Header

Kommer inga bilder idag på kläderna, men imorgon lovar jag. Nu blir det att kolla på ett avsnitt pistvakt och sen sova, de gamla vanliga!  Imorgon är det sista dagen och sen får vi lov, fyfan vad skönt!! Blir att inviga lovet med en kväll i backen.. 

Godnatt!!

 Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Slutade vid 3 idag så då gick jag och Jennifer hem till henne var där ett tag sen gick vi på Linnéas. Hittade en jätte snygg stickad tröja, men hade inte råd så tror jag ska ta å gå och köpa den sen någon dag. Men köpte iallafall ett par jeans och en brun annan stickad tröja. Visar bild sen. 
Ann kom och hämtade mig där lite efter fyra så åkte vi och hämta Cornelia sen åkte vi hem. Har inte gjort ett piss sen dess, bara suttit i soffan och slöa. Ska gå å duscha snart hade jag tänkt, sen ska jag kolla på farmen och sveriges roligaste kilpp sen blir det sova! 

 Likes

Comments

Sitter i skolan nu och lyssnar lite på musik. Får snart lunch och idag blir det ost och potatissoppa.. Vill äta pizza men Nina villa inte det och pengarna har inte kommit in än heller. Efter skolan när jag slutar vid 3 så ska jag på Linnéas och kolla lite och kanske spendera mitt presentkort..

 
Likes

Comments

Blir att knäppa igång en film nu sen sova!

Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig

Ibland ser jag dig gå på bussen
Ibland ser jag dig på nån gata
Och alltid verkar du vara på väg
Och dom säger, att du lever ensam
Och dom säger, du lyssnar på Elvis
Och målar, med sorg i varje färg

Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig

Det är över nu
Men jag kommer ihåg en helt annan tid
Den är över nu
Det hörs en kall, kall vind som sveper förbi

 

Likes

Comments

Sitter nu i soffan och dricker smoothie, hallon och mango. Åkte hem med Filip idag efter skolan så att jag skulle slippa gå. Har inte gjort något speceillt hemma, bara suttit i soffan typ. Ska snart ut och släppa hundarna en vända sen bara ta det lugnt. laugh

 

Är väldigt sugen på att beställa hem någon av dem, synd bara att ekonomin inte räcker till!!

Courage Jacket - NLY Trend

Courage Jacket - NLY Trend

Likes

Comments

Sitter i skolan nu på matte stugan, är hur trött som helst.. Somnade inte fören 2 i natt och både Jennifer och jag har konstatertat att det är Emils fel! För han vägra och gå, han gick säkert hem vid halv 2 om inte senare..
Ställde klockan på 7 men ingen av oss vakna, vakna en timme senare och hann bara klä på sig.

Men igår av morfar fick jag 300 kr och en hand väska. Han var inte kvar så länge, utan åkte typ nästan när jag hade kommit hem. Fick skjuts till Jennifer vid 5 tiden och när vi kom gick vi till hennes mamma för att lämna Simon, blev väl kvar där en 2 timmar eller nå. Gick hem till Jennifer, satt och lyssna på Nicke och Nilla. Vid 9 kom Emil, vi satt väl bara och prata och hade det trevligt.

 

Likes

Comments

Sitter nu inne på min sista lektion för idag, slutar tjugo i fyra. Går till mamma efter skolan och väntar på att morfar ska komma. Han kunde inte komma i lördags så han kommer idag istället. Sen ikväll ska jag sova hos Jennifer. Vet inte när jag går till henne, kanske kollar förbi på folkan en snabbis också. Får se vad som händer.

Beställde hem ett par klackskor och en bustier nyss också..

Donna Zip Bustier - Wonderland

Likes

Comments

Godmorgon, ligger i sängen nu och ska snart ta och kliva upp. Börjar ju 10 idag och eftersom att jag är hos mamma kunde jag nyttja min sovmorgon för en gångs skull. Åker till pappa idag med buss efter skolan och sen imorgon åker jag till mamma igen. Därför att morfar kommer för han hann inte i lördags och på onsdag åker jag till pappa. 

Nu måste jag upp och packa och sen gå mot skolan.. Likes

Comments

Ligger i soffan nu med mamma och Moa å glåmer på Johan Falk. Festen blev riktigt lyckad igår och jag hade den bästa födelsedagen på länge!! Jag hoppas vi tjejer gör om de fler gånger snart nog! laugh

 

Likes

Comments

Bilder sen festen igår! Likes

Comments