Melina 6 månader och 6 dagar helt vild är hon, igår kväll kröp hon genom  vardagsrummet för att ställa sig upp vid spegeln o hålla låda.
Säger det igen OJ vad tiden går fort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har vi varit på strandkonsert så himla mysigt! Vi hade med oss pizza, läsk, kakor och filtar så satt vi där i gräset o bara va. Äntligen hade vi tur med vädret blev ju nästan helt klar blå himmel.
Först va det Benjamin Ingrosso och sen Dollystyle.

Likes

Comments

Det har blivit så svårt att få Melina att somna eller ja hon har börjat knipas när hon myser in sig.
Det är liksom inte längre mysigt att lägga upp henne på bröstet och få henne att sova utan nästan plågsamt. Gäddhänget är hon glad att knipa i eller halsen så man tappar andan. Men sen när hon äntligen somnar så är det så mysigt att man inte vill lägga henne ifrån sig!
Mina armar har massa små blåmärken och på halsen har jag fått röda märken som hon tar i vet liksom inte vad jag ska göra gör att hon ska sluta så tips mottages gärna!
Numera när hon ska äta välling då lägger jag henne på en kudde så hon inte kan knipas.

Ikväll blev det lite mys på gården med grabbarna 💕

Likes

Comments

Igår var det ju äntligen badväder så vi gjorde oss redo och körde hem till Jimmy för lite bad. Först testade vi att ha henne i badringen men hon var ju inte helt övertygad att det var kul men så fort jag tog ur henne så skratta hon.
Hon ville klart känna på vattnet det va ju inte roligt att bara hänga där i ringen o dingla.
På kvällen körde vi ut till min mamma för lite kaffe och så gick vi bort till lekplatsen för att testa gunga och det va ju hur kul som helst.

mycket kärlek 💕

Likes

Comments

I lördags överraskade vi lillasyster med babyshower inte för att hon blev så överraskad, hon hade dock sett någons bil l börjat ana. Sjukt stolt att jag vann en av lekarna frågesport va min grej handlade om graviditet o första tiden så var kanske inte så konstigt när man precis gått igenom det. Hon var iallafall nöjd med dagen så det var roligt.
Sen åkte jag i storasyster hem till mig o bytade om för en sväng på stan men Melina hade så ont i gummen för tänderna så gav henne Alvedon och välling och nattade henne innan vi gav oss iväg.
Jo jag vet att pappan också klarar av det men när man varit iväg redan många timmarvill man ju själv göra det så kunde han äta middag i lugn och ro. Första gången jag varit ivägmånga timmar så det va skönt att åka hem om endå.
När vi väl kom till stan så hade vi jätte trevligt träffade vänner som jag inte träffat på länge så det va jätte kul men man är ju inte van längre så det va skönt att komma hem o sova.

Bilderna tagna från @ storstadsmamman

Söndagen var jag trött så vi hade familjemys i sängen till 12 sen var det upp och hoppa. Vi mötte upp pappa, Carina och Natta för middag på basilika för thailändsk buffé sen skulle vi egentligen badat hos en vän till familjen men det var för kallt så blev kaffe bara.
Innan vi körde hem så svängde vi inom campingen för en kaffe hos mammsen.

Likes

Comments

Instagram@jaqelinizen