Det finns en tjej i min vänskapskrets som jag måste säga vissa saker till.


Denise

jag vill att du ska veta vilken underbart fin människa du är, jag kan inte förklara med ord hur tacksam jag är över allt du har gjort och vad du gör för mig, du finns alltid när jag behöver dig som mest, du kan alltid få mig att må så mycket bättre även fast dagen har varit skit. Du är en vän som alla borde ha i sitt liv, du tar ofta alla andra förde dig själv, men de kan även vara negativt efter som att ibland måste man vara en egoist och allt kretsar bara om dg just då. Man behöver inte alltid vara alla till lags och lallas jävla livlina utan du måste veta att de finns någon/några som vill fånga dig efter alla gånger du fått lyfta dom och jag är en av dom som kommer hjälpa dig!

Jag älskar dig och jag är så glad över att vi träffades just den där dagen på mb! sen den dagen har vi pratat varje dag.!

men glöm aldrig hur jävla bra du är!

Jag vill att du ska veta att jag kommer alltid finnas för dig, jag vill att du ska veta att du kan alltid ringa mig, svarar jag inte skriv till mig, jag vill också att du ska veta att behöver du något så finns jag här!


de finns så mycket mer jag vill säga till dig men kan inte få ner allt i text form!


DU & JAG

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej som jag skrev i det tidigare inlägget så ska ju Hampus börja på förskolan nu, och de är den första inskolningsdagen på måndag, och jag är ju så nervös!! jag vet inte hur jag ska göra, vad ska han ha med sig? vad ska dom ha på sig? ska man ha med napp och hans filt och kanin eller ska de stanna hemma? J

jag själv börjar skolan den 5 Februari och då ska vi inte ens vara på samma ort! hur ska jag klara av det och lämna han på morgonen sedan åka bort från Valskog sen till Kungsör plugga? jag är inte van med att ha honom någonstans där jag inte känner dom vuxna, okej jag vet att jag tänker för mycket, men de handlar ju lixom om han som jag älskar mest av allt på denna jord, och han är ju mitt allt och lite till, även fast jag vet att det är en bra grej för barnen att gå på förskolan så tycker jag själv att det är jobbigt, jag tror inte Hampus kommer tänka så mycket på att han inte är med mamma efter som att han älskar att leka och vara med andra barn!

Alltså jag är så nervös och håller på att gå i taket för jag vet inte hur jag ska hantera detta haha! jag behöver hjälp!

Hur gjorde ni? hur kändes det för er? hur ska jag tänka? vad ska han ha med sig? hur gör dom ifall något händer?


önskar att alla som läser min blogg och har barn kan slänga in en kommentar om hur ni gjorde!

KRAM

Likes

Comments

Hampus Robin Eddie Lindberg

22: januari 2017

3810 g

52 :cm


En månad gammal!

Två månader gammal!

3 Månader gammal!

4 Månader gammal!

5 Månader gammal!

6 Månader gammal!

7 Månader gammal!
8 Månader gammal!

​9 Månader gammal
10 Månader gammal!

11 Månader gammal!

​Hoppas ni tyckt att det varit kul och kolla igenom alla bilder på min älskade son, och som ni ser är de så klart inte ett helt år det gäller efter som att han inte är 1 ! 

Men jag lovar er att det kommer komma en till bild bomb men kanske inte med så här mycket bilder som i detta inlägg haha! Men jag kommer försöka ta så mycket bilder som jag bara kan och hoppas på att jag kommer ihåg, men de tror jag att jag gör efter som att de är ett minna man vill komma ihåg!


nu säger jag äntligen god natt efter den sjukt långa tiden som jag lagt ner haha!Likes

Comments

Torsdag 18 Januari 2018

Hej för två dagar sen började det snöa och det har verkligen varit kaos, man har knappt kunna röra sig för att de har verkligen snöat så extremt mycket!

Jag är super nöjd för att äntligen kan man vara ute och leka i snön men lille Hampus, han fick ju en pulka av sin "pappa" i julklapp och han vart så glad men vi har ju inte kunnat använt den något efter som det har kommit snö men det har försvunnit samma dag eller på morgon när man vaknat. det var någon dag innan nyår de kom snö på kvällen och då passade jag på att springa ut en sväng med honom.


Men nu under dom här senaste dagarna har jag och Hampus varit ute minst 2 gånger per dag och det är ju så himla mysigt och han älskar snö!

Vi har i 2 dagar bakat och städat hemma efter som att på söndag är de kalas för Hampus!!

Tänk att han redan blir 1 år!

Jag är så lyckligt lottad att få vara mamma till Hampus, han är verkligen världens snällaste lilla unge,!! Dom senaste dagarna har han vekt mig lite lätt och sen har han gått ner ifrån sängen sedan gått till sitt rum för att leka, och jag blir så lycklig men ändå ledsen för jag inser verkligen hur stor han verkligen börjar bli. Nu på måndag den 22:a januari börjar min lilla kille på sin första inskolnings dag på dagis och hur gick de till det var ju inte alls länge sen jag hade han på mitt bröst och fick se han för fösta gången? Hur gick de till att min lilla älskade kille på några dagar gammal redan är 1 år? Det är absolut kul efter detta år som mamma ledig och jag har ju sätt all utveckling som han har gjort och saker han lär sig och vad han börjar förstå.

Nu i kväll ska vi ta en promenad och sen beställa pizza (Hampus får så klart barnmat) och tror att jag ska baka något, kanske chokladbollar eller något annat samarit.

Hoppas alla haft en bra vecka

kram på er!


Likes

Comments

Hej igen!

Jag har så mycket att skriva om som jag tänkt på att göra flera gånger men som de står i rubriken så är jag allt på samma gång.

Jag är världens lyckligaste när min familj är samlade, jag hatar att vara utan min pojkvän, hatar söndagar då han åker tillbaka till jobbet och jag o Hampus blir själva.. Jag önskar att han kunde bo hemma så man kunde äta middag tillsammans och även sova tillsammans. Drömmen för mig är att laga middag varje dag till alla och sitta med tända ljus och bara mysa, sen sätta sig vid tv:en och bara ta de lungt, efter som att jag just nu bara är hemma så har ju jag all tid i världen att fixa allt som behöver göras i hemmet typ som att tvätta o städa och fixa diskmaskinen alltså allt som behövs göras.


Jag träffade han jag är tillsammans med nu den 23:e september och vi var tillsammans den 17 Oktober och de är en av dom bästa dagarna i mitt liv, att träffa han som jag inte trodde fanns, en kille som bryr sig om Hampus nästan mer än vad han bryr sig om mig, och det var en dröm som jag aldrig trodde skulle kunna gå i uppfyllelse, men det hände och jag är så tacksam för det, att Hampus äntligen har fått en "pappa" .

Jag vet inte om jag har skrivit de någon gång att jag och Hampus inte har någon kontakt med hans pappa än idag, hans pappa har nu missat ett helt år av Hampus liv efter som att det är nu bara 1 vecka kvar tills min älskade lilla son blir hela 1 år!!! Det är tråkigt men de finns många anledningar till att jag inte vill prata med pappan till Hampus. Men jag hoppas att en dag kan Hampus ta det beslutet om han vill prata med sin riktiga pappa eller inte, jag tänker aldrig säga att han inte får prata/träffa sin pappa när han själv kan bestämma och berätta hur allt känns, men just nu i den åldern han är i så vill jag bara att hans pappa kan försöka själv, men nu är de så att han skiter väl inte helt i Hampus men i helhet så bryr han sig inte så jätte mycket. Men nu är jag lycklig med min nya kille och jag älskar han så enormt mycket, och Hampus älskar honom massor och de känns så skönt!


Jag har skrivit att jag är orolig och de är ju på grund av att min älskade mormor har sin cancer och nu denna vecka ska vi få reda på om det har blivit bättre, att denna cellgift har kunna stoppat upp allt lite eller om de inte hjälper alls.

Att se hur min lilla älskade mormor försvinner är så jobbigt, även fast jag säger till folk att de är okej med mig gällande mormor delen så är det inte okej, det är inte alls bra det känns som att det är något i mig som håller på att dö, en del av mig som inte orkar så mycket, och jag önskar att någon av mina vänner kan se hur dåligt jag egentligen mår över detta, att gå och förbereda sig för det värsta är inte lätt, det tar på en mer än vad man tror. jag känner mig trött att jag inte orkar tänka, jag försöker göra så mycket roliga saker för att jag inte ska gå under, men de är svårt och det gör mer ont att vet att en dag står jag här utan mormor, utan min stora trygghet, utan den människan som alltid trott på mig, hon som alltid har funnits vid min sida, hon som såg mig först, hon som höll mig som mini bebis och jag kissade på henne och de ända hon säger är att det är okej det är änglar-kiss!

HUR FAN SKA JAG KLARA MIG UTEN HENNE??

Nu vill jag bara spola tillbaka tiden så man kan upptäcka allt som har med cancer och göra, jag vill att min mormor ska leva i många år till!

Livet är så fruktansvärt orättvist

vet att jag skriver mycket om att de är så synd om mig osv under dom sensate inläggen och det är för att jag tycker att de är så himla jobbigt!

Men jag hoppas alla får en bra vecka


Likes

Comments

Hej allihopa!

nu var det väldigt väldigt längesen som ja skrev något, jag har haft så sjukt mycket dom sista månaderna så jag vet knappt själv vad jag har gjort, det har varit mycket jobbiga stunder nu dom 2 senaste månaderna samtidigt mycket fina stunder också.

Den 29 juli döptes min älskade lilleman till Hampus Robin Eddie Lindberg, det var en dag jag aldrig kommer att glömma, han fick så mycket fina presenter och jag är så enormt tacksam över alla som kom!

Den 30 juli....


Ett datum jag alltid kommer att minnas, ett datum som alltid kommer vara tung, ett datum hela Arboga blev till en minnes plats..

Min vän Jack har valt att lämna oss, men han lämnade oss alla med så extremt fina och roliga minnen, även fast man kände honom på olika sätt så var han enormt älskad person, en person som man vart glad av, en person som spred så mycket fin energi. Han var den som alltid hördes, jag visste alltid att han skulle ut på raggen när jag hörde honom åka igenom Valskog med hög musik. Jag vill så gärna att han kommer tillbaka till oss och gör så allt blir som de brukar.Saknar dig Jack <3

mormor, min ängel, mitt allt har fått cancer, jag vet att man förlorar sina nära o kär på ett eller annat sätt, men jag har verkligen inte insätt att en dag kommer jag stå där med en ros i handen och säga "jag kommer sakna dig mormor" men en dag kommer jag få göra de, men jag vet hur lång tid de är kvar eller något... Men mormor har fått cancer i bukspottkörteln, hur ska man kunna ta de här? jag vill inte se min mormor försvinna? jag vill inte veta att hon alltid måste ta cellgifter. Jag vet att de här är livets gång, men jag har så sjukt svårt att inse de bara. Om jag ändå bara kunde ge henne de hon behöver för att få bort den är äckliga sjukdomen!! Men jag vet att hon kämpar och vi alla andra som är runt om kring henne kämpar för att ge henne all hjälp hon kan få, även fast de är jobbigt för oss alla så måste man.
nu har de blivit ett inlägg med väldigt mycket sorg, och känslor för mig, men jag vill börja blogga igen för jag tycker om att skriva och jag har mycket roliga saker att skriva om, man har absolut dagar som man inte gjort ett skit men när man har barn så har man alltid något kul o skriva om!

Likes

Comments

Onsdag!

Idag vaknade jag och Hampus runt 09:30 och som jag alltid brukar skriva är ju att jag alltid går upp och släpper ut Ali så han får kissa och äta frukost och fixa Hampus.

Vi gick ut på en promenad i ungefär 40 min och de var så skönt för våren är ju verkligen på väg! Klockan var ungefär vid 12 när vi kom in och jag hade en tid att passa så jag fixade mig lite och gav hampus mat, satte på honom kläder och sedan åkte vi till Kungsör för vi skulle till bvc för de var viktkontroll, fick jätte mycket fina ord av dom på bvc och vågen stannade på 6520g! Sist jag var och vägde honom vägde han 6075 och de var för 2 veckor sen, min kille börjar bli stor och de känns så skönt att de funkar så bra med amningen och att han ibland får lite ersättning, och de är så skönt att han inte blir förvirrad av att han ibland får flaska.

Som jag skrev får hampus ersättning i bland och jag måste bara rekommendera er om flaskorna från twistshakebaby, Hampus älskar deras flaskor och jag är super nöjd och dom är snygga och helt fantastiska hel enkelt!

Gå gärna in på min instagram och håll koll för ibland får ni lite rabatter och ibland är de tävlingar!

Min instagram: elinlindberg95

Nu är klockan snart 20.00 och de som står på schemat är en till promenad med Ali och laga mat sen tror jag att de blir mysa ner oss i soffan det är gåsmamman klockan 21.00, dock har jag redan sätt klart på säsong 2 men kanske ska kolla på första nu haha! Kul att jag hoppar in i en serie haha men vad gör de om 100 år?


hoppas att alla har haft en fin dag

Likes

Comments

Vackra vår dagar är de bästa som finns!

M Å N D A G


Igår åkte jag Hampus och Ali hem till min syster och hjälpte henne med barnen medan hon och mamma bakade till Eliaz dop, de va super mysigt att se kusinerna umgås och Eliaz och Hampus är så gulliga tillsammans! och Evleina är super gullig emot Hampus och de gör mig så varm i hjärtat!

Hampus somnade tillslut och då passade jag på att gå en promenad med Ali och Evelina cyklade med, så duktig liten tjej!

så min måndag spenderade jag bara med massa mys och skratt med personer som är viktiga för mig.

T I S D A G

Livet som ensamstående mamma är jobbigt samtidigt de bästa jag vet, och idag på morgonen låg vi och sov en stund i sängen innan vi gick upp, jag blir lite förvirrad i huvudet ibland för de är lite mycket som händer runt om mig nu och har väldigt mycket att tänka på just nu så de behövde jag verkligen. jag vaknade till lite och fixade hampus så han fick en ny blöja och kläder på dig, och de vanliga släppa ut Ali så han fick kissa sedan äta frukost. När jag hade ätit upp kläde jag på hampus sin nya overall som han fick av sin moster igår och stoppade ner han i vagnen och sedan klädde ja på mig o Ali sen tog vi en lång mysig promenad i skogen sedan runt en sväng i samhället så mysigt! de behövde jag verkligen, ja har känt mig lite nere så att vara ute och gå med 2 som jag älskar mest på denna jord är riktigt bra för huvudet!


nu ligger hampus och sover och jag sitter i soffan och skriver och lyssnar på musik, men jag behöver städa hemma och göra något att äta, men jag vet inte alls vad jag är sugen på just nu, ikväll blir de iallafall kött o potatis för de har jag inte ätit på ett tag nu!

hoppas alla får en bra tisdag!


Likes

Comments

Hej!

Jag ligger nu sängen super trött efter en super mysig dag!

Idag är de söndag och dagen började med lite mys på morgonen med hampus i sängen och efter de åt jag frukost medans hampus låg och lekte med sitt babygym och sen släppte jag ut Ali så han fick kissa, klockan va runt 12 när kom ut på en promenad, vi busade lite med bollen och sen gick vi hem till min moster, när jag och hampus och Ali kom dit var min syster och mina 2 syskonbarn där samt min mormor och så klart min mosters familj. Vi satt och pratade och sen gick vi alla ut förutom mormor hon skulle åka hem, eller hon hjälpte till att ta lite soppor till sorteringen, min moster och syster tog med dom minsta barnen (Eliaz & Hampus) dit och hjälpte mormor sen tog ja dom större barnen och hunden ( Rasmus, Evelina & alex) till fotbolls plan o så sparkade vi lite boll med Ali och sen när dom andra kom så gick vi till lekparken.

Efter vi hade varit där en stund skulle dom gå runt spåret i skogen så skulle jag hem och äta och ge Hampus mat och sedan byta om till stallkläder, men Ali fick följa med moster och dom andra runt spåret och efter de vara med dom och sen åkte jag till stallet med Emma. Jag red en sväng på ridbanan och sen skrittade jag ut en sväng på Mavve! såååå mysigt, de var så länge sen jag red ut och han var super duktig, han blev dock rädd för ett löv som blåste haha!

När jag kom hem så gick jag och hämtade Ali och tog en liten promenad, och sen gick vi hem o satte oss framför tven och nu ligger vi i sängen o ska sova!

vädret idag har varit så skönt och jag är helt slut haha! i morgon kommer min syster och hämtar oss sen ska vi umgås med henne och barnen o mamma och vi ska baka till Eliaz dop, och de ska bli så mysigt!

Nu ska jag ge Hampus lite mat sen är de sov dags för oss!

God natt

Likes

Comments

Vart tar tiden vägen?! jag hniner inte med alls tycker att tiden går alldeles för fort, Hampus är redan 2 månader och 2 veckor på söndag och min syster son blir redan 7 månader nästa vecka?! Jag förstår inte riktigt att dom är så "stora" redan, iallafall så den senaste tiden har de varit så mycket och ja har inte fokuserat eller ens lagt energi på att skriva här på bloggen, även fast jag kanske skulle behöva skriva av mig.

Jag har bara tänkt på Hampus, jag minns inte om jag skrev att han hade fått tagit massa prover då det visat sig att han hade nerslag på en sjukdom som kallas MCAD-brist (medium-chain acyl-coenzyme A dehydrogenase).

Jag har iallafall väntat på provsvaren och fick reda på de i måndags 27/03.17 och vi fick reda på att han har sjukdomen MCAD...

Det känns för jävligt och även fast jag vet att jag kommer få så pass mycket hjälp av alla läkare och dom som finns runt om mig så känns de ändå så hemskt, bara tanken på att min älskade lilla son har en sjukdom som är ärftlig. Jag kommer skriva om sjukdomen i ett annat inlägg men måste bara skriva. ni som vill veta mer om mcad i förväg kan söka på google.

Under alla läkarbesök så har min underbara mamma varit med, det känns så skönt så man slipper sitta och försöka ta in alla information själv, och i veckan fick vi en tid till Uppsala för mer information, och det känns också skönt, för då vet man att de är experter som pratar om hur jag ska göra osv. Men Hampus mår lika bra som vanligt! han är ju precis som alla andra bebisar, spyr, bajsar, rapar, pratar, skriker haha! Jag älskar min lilla myskille.


Idag är de den 1:a april! och får se hur lurad man blir idag haha, kanske bäst att bara vara hemma haha, men de var de jag hade tänkt göra oxå, gå en sväng med Ali och sedan städa lite sen bara ha en ren myslördag, de behöver jag efter denna vecka med dålig sön och massa oro.


Hoppas alla får en super rolig lördag


Likes

Comments