Header

Jag har aldrig riktigt förstått vad folk pratar om då de säger att det är jobbigt att gå över tiden. Nu förstår jag exakt. Det fysiska klarar jag men det psykiska är det värre med. Vet att många går över två veckor och vi har "bara" gått över 5 dagar ännu, men jag känner ändå att jag har rätt att klaga för det är jobbigt!
Det som är värst är att kroppen tycks vilja ge mig falska förhoppningar. Har haft jättesjukt flera kvällar i rad och flera gånger trott att vi sku hamna in men då har värkarna gett med sig. Så man blir just liiiiite frustrerad.

Slut i kropp å själ men det är väl så det ska vara. Får hoppas man har nå krafter kvar sen då det är dags. Blir. Galen.

Likes

Comments

Då ungen var beräknad att komma! Ännu hinner han men då ska han nog vara väldans snabb :D Vet int om det är nån vits att blogga nu dagarna innan för inläggen blir bara bittra och det beror på att jag håller på bli sååå otålig och jag pallar inte vara gravid längre. Och jag vill skona er från allt detta gnäll ;) Så, därför tror jag det blir väldigt lite uppdatering nu. Men jag lär nog höra av mig om det händer ngt.

40 fulla veckor har gått. Ibland känns det som att det varit 340 veckor och ibland känns det som 40 dagar. Oftast det förstnämnda, hehe. Behöver jag ens beskriva hur skönt det ska bli att kunna använda helt vanliga kläder igen? Att inte behöva känna sig sprängfärdig i varje plagg som jag gjort de senaste veckorna. Äger för tillfället ungefär 1 övredel som täcker magen... So much fun :D Men snart hörni. Snart!! Huhhu. Hade gött tills vi hörs igen då! :)

Likes

Comments

Tre dagar till bf om man räknar med idag! Kanske var jag lite väl optimistisk då jag trodd att jag sku komma igång i helg. Har nog haft jättesjukt i ryggen två kvällar i rad nu men på dagarna är det lugnare och det går oftast över under natten. Dock har jag redan imorse haft sjukt i både rygg och mage så det blir hela tiden liiite värre (bättre;)). Och jag känner så tydligt hur babyn trycker sig mer och mer neråt hela tiden. Tycker att jag haft känningar så länge redan så det borde ju gå framåt.

Ska röra på mig mycket idag. Tänkt cykla in till stan eller så far jag bara ut och gå. Fy vad lång väntan man får. Skulle aldrig klara av att gå över tiden två veckor. Uschnej!

I brist på andra bilder så kan jag släng hit en av bröllopsfotona vi fick i veckan. Var väldigt sen med att bestäm oss för vilka vi sku ha eftersom jag blev sjuk nästan direkt efter vi gift oss och det var så mycket hela tiden. Men bättre sent än aldrig!​

Likes

Comments

Dethär inlägget sku upp redan igår men lämna i utkast på nåt sätt.

Jaa de e mycket gravidsnack här nu men ni får så lov och ta det, eller så kan ni välja att int läsa också! ;) Det är det allting kretsar runt nujust så attäää.
Idag har jag börjat känn en annan typ av smärta i magen. Oftast har jag haft ont nere i magen som "mensvärk", men idag har jag haft uppe i magen, i mitten av magen och mellan revbenen typ. Svårt att förklara... Iaf gjorde det jätteont i ungefär 5 minuter och sen gick det om. Senare på kvällen kom det tillbaka men det var väldigt oregelbundet, kändes som att jag fick en kniv i magen och så var det över på några sekunder. Så har det hållit på från och till ikväll. Undrar om det är ngt på gång? Jag är själv ganska säker på att vi far in på fredag, 14:e har jag alltså gissat på att bebisen e här :D Så får se nu! Åtminstone innan helgen är slut. ;)

Likes

Comments

Hallå! Idag for jag och Nina ut en sväng för att föreviga min tid som gravid, vet ju aldrig om det är sista gången hehe. Lite sent ute kan man ju tycka men bättre sent än aldrig! Så är det :D Magen börjar sjunka så lågt nu att den nästan hänger då man ser framifrån, vilket int är så fint kanske.. ;) men några bra bilder tror jag nog vi fick till! Huvudsaken är att jag har nån bild från min gravida tid, har endast magbilder som jag själv tagit.

Kan ni fatta att vi är inne i vecka 40 imorgon? Alltså bara en vecka kvar till bf. Förvärkar har jag känt av en bra stund och ilningar neråt så nånting borde börja hända så småningom. Är taggad på samma gång som jag är dönervös och rädd. Men mest taggad förstås, nu är vi redo att träffa lillprinsen <3

Har ett sånt sug efter plättar nu så måst kör till butiken efter ingredienser. Moikka!

En trött en som helst vilar hela dagarna.

Likes

Comments

Som ni kanske förstått vid dethär laget så vill jag mer än gärna att det ska börja ske något i kroppen nu, så då får man helt enkelt försöka testa olika saker för att hjälpa till lite på traven. Så idag for jag och handla hallonbladste! Har hört att det ska ge mer sammandragningar och att det eventuellt ska kunna påskynda en förlossning, men främst för att kroppen och livmodern ska återhämta sig snabbare efter en förlossning. Har läst en hel del recensioner och de flesta har skrivit att de haft en lätt förlossning och återhämtat sig betydligt bättre efteråt! Dock är det int lika många som kommit igång tidigare men det kan hjälpa till! Så det är värt ett försök :)

Någon som har erfarenhet av detta hallonbladste?

Likes

Comments

Hello helloo. Igår skicka Lotta och fråga om vi ska ta inwest-kväll, som vi så länge planerat att ha men som aldrig blivit av. Så det tacka jag verkligen int nej till, karana vår var i jobb också så det passa super! En perfekt kväll hadd vi med god mat + massa godis + vårt favoritspel = bäst!

Idag har jag varit och handlat och det börjar vara sista gången jag far själv och handlar innan babyn kommer tror jag. Usch va de e tungt nuförtiden... Men nu har vi mat så det räcker en tid framåt iallafall ;) Ikväll har vi kusinträff, längesen jag var på en sån sist! Har missat de senaste gångerna, så jag tror int jag varit sen förra sommarn faktiskt?! Så det blir trevligt! Men först måste jag nog ta och vila en stund om jag ska orka mig iväg!

Likes

Comments

Ja hööni! He böri va näära. Går idag in i vecka 39. 95,4% av graviditeten har nu passerat! Det känns för tillfället som om babyn int tänker hålla sig kvar länge till där inne, eller så är det bara kroppen som lurar mig. Jag är redo i varje fall! Idag behöver jag få gjort lite grejer som jag känner stress över, bl.a. packa klart bb-väskan så det int hänger upp sig på den då det är dags. Känns som att jag är lite sent ute på denhär punkten.. Nå det ska jag ha gjort idag iallafall. Sen tänker jag int ta nån stress över att lägenheten sku måst vara 100% ren från golv till tak innan babyns ankomst, onödigt att börja köra sig slut nu såhär strax före. Men jo städas ska det såklart, lite åtminstone. Bilen sku behöv få sig en omgång också, den tror jag faktiskt jag tar itu med idag, och fixa babyskyddet och sånt. Och JO, lacka naglarna! Hehe. Viktigt viktigt.
Annars försöker jag bara samla krafter, vila och åter vila. Det lär nog behövas!

Likes

Comments

Ikväll hade vi ordnat möhippa för Jessica som gifter sig nu om sisådär två veckor! På schemat stod bl.a. sumobrottning, så löjligt roligt haha. Åtminstone att se på ;) Går int så bra att brottas med babyn i magen så jag var förstås tvungen att stå över men fick testa dräkten iallafall! Annars har vi ätit en heeel del gott och haft lite program. En superkväll blev det! Trots att de här möhipporna alltid blir riktigt roliga är det skönt att detta var sista för i år. Det har varit såå mycket med möhippor/bröllopsplaneras i vår/sommar och det är ju nog lite jobbigt att hela tiden planera och försöka komma på nåt häftigt att göra, trots att det i slutändan blir bra. Beror säkert nog på att det varit så mycket på en gång, alla har råkat pricka in bröllop just denna sommar så attää ;)

Likes

Comments