utan att tänka mig för. Har även börjat ta tag i mig själv och börjat min viktresa, denna gången har jag gätt mig fan i de och skall verkligen hålla de. Så första målstolpen är att klara sig i 90 dagar utan något onördigt och självklart motion på de. Är faktiskt ute och går varje morgon när jag vaknar i ca 40-60 min. Har nu hållt på i 11 dagar vet de är inte mycket men har gått ner 3 kg på en vecka och mer ska de bli.

Ändra kosten och rör dig mycket!! (80% kost och 20% träning) och det stämmer verkligen bara att göra en lite nskillnad i vardagen som att byta ut colan mot kolsyrat vatten, eller chips mot morötter mm hjälper en hel del.

Och inte bara att jag byt ut min livstil utan även byt hårfärg så från och med nu blir de svart som ni kanske ser på bilde. Våga förändras !!

see you soon!


Likes

Comments

Hola¡ Det va ett tag sedan jag skrev något nu men det har sina anledningar, det första är ju att jag tagit studenten och efter de har jag jobbat. Och just nu har jag "semester" då förskolorna är stängda fram till v 32-33. Det som hänt under tiden jag varit borta är att jag och min familj varit i Kroatien och solat badat men även hälsar på min släkt. Men det största av allt är att jag kommit in på högskolan. Är inte säkert ännu vart jag ska gå då jag kom in i Trollhättan men ligger som reserv i Göteborg vilket hade gjort det så skönt om jag kom in här. Men vi får la se får besked 3 agusti så bara att hålla tummarna!!!

See you soon!


Likes

Comments

Va ute och kollade lite i stan förut med min kille och från ingenstans som han säger fick jag mig ett ryck och åkte till frisören ... utan att tänka mig för har jag klippt av halva håret typ hehe men men de växer ju alltid ut igen och självklart bra att få bort de slitna . Som frisören sa när jag bad henne klippa så mycket som de behövdes va de halva håret ....

Nedanför ser ni före och efter

See you soon!

Likes

Comments

Inte bara att jag tog studenten i onsdags men även att det är summerburst igår/idag!!! Hur sjukt bra avslut på veckan!!!!
Här kommer lite bilder iallafall

See you soon!

Likes

Comments

Blev en helhelg på Tjörn vilket va otroligt mysigt. Min familj har en villavagn på almöns camping med utsikt över havet. Inte varit där så mycket men när jag väl är de är det så skönt, att bara slappna av och ta de lugnt.

See you soon!

Likes

Comments

Idag fyller mitt kusin barn 1 år!! Har gått så himla snabbt! Grattis lilla Freja ❤

Likes

Comments

Inget plugg ingenting idag så skönt! Har egentligen saker att göra men kände inte för de så blev en mysig promenad och hälsa på moster. Vilket var ett bra tag sedan. Vi åkte ner till röda sten för att sedan ta oss till Eriksberg, där min moster bor. Gick runt en stund och sedan en fika med moster och sen ut en gång till. Så skönt när det är fint väder. Vilket man blir förvånad över varje dag. Igår snöa/regna de och idag strålande sol. Men vad kan man säga det är Göteborgs väder... Heheh

See you soon!

Likes

Comments

Va ett tag sedan jag skrev men har haft ganska mycket nu det senaste. Inte bara att det snart är maj och bara 36 dagar kvar till studenten!!! Kan inte ens fatta de, tiden går så snabbt nu. Men iallafall det har varit påsklov och varför jag inte skrivit något då va för jag har jobbat och har varit helt orklös efter det. Men men skriver när jag orkar och har tid, kanska mycket i skolan nu i slutet. Imorgon seminarium, onsdag matteprov och v19 vill jag inte ens prata om men det löser sig nog.

Varit så trött hela dagen och det slutade med 4 timmar sömn man märker verkligen när kroppen behöver "vila".
Imorgon har ja sovmorgon vilket är behövligt. Så nu ska ja ba lägga mig i sängen och mysa med min älskade pojkvän och kolla någon film!

See you soon!

Likes

Comments