Instagram är ganska jobbigt ändå, jag har det, jag vet hur jävla mycket hat man får och då har jag bara en fråga till alla haters..
Om ni hatar oss så himla mycket varför då följa oss? Asså kommentarerna | hacksen | vad håller ni på med egentligen?
Min kompis blev hackad utan att ens gjort nått? Han blev hackad på 7.8k alltså 7800 tusen följare.. Fattar ni att han kämpade för att hitta den jäveln som hackat han?
Jag frågade hackern varför han gjorde så och vad min kompis jag gjort mot han? Han svarade bara lite svagt..

Inget egentligen, jag gjorde det bara.. Gissa vad han sa mer.. Jo, "Ge mig en shoutout så jag får 580 följare sen får du tillbaka sitt konto? Alltså herre min gud, en till fråga bara..

Om ni hatar alla kända eller vara vanliga människor som min kompis och många mer.. Vad har dem gjort er?
Varför gör ni såhär?
Och varför följa om du inte gillar?
If you don't like, don't follow.. Vad fattar ni inte med den enkla kommentaren från mig och så många människor till..

Jag struntar fullständigt i om jag får hat eller bra kommentarer.. Det ända jag vill är att alla bara tänker till med hjärnan man föds med, och frågar sig själv, "Vad håller jag egentligen på med?" Så snälla använd en liten del av era hjär
nor så hörs vi! Tjoooooo

Kontakt: Kik.: JackiLIF 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som alla vet är nätmobbning inte okej!
Det kan såra folk till dötts..
Men det man aldrig kan fatta är att mobbarna inte tycker det dem för är fel !
Oftast är mobbarna en tidigare utsatt!
Men det betyder inte att man ska fortsätta!
Kolla på Nellie Berntsson!
Hon är känd, det kan vara väldigt tufft ibland! Har ni inte märkt på till exempel Instagram att hon har hur många haters som helst?
Men dem har ingen aning om vad dem säger! Alla haters skriver dumt för att dem är avundsjuka över hur snygg, söt, känd hon e!
Samma med alla andra artister/kändisar.. Varför ska man då skriva en massa hat på 1,2,3 bilder på kändisens bild? Varför ska man bry sig? Om man inte gillar den eller är emot den ? Varför ska man börja klaga skriva hat? Bara skit i att bry er..! Okej! Efter detta kanske jag får en massa hat! Sure..! Men de är det värt!
Har ni någonsin undrat om hur Nellie mår varje gång hon tar kort med andra på sin fritid? Ibland kan du som inte är känd tänka på hur det skulle vara för just dig, gående på gatan och sen kommer 1 efter 1 och vill ha autografer foton! Tänk att du aldrig kan gå på stan med kanske dina kompisar.. Mamma.. Pappa.. Syster utan att behöva skriva autografer och ta foton! Detta är något många borde tänka på innan dem skriver något dumt!
Jag kanske har helt fel nu! Men detta är vad jag tänker på innan jag skriver eller gör något!
Hoppas ni håller med mig! Och varje person som läser detta och håller med är en speciell person! En snäll omtänksam och cool person!

En man kom till min förra klass och pratade om just detta.. Nätmobbning!

Han sa: En bild på Instagram kan vara påverkande .. Innan du lägger ut en bild ska du kunna visa att du inte mår dåligt över den!

Vågar du gå runt på stan med just den bilden och visa för alla som går förbi dig vågar du antagligen lägga ut den på Instagram!

Tack för att du läste det betyder mycket!❤️

Likes

Comments

Morgonen började med att jag vaknade och satte mig vid frukosten.. Och då kom min syster och var sur som jag vet inte vad.. Då började pappa bli grinig på henne! Och morgonen blev förstörd..
När jag skulle borsta tänderna så kom det en massa vatten på mon tröja.. När jag skulle göra en hästsvans så var jag tvungen att göra om den minst 7 gången..
Så detta blev världens bästa morgon..😒

Likes

Comments

Tycker ni borde kolla in dem nya shortsen på tessie | Kungsgatan! Endast 299:- Kolla också in modellen för tessie | Nellie Berntsson | Tessie | Kungsgatan | Göteborg!

Likes

Comments