Header

Ligger nu i min efter längtatde säng och ska sova nu snart. Är verkligen död sen helgen, sovit 12 timmar sammanlagt. Blää, uscha. Kommer lägga ut bilder sen helgen imorgon på skolan kanske. Men tror det iallafall. 

Godnatt!

Sen jag och älskling var och fiska i somras.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen ute i stugan och är helt jävla slut. Ont i huve, slö, seg, ont i kroppen och ja jag vet inte allt vad som känns fel just nu. Kom hem vid 3 imorse från byn. Camilla kom och hämtde mig och Therese. Gjorde inte så mycket igår kväll, åkte bil, var på raggen, kolla hemma hos Emilia. Käka på bandy. Jao, så så mycket hände det inte. Fast det gör det aldrig i denna tråkiga by.

Vakna vid halv 10 idag, seg som ett as. Gick upp och åt frukost sen nu har jag äntligen tagit mig till att städa min stuga. Såg för jävligt ut imorse men nu är det bra. Har lite tända ljus för att få upp värmen lite mer. Ikväll blir det att bara vara hemma och ta det lugnt. En tidig kväller kommer det garanterat att bli. Men skriver mer sen.Likes

Comments

Var i Bollnäs idag med familjen. Var på buspalatset och åt på max. Åkte vid 11 och kom hem vid halv 6 och sen vid 6 kom Norling och hämta mig så åkte vi ner på byn. Sitter nu på källarn med älskling. Vet inte vad vi ska göra ikväll eller hur jag kommer hem, menmen det tar vi då. 

Ann fyller ju år idag så pappa väckte mig kl 8! Fyfan, vad trött jag var då och är även trött nu. Kanske blir en tidig kväller eller inte, men skriver väl mer ikväll eller imorgon. Likes

Comments

Badade idag efter skolan, ganska kul men skit kallt.! Åt mat gjorde vi även där och jag åt en liten tuffing. Var sjukt längesen jag åt det, så det var skit gott! Fick köra hem, gjorde mig i ordning och körde till öppet sen drog jag ner på byn med älsklingen och Daniel. Var inte nå drag på byn som vanligt men drog till en fest där Jennifer, Nina och Bella var. Var skapligt mycket folk och mer drag där. Kanske stannade en timme eller nå, inte ens det. Sen skjutsa älsklingen hem mej och Bella. 

Han har köpt en ny bil, Volvo 245. Riktigt fräsch och bekväm att sitta i. Snygg var den med. Fattas bara bas i den wink

Imorgon blir det förmodligen att dricka det lilla vin jag har kvar och dra till Emilia på fest. Men får se hur det blir, kan hinna ändras det också. Men en sak som händer imorgon är att jag ska köra till Bollnäs för första gången också ska vi till buspalatset med ungarna. Ann fyller även år idag så blir väl att gratta hon och så då. Men nu ska äntligen får krypa ner i min varma säng och sova..

I will love you till the end!

Likes

Comments

Sitter och fattar inget med Nina på matten!
Likes

Comments

Blir kanske att dricka idag eller imorgon. Men får se hur det blir, måste veta vart vi blir ikväll först. Men om inte älskling dricker, dricker nog inte jag heller!

lite bilder från förra fester!Likes

Comments

Sitter och har samhällskunskap nu. Ska fotsätta att jobba med landen men eftersom att Nina och jag är klar har vi inget att göra så vi fri surfar lite. Idag slutar vi vid 2, så då går jag hem till Nina till 3 sen drar jag på badet med familjen. Ikväll blir det förmodligen byn, men vet inte hur det blir än. Skriver mer sen.Likes

Comments

Dagens outfit : leggings, kofta och halsduk ginatricot, linne hm


Likes

Comments

Eftersom jag inte har lagt upp några bilder på stugan än hur det ser ut så gör jag det nu. Det är så här jag bor nu förtiden laugh

Det enda som inte är klart är kaminen. Det har kommit till två saker som inte finns på bilden. På första bilden så sitter det en rund spegel vid krockarna och på den sista bilden så sitter  Marilyn Monroe tavlan som finns på bild nr två. Och den sitter ovanför den lägsta byrån.

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och lyssnar på depp musik och känner mig alldeles allmänt depp. Vet inte varför. Kolla på tv, 112 på liv och död sen jag ut och la mig. Är skapligt trött så ska väl sova nu snart. Imorgon ska jag till badhuset vid 3 och sen på kvällen vet jag inte vad som händer. Öppet hus eller byn, får se vad alla andra vill göra. 

Likes

Comments