Header


Here's my wishlist: Jag har typ önskat mig Jimmy choo parfymen i typ tre år (tror jag), det finns olika parfymer från Jimmy choo, och det kan lätt hända att man blandar dem olika parfymerna för de är så himla lik varandra. Det finns en ljus och en mörk flaska, jag gillar den mörka. Jag menar det kan ju bli en riktigt stor besvikelse att få den ljusa parfymen. Me dont like.

En rosa Michael kors plånb
ok - hade aldrig suttit fel. Jag som ääääälskar rosa! Det här med väska över axeln, det gillar jag också so i want a brown and a gray one!

Noami campell - cat deluxe har alltid vart en favorit sedan 2007! I'll give it a big like, cause i love it!
Juicy couture - alltså! Man måste bara äga ett par av dessa mjukis dressen. Jag skall köpa ett par rosa, no matter what people thinks.

Sist men inte minst - vad är jul och julklappar utan UNDERKLÄDER! love it 😍..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Passar på att fylla min mage med lite käk innan jag åker iväg till jobbet. Känner mig så jävla stressad nu, även om jag vaknade vid tre tiden.

Jag måste hinna äta, hinna sminka & hinna byta om till arbetskläder. Har 20 minuter på mig, gotta finish my food..


Likes

Comments

Omg im so happy! Har blivit glatt överraskad med en flygbiljett samt hotell till London. Sad to say, men det blir ingen Filippinerna 2015. Har istället bestämt mig för att göra mindre men fler resor under 2015. And im so happy for that!

Min första resa till London var 2011, and i understod nothing about shopping, liksom jag var ju bara 18, förstod inte lika mycket shopping nu som då. Jag menar jag är ju äldre nu, jag vet vad jag behöver. Im longing for London ❤️..
foto taget: London eye 2011 with love.

Likes

CommentsJag hatar verkligen söndag & måndagar! Det finns verkligen ingenting o göra, så tråkigt som det är så är det mina enda lediga dagar.

Till kvällsmiddag så gjorde mamma sushi, inte riktigt de man var sugen på, men det fick duga! jag är hemskt sugen på typ choklad med cola just nu(?!)

Anyway
....


Likes

Comments


Snart är det julafton - och snart är det juldagen, känner mig rätt så gammal nu. Im turning 21 liksom. I got so much to tell, men skriver det ikväll. Är på väg till jobbet nu :D!


Likes

Comments


Jag är nästan frisk - helgen är ju typ påväg. Detta blir mitt första arbetspass för denna veckan, har inte mått så bra de senaste dagarna. Mår inte så jättebra än, men det får nog duga. Jag hoppas iallafall att jag klarar av dagens arbetspass. Jag försöker iallafall att sluta klaga det är huvudpunkten :)


Likes

Comments


Har mått skit sedan söndags - Handlade ju lite smått o gott i söndags, avslutade shoppingen med asiatisk buffe. Har sedan dess mått så j*vla dåligt. Jag vet inte vad jag åt, eller vad det är som fick mig att sjunka in i magsjuka. Jag hatar när det här händer! Jag har väldigt låg immunförsvar och är väldigt kräsen när det gäller mat och så. Jag äter inte de flesta grönsakerna, och man kan inte få mig att äta allt.

Vaknade upp iallafall denna morgonen, och fick syn på en superfin julstjärna som mamma har lagt i mitt rum som en *krya på dig blomma* Jag älskar julstjärnor tycker att dem är så himla fina. Jag längtar mestadels till julen & dels till London resan som infaller i januari månad. ( Det blir inte filippinerna för min del iallafall 😞 )

Nu skall jag iallafall försöka hitta något att äta, jag har ingen apitit egentligen...
Likes

CommentsSov över hos älsklingen inatt - Kom precis hem för en stund sedan, plockade upp min vän Ida från Eriksbo. Vi avnjuter mina dumplings just nu och äter tio var. Fem friterade & fem stekta.
Har inga direkt planer idag, men vi får se vad som händer haha..


Likes

Comments