Header

Sitter i skolan nu och har historia i två timmar! uscha, orkar inte det just nu, mitt humör är alldeles åt helvete!
Var meningen att jag skulle skriva igår kväll också men somna. Sov typ i 12 timmar, fyfan vad skönt det var! Fast skulle kunna lika kvar i sängen än, orkade inte gå upp.. 

Idag åker jag till mamma, tror jag går till hon direkt efter skolan om jag inte ska träffa Emil. Ikväll ska jag vara med Jennifer. Får se vad vi hittar på!

Blog u later!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaaa, äntligen har vi lunch! Är as hungrig och as trött! Blir hem och slänga sig, bokstavligen slänga sig i sängen när jag kommer hem! blushLikes

Comments

Min kväll såg ut som så 

  • Först mötet, blev inget bestämt. Prata bara lite om vad dem hade för "uppdrag" Var bara jag, Nina och Lotta där, och Pontus då.
  • Lotta och jag gick å åt på pelles, sen skjutsa Emil och Hans oss till Preem
  • Åkte hem till Nina en sväng och kolla på Försvunnen, en film som dem spelat in i 6. Norling kom då också.
  • Sen drog jag, Lotta, Norling, Emil och Hans till Sveg. Åkte 6-7 kom hem kl 3-4!!!! 

 

Innan Emil åkte satt vi och prata, sen säger han att han ser en skugga inne i huset! Fyfan vilken jävla panik jag fick då. Osså skulle han åka, uscha! Vart ju liv rädd jag.. Innan han åkte fick han följa med mej in i stugan så jag fick tända lampan..
Jag passa på att slänga mig i sängen när jag fortfarande hörde att han var på gården. Kl kanske var halv 4 då, jag somnar ganska direkt, och kl 4 vaknar jag av att det är någon som står och bankar på fönstret. 
Jag livrädd som jag blev, la mig i fosterställning och drog täcke över huvudet. 
Men det slutar inte banka, så jag kikar fram och då är det Emil som står och bankar. Han hade glömt sin hem nyckel i sin bil som är sönder. Och han kommer inte in i den. Så han sov hos mej! 

 Den stinkade lukten som kommer när grabbarna gör så här, Norlings och min resa resten av vägen hem..


Hahah, världens bästa skyllt tror jag!

Likes

Comments

Nu äre dags för möte, sen blir det nog att gå och käka på Pelles ! Kycklingspet, mums!

Likes

Comments

Hur gör man bakgrunden blir "transparent"? (genomskinlig)
alltså det gula i rödringen!

 Om man t.ex. vill ha denna som blogg bakgrund!Likes

Comments

Vill ha jul nu, gud vad mysigt! Vill även göra en jul header, så det är lite juligt på bloggen. Får se hur jag ska lösa det, funderar på vissa saker, men får se!
Likes

Comments

HAHA, tror jag börjar bli som Ante, förälskad i Stiftelsens låtar! Skulle göra nästan vad som helst för att få gå och kolla på dem när dem kommer till Tuppens! ÅHHHHHHH
Man kan ju alltid hoppas på att det är dem som kommer på p-mässan till sommaren! 

 

Stiftelsen album Ljunaverk!

 


Likes

Comments

Sitter nu i skolan, börjar om en timme. KUL! indecision Håller på med essän som ska in nu snart, måste bli klar med den så jag inte får rester. Men är snart klar, så det är nog lugnt. Idag har vi bara 3 lektioner, slutar 2 så idag är det en lugnt dag. Vid halv 4 ska jag, Nina, å Lotta på möte om att vi kanske ska få något "Ungdomsställe" på sommaren. Ska vi få komma med förslag och sånt. 

Stannar på byn efter det och är med Lotta och kanske Nina. Norling kommer även ner på byn ikväll från söderhamn. Får väl se vad som händer, dem ska säkert på källarn så får se vad jag ska ta och göra då. Kanske om jag har tur, kan jag vara med älsklingen om inte han ska till Hans eller göra något annat. 

Blog u later!Likes

Comments

Ligger nu i sängen och är super trött! Ska sova alldeles snart, annars kommer jag inte orka upp imorgon. Blev ingen KU ikväll, ingen annan skulle dit som man brukar va med så då sket jag i det också. Men imorgon ska jag stanna på byn, käka och ha det gött med mina vänner. Norling kommer hon aa så ska bli roligt att träffa henne. 
Men nu tänker jag sova ! 

Godnatt på er!
Likes

Comments