View tracker

På sista tiden har jag mått väldigt bra,tills förra veckan. Vissa människor drar bara in massa negativt till livet. Har träffat en sådan människa och upptäckt en annan i mitt liv som har gjort likadant. Så hur kan man peka ut en falsk vän?

Jag har några tips om du behöver rensa din umgänges krets till den bättre.
1.Vill personen bara vara med dig när något roligt är påväg att hända eller när du tex.är bjuden på en fest?
Tyvärr är detta en falsk människa, den vill inte va med dig en regnig kväll och titta på serier. Den utnyttjar dig helt enkelt.
2.vill personen alltid "vinna" över dig? Och ser allt som en tävling?
Du:"Jag mår jätte dåligt idag ligger bara här och gråter"
personen: "jag har varit deprimerad och jag kan inte andas för jag gråter så mycket!"

Du: Jag fick kyssa en kille idag som var jätte snygg
Personen:aha men jag låg med en modell igår han var så äckligt snygg
Detta är en person du vill ta bort ur ditt liv.

Snackar personen alltid skit om andra till dig och behandlar dig som en prinsessa sen ser du att personen är exakt likadan mot en person personen precis snackat skit om?
Detta är en dramaqueen som alltid gör att det blir bråk och aldrig får ta skiten själv, för den skiten får du som hört det ta istället.

Likes

Comments


Kära skola, du är bra men ändå dödar stressen mig inombords

Kära skola, många gånger har man gått och lagt sig i sängen och tänkt "jag vill verkligen inte dit imorgon", man känner hur ångesten kryper i kroppen och hur paniken slår en i ansiktet innan man ens hinner blinka.

Kära skola, ibland ger du oss för mycket prov, men ni har aldrig frågat vad som känns bäst för oss. För det viktiga är ju att ha proven klara så fort som möjligt.

Kära skola, mycket plugg och sena nätter. Som sagt, det viktiga är ju att allting blir klart. Det Sena nätterna leder till att man försover sig. Men om man får alldeles för mycket sen ankomst, så sänker de det vi har kämpat för.

Kära skola, folk som har precis har börjat högstadiet, nyfikna och tycker det skall bli spännande med betyg. Men efter ett tag, då var det ingen höjdare. För dem får ingen fritid längre, utan kämpar för att få bättre betyg som är helt meningslösa för att sedan söka in på gymnasium.


Kära skola, vi utvecklas, vi växer som människor. Ändå så har man skolstart klockan 8 på morgonen. Ändå så ifrågasätter sig inte skolan "Undra varför många blir försenade?". Och oftast dem som kommer sent, dem är hopplösa som alltid kommer för sent.

Kära skola, när man får ett F och har svårigheter med ett ämne. Då blir man särbehandlad. När lärarna inte ens försöker hjälpa oss, suckar när vi har fel. Varför står man vid en tavla med ca 20 elever framför sig, som har hela livet framför fötterna och vill ha kunskaper för att klara sig i livet. När dem inte älskar det dem gör?

Kära skola, när man får F i ett ämne för personliga skäl. Kommer inte in på ett dröm gymnasium som man har längtat efter. Man vill gå en inriktning man drömmer om, något man brinner för. Men man får inte pågrund av sina betyg.

Kära skola, ambition borde uppskattas mer än hur man kommer ihåg siffror på ett papper. Det finns hur talangfulla människor som helst där ute men som gymnasierna går miste om för att man inte var bra på siffror eller språk.

Kära skola, jag orkar inte kämpa för något jag inte förstår. Snälla hjälp oss som inte förstår redovisningarna på tavlan, vi vill lära oss och förstå men det drar så mycket energi ur oss att försöka förstå något vi inte ens vet vad det betyder.

Likes

Comments

Idag vaknade jag och var jätte pigg (ovanligt för att vara jag) lat som jag är käkade jag en muffins istället för att ställa mig och göra något att äta till frukost. En halvtimma senare var hela min dag förstörd. Var verkligen inte värt att käka den muffinsen... Fick va hemma från skolan och har väl ägnat min dag i sängen och smärtorna har sakta försvunnit så det tog åtta timmar för mig att klara mig igenom EN muffins.

Nu mår jag bättre nästan "normalt" igen så jag ska äta lite middag sen ska jag med mamma och Jari till gymmet och köra mage. Efter det ska jag nog åka till affären och lasta på mitt lager hemma med frukt och grönsaker.

Likes

Comments

Det är många som har nyårslöften varje år att börja träna och äta bättre än vad dem gjort tidigare år. Och jag tror att jag aldrig sett så många löften om att bygga och träna rumpa som i år!
Jag tänkte därför ge tips på några utav mina favorit rumpövningar som jag kör på gymmet.
Skulle kunna skriva om övningar man kan köra hemma också om detta blir omtyckt. Det är nämligen många som säger att squats är den ena bra övningen för att få en fin och rund rumpa men hemligheten till en rumpa är inte squats!
Squats är bra ja, men det finns sååå många bra övningar som tränar er rumpa på andra sett än vad knäböjen gör. Övningar som "isolerar" rumpmusklerna bättre. I knäböjen så använder du nämligen fler muskler än bara rumpan (gluteus).

-Utfall/bulgariska utfall med vikt eller i smith
(som ni ser så kan ni göra dessa hemma, men har man kanske inte har några vikter eller en smith hemma så då är det perfekt att passa på att lägga till vikter när man är på gymmet! Hittade ingen bild att använda som visar i smithen men ni gör exakt på bilderna fast i smithen då.)
-höftlyft kan även göras i Smith

-Cable kickback

-Donkey kicks (super i smithen!)

Sen finns det ju tusentals olika varianter man kan köra på olika vis men dessa var några utav mina "standard" favorit övningar som jag kör. (Plus knäböj men valde att inte ta med då det ändå är så vanligt.)
​Brukar köra annat som det nog inte ens finns namn på haha, men kanske kan fixa bilder på övningar jag kör utöver dessa någon gång

Likes

Comments

View tracker

Något som är så underskattat enligt mig är simpla Basic halsband. Ett halsband kan piffa upp en hel outfit. Så om det är något jag ska dra och köpa så är det halsband.

Jag vill börja leva healthy lifestyle, inte sitta där på fredagskvällen och proppa i mig skit och ha ångest över det... Jag vill gå på gym och äta nyttigt och ha ett nyttigt sätt att tänka på. Inte dricka alkohol och röka som andra tonåringar gör utan att när dom är och festar så är jag på gymmet.

Jag vill börja använda mer svarta och vita kläder för jag tycker det är så otroligt snyggt. Börjat komma in i att jag tycker "street" stilen är mitt kall.

Nu på vintern absolut avgudar jag röda toner och därför på smink. Hoppas verkligen att det kommer tillfällen där jag kan få använda just denna färgen på sminkningen.

Jag vill ha en jeansjacka eller skinnjacka med något ritat eller skrivit på ryggen. Tycker det är hur snyggt som helst

Rihannas design av dessa skorna från puma!!! Jag vill verkligen ha dom!! Men alla är slutsålda så låt mig gråta

Likes

Comments

Jag har blivit helt förälskad i dessa skorna från Adidas i kollektionen yeezy!!! Så otroligt snygga speciellt har jag ögonen på dom svart/vita. Alltså hur snygga är dom inte?? Jag har kollat runt lite och dom verkar vara slutsålda överallt. Jag håller ögonen öppna för jag måste ha dessa skorna

Likes

Comments

Jag är en människa som måste planera saker som jag "måste göra" som tillexempel min mat,träning och mina vardagssysslor. Utöver det är jag en väldigt spontan person...

Jag har bestämt mig att jag ska göra ett schema för varje vecka. Denna veckan ska jag göra:

Måndag: Jag får se hur det blir med träningen idag pågrund av att min mage strular. Annars lutar det mot mage

Tisdag: Då lutar det mot ben och rumpa, har en grym uppläggning som jag la upp innan idag som verkligen bränner dagen efter.

Onsdag: Armar och rygg detta är det jag minst gillar att göra.

Torsdag: Cardio, det blir mycket på bandet och cykling. För att få upp pulsen och bränna lite.

Fredag: ledig

Lördag: ledig

Söndag: Mage och rygg

(Denna planeringen är bara för denna veckan)

Likes

Comments

Hipthrusters - med en tung stång & gärna med ett gummiband runt knäna.

Utfall - gående utfall med vikter i vardera hand

Goblesquats - använd dig av en tung kettlebell

Cablekickbacks - i cablecrossen

Enbenspress - i maskin använd dig av benpressen på gymmet, pressa med ett ben i taget. Kan garantera träningsvärk i rumpan dagen efter.

Hipabduction - avsluta med denna övning och kör så många repitioner du bara kan.

Det är bland vikterna du bygger och formar din kropp. Inte på cardioavdelningen. Och är det ben & rumpa du vill bygga och forma.

Likes

Comments

jag börjat fundera på att köpa mig en klocka. Jag skulle gärna ha en finare klocka att kunna använda varje dag. Jag tvekar lite mellan silver, guld eller rosé... Jag har mest silversmycken, tycker att jag passar bäst i guldsmycken och gillar verkligen rosé. Den i mitten är jag lite inne på, älskar kombinationen av färger som gör att den passar till allt. Jag tycker urtavlan på Marc Jacobs-klockan till vänster är riktigt snygg! Väldigt svårt val då alla klockor är riktigt snygga

Likes

Comments