Header

Har precis plockat ihop i stugan och ska nu gå ut och vara i solen tillsammans med familjen. Å ikväll blir det ner på byn för att fira Hans, så ska dricka lite ikväll. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen nu efter en trevlig dag i Bollnäs med Jenna min vän wink Åkte dit för att sätta in en p-stav. Så vi drog till Bollnäs vid 1 och jag hade tid kl 3. Men orka inte åka bussen så åkte med Emil å Daniel eftersom dem ändå skulle dit å hämta Hans. Gick runt på stan och Jennifer handla lite saker å så. Sen gick vi till ungdomsmottagningen typ halv 3 för vi hade ändå ingenting å göra. Fick komma in lite tidigare och det gjorde inte ont när dem förde in nålen utan sen gjorde et lite ont när dem tröck på en knapp så nålen åkte tillbaka. Hade ont efteråt också, när vi var klar drog vi på max å käka och Simon följde också med. Sen var det meningen att vi skulle på Dollar men sket i det för vi orkade inte å gå, plus börjde det bli kallt. 

Kom hem vid typ 6 och sen dess har jag inte gjort någonting. Ätit mat, plugga lite och sen halv sovit på soffan hela kvällen. Jennifer å Krille kom hit dem aa, men vi stod bara ute och prata en stund sen åkte dem.. 

Ska nu kolla på ett avsnitt av 90210 sen sova, armen ömmar lite fortfarande eller ja, den ömmar ganska mycket nu om man rör vid den. Undrar ja, hur stort blåmärket kommer bli, kommer säkert bli as stort med mina känsliga armar. 
Imorgon kanske Emil kommer på dagen en sväng å sen på kvällen blir det nog byn å fira Hans tror jag. Får se vad som händer. 


 

Likes

Comments

Går på lunch nu och sen åker jag och jennifer till bollnäs!Likes

Comments

Sitter hemma nu och tänkte kolla på ett avsnitt av Beverly Hills 90210, dem gamla avsnitten. Var och hämtade p-staven och bedövningsplåstrena idag efter skolan så Emil skjusade mig till mamma. Har tid imorgon så då följer Jennifer med mig till Bollnäs så käkar vi på max. Är faktiskt lite nervös över ur det kommer gå, två av mina andra vänner har p-stav och dem säger att det inte gör ont, men jag vet inte jag.. 

Får se om jag tar hundarna och går en sväng i det fina vädret, annars blir det nog bara att sitta och kolla på mera avsnitt. 

Likes

Comments

Sitter nu inne på min sista lektion och slutar om en halvtimme, vill bara sluta nu. Orkar inte med skolan nå mer idag, är så trött å slö.

Ska du vara med Emil efter skolan och vi åker upp till KU vid sju. Kommer säkert suga där uppe men var ett tag sen så vill dit å se vad som händer. Har ingenaning om vad vi ska göra efter jag har slutat, blir väl att kanske åka bil å sen hem till han om jag känner han rätt. Skulle villa åka å käka på Max, men har inga pengar så den idén gick ju i lås direkt... -.-' 

Likes

Comments

Sitter å kollar lite på kläder och känner att jag vill beställa lite.. Men har ju självklart inte en enda krona till att köpa kläder. Ska beställa biljett till gyllene tider, betala p-stav, ge lite pengar till folk, blir inte mycket kvar sen ä... Sen födelsedags pengar å så det ska jag köpa en mobil för.. uscha, man skulle ha haft ett jobb så att man kunde köpa lite mer än vad man kan nu!!Likes

Comments

Har ingen ork med att blogga så därför kommer det bli sällan det kommer inlägg. Får så när orken kommer tillbaka. 

Men ska snart till Emil å vara med han ett stund sen ska jag går till Jennifer och ikväll blir det fest!! Likes

Comments

Sitter i sängen och lyssnar lite på musik just nu, har nyss kommit hem från byn. Sov där i natt hos Emil. Var med Jennifer först på dagen å jag var så snäll och diska åt hon medan hon var å klippte Hugo. När hon kom hem gick vi på Ica å panta och köpte ingredienser till Cupcakes. Sen gjorde vi mat och baka. Nina och Therese kom förbi en sväng dem också efter vi hade bakat klart. Gick till Emil vid halv 10, duschade å gjorde mig klar sen kolla vi på tv. Somna kanske vid 12-1 någongång. 

Likes

Comments

Du är de bästa i mitt liv, älskar dig så otroligt mycket Jennifer!
Hade aldrig klara något utan dig! <3Likes

Comments