Igår blev Melina 7 månader tiden har gått alldeles för fort det känns som igår hon kom till oss men samtidigt som att hon liksom alltid funnits där.


7 Månader
• 8370g och 68 cm
• Sitter stabilt
• Kryper snabbare än blixten
• Ställer sig upp mot ungefär allt
• 2 st tänder
• Sover hela nätter (90%)
• Skrattar
• Tycker om när man sjunger
• Gillar det mesta i matväg

Min lilla prinsessa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag fick en snilleblixt och tyckte jag kunde göra armband i dopgåvor till gästerna så jag beställde hem pärlor sen ångra jag mig hur jag ville att dom skulle se ut så fick beställa mer.
Har lyckats göra 7/100 kan va att jag får göra om något va ju jätte svårt att knyta dom! 
Nu väntar jag in rosa pärlor och hjärtan sen ska jag beställa mer tråd för den är slut men jag har förberett allt så saknas tråd till kanske 15 st bara.
Planen är att ingen ska se likadan ut och än så länge var det lätt.

Likes

Comments

Melina vaknade bara 1 gång igårnatt det var innan jag hade lagt mig vid 23 tiden och herregud vad ledsen hon va. Hon grät så hon knappt kunde andas och hjärtat slog i 190, svårt att själv behålla lugnet.
Därefter inget hon har även legat ganska stilla så vi båda var utvilade på morgonen endå gjorde hon 2 vilopauser innan 12 men som sagt gissar på tänderna.
Idag är även en sån dag där hon vill sitta i knät hela tiden men det är helt okej då hon aldrig är still haha.

Igår var det då dags för läkarbesök ett jag själv bokat in eftersom dom flesta har ett sådant på 6 månaders kontrollen. Allt såg bra ut så jag är nöjd men hur som helst vill man ju gärna kolla liksom läkaren ser ju saker vi inte ser. Dock var Melina inte sig själv igår hon var väldigt låg och glansig i ögonen så blev inget vaccin utan vi ska tillbaka på måndag för det.

Idag är hon bättre då hon tyckte vi skulle fånga dagen och vakna 04.30.

Likes

Comments

Det var inte mycket sömn Melina igår natt vänder och vrider på sig, gnäller, gråter i sömnen men hon är lite lugnare bredvid mig så det fick hon klart göra. Inte visste jag innan Melina kom till världen att en 180 säng kunde va så liten haha.
Efter frukost lekte vi massor hon ger sig inte ska stå upp hela tiden även i hennes lektält vilket slutar i att det välter klart.
Hon blev så trött igen efter en stund så hon somna så jag tog tag i hennes rum packa ihopa vad som ska sparas och vad som ska bort nu ska jag bara få undan det också och städa igenom rummet så hon kan flytta in där.
Är väl inte helt överens med mig själv om jag vill att hon ska sova där men tror att hon kommer sova bättre där inne så vi inte väcker henne när vi ska sova.
Det blev kalopps hos pappa och sen va vi bara hemma resten av kvällen bägge på dåligt humör.
Jag tror det dags för fler tänder bajsar löst, dålig sömn, hugger efter allt ja alla symtom hon hade sist har kommit tbx.

Jag har gett mig på ett pysselprojekt och dom brukar ju gå sådär blir alltid bara halv färdigt. Men tänkte göra dopgåvor så första leveransen kom idag så alla pärlor ligger på bordet i rätt ordning hoppas få tråd och ner pärlor imorgon haha.

Likes

Comments

Gårdagen bestod mest av att plocka undan, tvätta och mysa med mitt hjärta. Min mormor kom förbi alltså jag har världens bästa mormor och morfar jag har lånat deras bil ganska mycket och sen så "köpte" jag bil men det blev inte så bra då det blev inget. Så iallafall så kom dom hem och så lämna jag tillbaks bilen men nu när dom åker gratis buss så tyckte dom jag kunde ha bilen tills dom behöver den.
Inte nog med det så hade dom varit för ett tag sen och kollat hur man stänger av airbag fram på passagerar sida men killen som kollar på bilen säger att det måste göras på en verkstad men se på fan, idag hitta jag mellan sätena hur man stänger av den så nu kan Melina sitta fram och hon var ju på bättre humör i bilen.

Äntligen blivit färdig med bordet som vi fick för ett tag sen. Slipat och målat så blev det ett helt nytt bord.

Likes

Comments

Instagram@jaqelinizen