Idag är det din dag. Och även fast jag är på andra sidan av jordklotet så hoppas jag att du förstår att jag på något sätt så är jag där. Jag ville ägna detta inlägg för att hylla dig. För du förtjänar det, åh vad du förtjänar det.

Vi har varit vänner i sju år. Sju år som jag håller mest närmast hjärtat, du har varit personen som gått igenom allt med mig och inte ens tänkt tanken att lämna mig när jag varit jobbig eller oresonlig.

Du visar mig vad som är rätt och vad som är fel. Du är en moral kompass för oss alla. Och ibland tror jag inte att du vet hur mycket du faktiskt hjälper.

Du har alltid varit där, och jag vill alltid vara där för dig. Tillsammans har vi klarat så mycket och jag är så glad att jag har haft dig vid min sida. Du såg något i mig när vi träffades som jag inte gjorde och lärde mig att jag var faktiskt inte en jobbig skitunge, inte helt iallafall haha.

Både du och jag vet det, men du får mig skratta som ingen annan. Aldrig har jag haft så ont i kroppen utav skratt, i sju år har du fått mig att skratta, och jag tror inte att det kommer en dag som är annorlunda.

Du är lojal, mer än de flesta jag känner. Du låter inget komma emellan familj och vänner, ditt hjärta är rent igenom och du ska veta att vi alla vet om det.

Och slutligen, du är vacker och du är stark. Du är starkare än dem flesta, du är någon jag ser upp till.  Jessica, jag älskar dig och det kommer inte finnas en dag som jag inte gör det. Min finaste vän, jag hoppas du vet det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Welcome to the life of a very busy woman, jag har spenderat de senaste dagarna med mitt tredje utkast, och även lite andra ärenden som var tvungen att ta plats. MEN igår hamnade jag på en fest, där spenderade jag halva kvällen med att försöka förstå spanska då nästintill varenda en hade det som modersmål samtidigt som det dansades och allt som allt var det en bra kväll. Jag stack vid midnatt då sista tåget hem till mig går ungefär vid den tiden, men men. I fredags, jo i fredags hörni! Jag och några vänner drog till The Pint och åt kycklingvingar vilket nu för mig är en stark anledning till att stanna i det här landet... hehe.Jag har även fått många goda nyheter den senaste veckan, (Jag tror inte jag vågar nämna det än, vill inte skapa otur) Men inom två månader kommer TVÅ bra saker ha hänt om allt går sin väg. En utav dem kan vara ett besök.. Men nu ska jag sluta vara en sådan teaser och faktiskt gå och lägga mig, vi börjar våran andra termin imorgon, nya lärare och nya ämnen. 

Trillade även in på en liten affär uppe på stan, eller ja jag trillade in i många då den här staden är fylld av juveler, men iallafall en liten chokladbutik som hade allt och allt däremellan.

Likes

Comments

Bland allt plugg så fick vi igår möjligheten att gå och se våra duktiga klasskamraters (hm, eller ja dem går en termin över oss) sketcher som dem skrivit. Ett par skådespelare framförde sketcherna och jag stannade ett par eftersom mitt huvud dunkade så stannade jag bara till att mina vänner hade fått sina framförda.

Mer än så hände det inte, jag glömde såklart min plånbok på showen dock, så det var bara att paddla tillbaka i regnet och hämta den.

Om bara två terminer kommer jag skriva min alldeles egna sketch. Vi har precis skrivit vårat första utkast till våra kortfilmer som vi nu jobbar på andra utkastet, och nu är första terminen gjord, ena halvan av nästa vecka är ledig yay.


Likes

Comments

Jag vet, vad hände nu? Jag bytte blogportal, mest för att Wordpress endast bråkade med mig (okej i ärlighetens namn, jag förstod inte hur man gjorde) så nu har jag hamnat här. Enkelt och simpelt, och egentligen finns det inte så mycket att berätta, min tid spenderas mest i plugg och deadlines. Men den här staden gör det svårt att hålla sig för att unna sig. Men jag är iallafall fortfarande här, staden har inte dränkt mig än med allt regn som öser ner varann dag haha,  hur har ni det i Sverige? 

Likes

Comments