Header

Idag var jag ut på Stensön och firade Sven-Eriks 70 årsdag. Brukar hålla borta pga alla kryp som brukar flyga runt och äta upp mig men idag var det helt okej där ute! Inga myggor eller andra odjur som ville suga mitt blod osv. 😅
Mamma stod och bakade tårtorna till 4 i natt och klev upp 7 i morse för att hinna göra klart dom, hur orkar man det?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu med ägg i håret. Min kära syster, ålder 9, ringde mamma på jobbet och frågade om hon fick kläcka ägg på sitt huvud. Hon var duktig och ställde sig i badkaret för att inte skita ner. När jag sen ska vara en godhjärtad storasyster och hjälpa henne att ta bort äggskalen från badkaret tar hon ägg i sina händer och geggar in i mitt hår. "Ägg är bra för håret!" säger hon fort när hon inser att jag är allt annat än glad. (Hatar ägglukten). Ber henne att duscha av sig så att jag kan få bada och hon säger då att mamma sa åt henne att ta ett bad, vilket hon redan hade gjort för en timme sedan ungefär. Diskussionen slutar med att jag, väldigt argt, ringer min moder och berättar vad som hänt och hon säger: "Ägg är bra för håret! Låt henne ta ett bad tills jag kommer hem så är det din tur sen."

Så nu sitter jag i soffan och kollar på äntligen hemma med ägg i håret.

Tack å hej!

Likes

Comments

Känner att jag är fruktansvärt dålig på det här med att hålla igång en blogg. But i'm trying people!

Efter en veckas höstlov är jag nu tillbaka i skolbänken igen. När kommer jullovet? Snart eller? hahaha. Nej men allvarligt så är jag tok för stressad för att orka mer skoluppgifter. Har redan missat så många deadlines, uppgifter som skulle ha varit inne för flera veckor sedan. Tänker hela tiden att jag ska "ta tummen ur röven" och sätta fart men det blir aldrig av.

Under lovet var min käre mor och lillasyster på Brynäsmatch. Brynäs if - Växjö Lakers. Uselt var det i alla fall. Brynäs var inte på topp den dagen. Men det hände ändå mycket på plan, lite fighter här och där, alltid lika kul när saker blir dramatiskt. Här kommer lite bilder iaf. ✌


Likes

Comments

Idag är det sånt där härligt mysväder, ligga inne och kolla på favoritserier hela dagen. Men nej, ut i regnet för att ta bussen till skolan. På med regnjackan, som är 20 storklekar för stor.​ Håller mig relativt torr iaf! För att bli på ett gladare humör och få ett leende på läpparna, proppar jag in hörlurarna och slår på Viktor och Faraos podcast. 

Hoppas ni som kan, ligger i era sängar och myser så mycket som möjligt!

Likes

Comments

Bilder från när Marilyn Manson var på Grönan i somras.

Likes

Comments

Under sommaren var jag och min lillasyster i Spanien för att hälsa på våran farmor. Vi spenderade fyra veckor i underbara Fuengirola med massa sol, bad och ätande!

Likes

Comments