Varför döper man alltid rubriken till datumet när man inte vet vad man ska skriva?

I alla fall, just nu sitter jag på en frisörsalong för att en av min bästa vänner ska klippa sig och hon frågade om jag ville följa med. Idag har varit en ganska "vanlig" dag, på morgonen va en kompis snäll och körde mig till skolan med sin epa och när vi var framme så "plocka" vi upp två andra kompisar och åkte en sväng. Vi hade även luciaövning idag på sista lektionen (elevensval) och de va interisant, först så va dom flesta killarna i min klass med och dom är väldigt duktiga på att sjunga (host host...) men fördelen var att vi fick lite underhållning haha, sen så var de två "kompisar" till mig som tog över lektionen för vår musiklärare är i spanien och vår lucia som fick uppdraget att ta hand om "kören" va sjuk så de var inte den bästa övningen men som tur va så hjälpte två lärare till att få ihop de.

Nu är min kompis snart klar så vi ska först till biblioteket för hon ska låna nån bok och jag ska försöka få med henne till ica för jag ska kolla på silverbalsam, sen ska vi till skolan där hennes mamma jobbar och vänta där tills hon slutar för vi ska åka med henne hem.

Hej då

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är läskigt att något som betyder så mycket kan vara nära på att försvinna så snabbt. Paniken när du får meddelandet där det står "ville bara säga hejdå till mina närmaste". Paniken när man inser vad som är på väg att hända, att du kanske aldrig kommer få se eller träffa den viktigaste personen i ditt liv, den personen som alltid har sagt åt dig att kämpa och att ni kommer att ta er igenom de tillsammans plötsligt säger hejdå. När du gör allt för att försöka få tag på personen och hindra den men hen har stängt av mobilen och du inser att det inte finns nått du kan göra, du sitter bara där och väntar på att få meddelandet "hen är död", du sover inte på hela natten för du hoppas fortfarande att personen ska starta mobilen och ringa eller skriva, bara ge ett tecken på att hen lever. Du sitter bara och gråter i panik och hoppas mer än nått annat att nästa gång din mobil lyser så är det den personen som säger att hen är okej. Jag har aldrig varit mer lättad än när jag fick beskedet att hen va okej. Du kan inte sätta ord på hur hemsk rädslan är och hur skön lättnaden är, men jag kommer alltid vara orolig för att det ska hända igen eller att personen lyckas.

Likes

Comments

Hej!

Denna dagen har de varit en ganska chill dag. På förmiddagen så låg jag typ bara i sängen och kolla på Youtube och sen gjorde jag lite sysslor. Sen vid halv sex så kom Elsa och vi har typ bara badat, lyssnat på musik och tagit det lugnt. Nu ska jag sätta mig och kolla på en film eller nått och sen gå och lägga mig. God natt!

Likes

Comments

Hej! Jag är en tjej på 15 år som kände för att skaffa en blogg för att jag inte har nått bättre för mig haha. Jag tror att jag för det mesta kommer skriva om min vardag typ och det som jag tycker är intressant. Hoppas att ni kommer tycka om den!

Likes

Comments