Hej på er!

Detta är mitt första inlägg på den här bloggen, har dock haft flera sen innan men det var flera år sen så är nästan som nybörjare igen, haha!

Tänkte iallafall börja min blogg med att berätta hur min dag varit. Inget speciellt egentligen, men har inga idéer än :(. Jag vaknade runt klockan 11, gick upp ungefär så lat som jag är vid 12 och åt frukost. Eftersom jag hade lite bråttom blev de bara 2 mackor och juice, och efter bar de mot träning. Jag hade fotbollsträning i 2 timmar mellan 13:00 och 15:00, det var vääääldigt kallt men de funka efter cirkus 20minuter då man hunnit bli varm. Efter det cyklade jag hem och duschade, åt och sedan satte jag mig i sängen och kollade på youtube. Sen vid kl5 fick jag byta om igen för att återigen träna, men denna gången kondition i 1 1/2 timme. Det var faktiskt väldigt skönt, dock frös man mest om örontipparna haha vilket gjorde att det var de enda man tänkte på hela tiden ;). När jag kom hem igen var det en riktigt varm dusch som gällde. Duschade sååå länge och det var sååå skönt efter att varit ute!

Och nu sitter jag här, i köket med datorn och mina två rostade bröd med ost och funderar på vad jag ska göra imorgon.. Tror det iallafall inte blir någon träning, måste hinna vila också :). Ha de gött!Likes

Comments