Header

Sitter i skolan nu och har lektion, håller på med en uppgift och det är sista arbetspasset nu och uppgiften ska vara inne på söndag men idag är det är sån där dag då man inte orkar nånting. Såna dagar har jag väldigt ofta men det är ju fredag idag också så.. Har en till lektion efter det här så slutar tio över tre -.- 

Efter skolan blir det att följa med Nina hem tills bussen går, ska troligen gå ut och gå med hon och Therese då. Men vi får se hur det blir. 

I helgen ska jag inte ner på byn någonting vilket känns lite konstigt då jag jämt åker ner på byn på helgen, men istället för det blir det att åka och fira Matilda som fyllt 21 imorgon. Hoppas det blir roligt, men det tror jag nog. 

Nu ska jag försöka fortsätta jobba om det nu kommer gå, men det märker man väl. 😝


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter inne på lektion nu och försöker jobba men det är helt omöjligt idag. Har ingen ork eller nå och det blir inte bättre av att det är superfint väder ute med stekande sol.. Var ut och rökte med Tova för en stund sen och det var hur varmt som helst och helt vindstilla, vill bara sluta nu!! 

Efter skolan blir det att ut och gå med Tova en sväng sen lägga sig på Solina och få lite färg på kroppen innan bussen går hem. Blir en tidig kväll känns det som, då det blivit sena kvällar dem två senaste dagarna och det märks på morgonen när klockan ringer. 

Likes

Comments

Idag när jag kom hem blev de att vara ute med hundarna, var ute i över en timme sen efter de städa jag stugan lite. Har duscha och gjort mig klar så ska strax gå ut och lägga mig i stugan.
Nu kan man inte släppa hundarna längre heller när det är några idioter som har planterat en död älg på andra sidan ån tillsammans med en kamera så nu är vargarna där och springer.
Grannarna snett bakom oss, hennes hundar hade stått och nosa ner mot ån sen hade dem blivit helt tokiga så imorgon är de ett gäng som ska ringa länstyrelsen så jag hoppas den skiten blir bort plockad snart så man kan va ute med hundarna igen. 😡Likes

Comments

Första skoldagen efter lovet var helt okej, var helt som vanligt. Hade gärna fått varit lov en vecka till för Gud vad trött jag var imorse.. 😴
Idag när jag kom hem med halv tre bussen var jag ute med hundarna ett bra tag eftersom de blev sånt underbart väder. Skulle bli lika fint imorgon också då hoppas de blir de så man kan va ute!
Ligger i sängen nu och tänkte ta och sova, i alla fall försöka så jag inte är så himla trött imorgon!
Godnatt, 💤💤💤Likes

Comments

Har haft ett jäkla bra lov, har hänt massor av saker och tror aldrig jag gjort så mycket på ett endaste lov. Har för de mesta åkt bil med tjejerna, men har även tatuerat mig, gått ut på krogen för första gången och massa mer. Såklart så åkte man på feber imorse och missar första skoldagen efter lovet, men lite skönt är de också 😉 men imorgon blir de skola skulle jag tro och ännu härligare att vi går typ en månad till så har vi lov igen! 😃
Ja just de, ska väl tillägga att jag klarade körkortet för snart två veckor sen!!! 😆😆

Likes

Comments