Nu har skolan börjat om.
I måndags skrev de ut mig från Strömbackaskolan och jag tror inte att jag känt sån lättnad i kroppen.

När jag väl kom till skolan kl 9 började vi med uppropet. Frisörlärarna visade salongen & som ett plus i kanten var den riktigt snygg!
Mina klasskamrater verkade väldigt trevliga så jag tror det kommer bli mycket bättre än på musikestet.

Egentligen vet jag inte varför jag valde frisör. Ärligt så var det bara en slump. Anledningen varför jag inte bara gick en annan linje var för att jag bara ville bort från skolan.
Det intressanta är att det här är en yrkeslinje, men att jag ändå kommer få en betyg så jag kan söka in till högskola om jag inte vill jobba som frisör i framtiden. 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans! Efter pdol åkte jag direkt till Arjeplog för att arbeta klart. Men det skadar inte mig. Jag var helt enkelt tvungen att vända tillbaka dygnet så jag kan vakna 5.30 när skolan börjar om. Angående det, nu börjar nervositeten inför skolstarten. Jag hoppas verkligen att det blir på ett annat sätt denna gång.
Jag känner en också en förhoppning på att få skaffa mig en riktigt fin vän. Enligt mig har jag bara haft 1 riktig vän, som stod upp för mig när jag på riktigt behövde henne. Visst, nog har jag haft andra vänner men om jag nu pratar "bästa vän" som det nu fint kallas, har jag bara haft en. Och henne saknar jag än idag.
Nog om det.

Hjortron, vilken speciell smak det är på dem. Antingen hatar man dem, eller så älskar man dem.
När jag och min familj väl var ute och plockade dem idag, så började de säga att hjortron var det norrländska guldet. Till viss del kunde jag inte mer än att hålla med. Det är riktigt gott!
Ciao.

Likes

Comments

Well, efter jag totalt förstört mitt hår för ett tag sedan har jag klippt kortare och kortare. Min tanke är att det ska växa ut friskt och starkt. Däremot har jag aldrig vågat klippa håret kortare än brösten, men nu så har jag tagit steget längre och klippt det och till min förvåning passade jag i det!

Pdol var kul! Mycket god mat och roliga åkturer på karusellerna. Under denna helg finns det en massa roliga grejer igång över hela staden. Under Fredagen och lördagen hölls en tävling för de som tränar crossfit. Min syster var med och tävlade, kunde inte vara mer stolt!❤️

Likes

Comments

Herregud på sistone har jag haft så det så bra! Jag har helt enkelt varit på toppen humör hela veckan, tror det har att göra med vetskapen att det är sommar. De flesta runtomkring mig hävdar att under den här sommaren har det bara regnat och varit kallt, jag vet inte om jag har konstig uppfattning men jag tycker ärligt att Det varit ganska bra. På bilderna ser ni mina sommarfeelings källor. Fruktskål, blommor och sovmorgon(det bästa med sommaren enligt mig).
Ha det!

Likes

Comments

Luleå var underbart. Den staden har verkligen den här "storstads" känslan. Vi åt på en jättegod uteservering, buffé för att vara exakt! 160kr för två är inte illa, speciellt inte för maten! 8 av 10 stjärnor. Däremot var hemresan lite problematisk. Visst, vi tog oss utan problem till Piteå, men hur skulle vi ta oss från Piteå bussstation till mitt hus som ligger 2 mil bort om sista bussen gick 16.30 och vi var där 2 timmar efter? Vi fick skjuts som tur var.

igår köpte vi världens godaste melon, nämligen den traditionella vattenmelonen. Inte bara det, vi drack även ett glas var av ett alkoholfritt vin, helt okej i smaken men skulle nog föredra ett glas vatten. Alkoholfri cider drack vi med, faktiskt riktigt gott eftersom det smakade mest som saft.

Ciao.

Likes

Comments

Igår somnade vi klockan 9... tror inte jag gått & lagt mig så tidigt på flera år.😅 Dessutom åkte vi buss i 3 timmar igår från Arjeplog till Piteå. Det var tröttsamt kan jag lova.
Men vi är inte färdiga med att åka buss, nej för att just nu är vi påväg till Luleå. Vi ska däremot inte göra nått mer än att kolla läget på stan😁.
Ciao.

Likes

Comments

Nu sitter vi på bussen påväg hem till Piteå & jag kunde inte hitta ett bättre tillfälle att blogga! I förrgår natt bestämde vi oss för att ta ett nattdopp i Makaure sjö, kallt men värt det! Däremot var det så himla vackert, speciellt när himlen speglas sådär på vattnet!😍

Likes

Comments

Ja, jag tänker gå om 1:an på gymnasiet & byta skola, det var helt enkelt så att jag inte trivdes överhuvudtaget. 3 elever inklusive mig har alltså bytt från musikestet i Piteå. Jag skiter fullständigt i att jag nu tappat ett år som jag kunde spendera med att göra annat med. Whatever jag tänkte ändå inte bli någon musiklärare. Jag tror det här är min chans att få börja om på nytt. See you

Likes

Comments

Under en väldigt lång period har jag pendlat fram & tillbaka ifall jag ska skapa en blogg eller inte. Jag antar att bloggen ska fungera som en dagbok som man kan kolla tillbaka på någon gång i framtiden. 

Jag heter Jaqueline och är 17 år.  Jag har aldrig någonsin haft en egen blogg men har läst många andras. Jag kommer främst blogga om mitt liv och min vardag.

Likes

Comments