Header

Before:
After:

Fixade naglarna lite snabbt igår. Jag har inte världens finaste naglar men det ser ändå väldigt mycket fräschare ut med nylackade naglar än icke nylackade haha! Använder mig för tillfället av ett sandbeiget lack, vilket jag tycker är väldigt fint samt att det matchar det mesta! :)

/ Emelie

Likes

Comments

Igår på förmiddagen var jag i stallet. Jag tog mig en lång skrittur i det underbara vädret och efter det så mockade jag i grushagen! När jag kom hem fixade jag lunch och i samma veva så ringde jobbet och frågade om jag kunde komma och jobba! Så det var min tisdag - stall och jobb!

Idag (onsdag) ska jag också jobba. Börjar 12:45 och jobbar till 21:05! Efter jobbet ska jag bara sova för på torsdag börjar jag jobba 06:50 😴 Som ni kanske märkt blir det en del jobb dagarna framöver så jag har fixat tidsinställda inlägg!

Hoppas ni får en fin dag! 💕

/ Emelie

Likes

Comments

Här ovan är några bilder som jag tog på två av arterna på Nordens Ark förra hösten. Jag tycker att dessa djuren är så fantastiskt fina och urgulliga!

/Emelie

Likes

Comments

En dröm jag har är att någon gång under mitt liv jobba för ett väldigt stort företag inom fotografi, arkitektur eller inredningsarkitektur. En större dröm är dock att starta ett EGET företag som behandlar fotografi, arkitektur eller inredningsarkitektur. Hur coolt hade det inte varit att ha en egen fotostudio som man har designat och inrett helt själv, så man har den precis som man vill ha den? Hur coolt hade det inte varit att ha en egen arkitektbyrå och bli frågad om man kan göra ritningar för nästa stora byggnadsprojekt i Göteborg eller Stockholm?!

Om jag någon gång i mitt liv kommer starta ett eget företag inom just foto eller arkitektur skulle jag såklart ha en sjukt fin lokal och inreda den på ett sätt som både fångar kunder men som också gynnar arbetet som ska utföras i lokalen. Jag hade även haft en hemsida på nätet så kunder skulle kunna hitta snabb information om företaget med även t.ex. boka tider snabbt och enkelt. För att på företaget att växa hade man fått marknadsföra (sprida information) om företagen på nätet, hänga upp affischer och kanske till och med betala för att en reklamfilm om just mitt företag skulle synas på tv.

Utöver marknadsföring så ska man göra det lätt för kunderna man har. Man skulle till exempel kunna starta en webbshop med hjälp av Starweb.se som jag även skrivit detta inlägg tillsammans med! Tänk er hur enkelt det skulle bli för en kund som t.ex. har blivit fotad i min studio och sedan vill välja ut och lägga order på de tagna bilderna hemifrån för att slippa ta sig tiden att åka tillbaka till fotostudion? Ja, då är en webbshop utmärkt!

Det finns så mycket smarta idéer man skulle kunna arbeta fram som egenföretagare! En dag hoppas jag verkligen att denna dröm går i uppfyllelse!

Likes

Comments

Några bilder som bästa Mickis knäppte på mig efter att hon lockade mitt hår i lördags!

Likes

Comments

Kan säga en sak; Jag blir SÅ HUNGRIG av att titta på dessa bilder 🙄

(Bilder tagna från pinterest)

Likes

Comments

Sov hos min syster igår så vaknade upp där idag. Vi åt en god frukost och tittade netflix en stund och nu är vi påväg med lite grejer hem till hennes svärfar!

Händer alltså inget speciellt idag. Jag ska bara till hästen en sväng när jag kommer hem från Mickan och ikväll ska jag åka till min älskling!! Lugn lördag helt enkelt!!

(Bilder från gårdagen)

Likes

Comments

Gud vad skönt med lov! Jag gick på lov igår och är ledig fram till 26 februari, hur skönt?! På lovet ska jag jobba, rida, träna och bara ta det lugnt!

Idag blir en lugn dag, har inga speciella planer på schemat. Är hos Daniel just nu. han slutar jobbet runt 13.00 så han kommer hem om en stund! Tror bara vi ska mysa och ha en trevlig eftermiddag tillsammans innan jag åker hem. Åker hem till mig Ikväll för att jag ska på begravning för min fina mormor imorgon :/

Hoppas ni får en fin dag så höres vi!

Likes

Comments

Mina fina vänner har startat ett UF-företag kallat MU Brushes, makeup brushes. De säljer sminkborstar i alla möjliga former och storlekar. Jag köpte deras "vanliga set" då jag inte testat ovala sminkborstar, eller som jag kallar dem "tandborstar". Detta setet är väldigt prisvärt då man får hela 12 borstar för 200kr! Det jag hittills kan säga om borstarna är att det är superlena och väldigt fina! Ska testa dem imorgon tänkte jag. Jag är mest taggad på att testa den lilla snea borsten för ögonbrynen!

/ Emelie

Likes

Comments

  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw