Igår var vi i klassen hos vår mentor och åt tacos och kärleksmums. Det var riktigt mysigt och riktigt gott! ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känslan är overklig och jag kan inte fatta det, jag är klar!! För ca fem minuter sedan lämnade jag in min absolut sista uppgift i skolan. Tre år i gymnasiet är härmed slut för mig!! AHHhh jag är så lättad och så glad!!! Om sex dagar tar jag studenten, om sex dagar är det min tur att komma ut i vuxenlivet, vilket både är kul och skrämmande!!! Heja mig!! Imorn kommer bli en sån grym dag, knappt någon skola och sen ska jag, Ebba och Molly fixa naglarna inför studenten!! Taggarå!!

Vi är alla tre färdiga!! Äntligen!!

Likes

Comments

Igår beställde mamma mina studentskor, hade tänkt köpa de här, på toi eller nåt men det fick bli ett par snygga klackar från Nelly. Så kul också att Myran beställt exakt likadana, egentligen är det inte konstigt :) vi båda har bra smak!

​Älskar dem!!

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag matte nationella och det gick väl sådär, tycker alltid det är så svårt att veta. Men hörni nu är det slut med matte för mig! I 12 år har jag läst matte och nu äntligen är det över, nu när jag tänker på det så är det fan helt sjukt! Imorgon ska min sista uppgift in så efter klockan fyra imorn är jag färdig med gymnasiet?!!! När blev jag så stor, kan inte förstå att jag gått tre år i gymnasiet redan, fy vad tiden gått fort!!! Ahhhhhh galet, är både överlycklig men också rädd!!

​Om sju dagar tar jag och mina bruds studenten <3

Likes

Comments

Hej hörni, hoppas ni alla haft en bra måndag! Min började bra men sen blev det bara sämre och sämre. Imorgon har jag matte nationella och jag är så nervös och har världens ångest, har alltid kämpat med matten och nu är detta det sista så det gäller att prestera.

Efter min första lektion gick jag, Ebba och Molly till Art för att käka lunch, det var riktigt mysigt! Älskar att hänga med de två de gör mig så glada :) vi kollade även i lite butiker och Molly shoppade loss :) Efter min härliga lunch var det dags att börja panikplugget inför morgondagen... jag satt från halv tre till fem med hjälp från både Andrea och Fanny. Sedan tog jag en paus och sen var det på't igen från sju till ca nio. Ska kolla lite videos osv innan jag går och lägger mig!

Hoppas er dag har varit bra och att eran morgondag blir bättre än min! Puss

Snyggaste brudarna inne på butikerna :) Ebba rockar hatten som bara den!

Likes

Comments

Att det snart har gått tio månader i Kenya är helt sinnes, att det endast är åtta dagar kvar av mina flera månader i Kenya! Jag minns när det var åtta dagar kvar tills jag skulle åka för första gången, man trodde man visste vad som väntade men aldrig kunde ha vetat hur bra jag faktiskt skulle ha det! Även fast jag vill komma hem till familjen och vänner där hemma så vill jag ändå verkligen inte lämna Kenya, jag har ju en egen familj här borta! Usch kan bli tårögd bara av att tänka på det!!

Idag är det måndag, min nästa sista måndag i skolan nånsin, jag har två saker kvar i skolan inga roliga saker. Matte nationella vilket är så ångest baserat, sedan en inlämning i psykologi, efter det är jag färdig, färdig för alltid. En del av mig bryr mig så mycket om mitt slutgiltiga resultat osv medan en annan del av mig inte pallar bry sig då jag ändå snart är klar!

Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla!

En av de sista helgerna här i Najjan och den var riktigt grym, gott sällskap och ännu fler minnen som skapats. Fy fan vad jag kommer sakna detta land!!

Likes

Comments

Efter skolan och mitt muntliga nationella i matte gick vi några till Juncan för en pluggfika på Art, för mig gick det väl sådär. Trots min ineffectiva pluggning var det mysigt att komma ut och ha sällskap av härliga brudar <3

Likes

Comments

Idag tänker jag extra på dig mormor, idag är det fyra månader sen du lämnade oss och idag får du äntligen läggas ned bredvid morfar. Älskar dig för alltid!

Likes

Comments

Hej hej!

Panik panik panik idag är det exakt två veckor kvar tills jag lämnar Nairobi, det är verkligen galet hur fort det har gått nu de sista veckorna!! Jag vill hem, jag vill inte hem, det är så mycket tankar som snurrar. Dels med studenten men även hur det kommer vara att komma hem efter ett år borta, vad ska det bli av mig, vad ska jag göra i framtiden osv?? Ahhh får bara panik, så ofta jag får en våg av typ gråt över mig som håller i typ en sekund sen går det över... jag vet och känner att jag kommer gråta så mycket på avslutningen. Kan verkligen inte förstå att det jag längtat efter så länge nu är slut??

Nog om mina panik tankar om slutet, idag är det fullt schema, jag har lektion till fyra efter det blir det väl plugg eller nån serie hihi. Jag vill försöka hitta på så mycket som möjligt nu de sista dagarna men det blir svårt att kompa med skolan tyvärr. Igår åkte iallafall jag, Fanny, Moa och Andrea till Greeenhouse för att käka sushi, mums vad gott det var!!

Vi hörs lite senare idag!

​En stycke suschibild hihi i brist på bilder :)

Likes

Comments