Header

Otroligt dåligt med uppdateringar och ja, jag skriver det hela tiden men man har liksom inte tid. Lördags kväll på permässa var mycket roligare än fredagen, för fest hos Nicklas, ut och skoja sen och senare lite efter fest eller vad jag ska kalla det hos Peter. Skulle gärna varit med när 08:orna ragga på Emil så skulle dom sett på fan, men då var ju jag på statiol -.-' . 

Söndag natt tills idag så brann Atöantic ner, vilket är synd. God mat hade dom där. Ingen kom till skada  men ändå inte kul. Men tycker det är konstigt ändå att det börja brinna där, när det gått dåligt och massa nedåt gångar dom har haft, så är ju en ren slump med tanke på att Bolaget går bättre än Atlantic, men ska inte säga för mycket nu när man inte vet vad som stratade branden, klicka här eller här. Och nu i kväll var det en singenolycka vid crossbanan i Voxna. En röd bil som hade voltat in mot ett träd och blivit helt mos. Båda tjejerna klarade sen men har hört av folk att det egentligen skulle varit omöjligt, men jaja.. Klicka här! 

Finns en kort film här med branden här. 

 

Jag och Nicklas på lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet att det varit dåligt uppdatering men har inte haft tid.. Var permässa igår var ganska kul. Inte som jag trodde det skulle bli. Hoppas denna dag blir bättre och mycket bättre stämning än va den var igår. Ligger just nu i sängen och ska snart upp och äta frukost. Sen får man se vad som händer innan man tar sin första för dagen! :D

Likes

Comments

Gick upp vid halv 9 imorse för att ta hunden. Har inte gjort så mycket sen dess, kollat på tv och ätit frukost. Idag känner jag mej mer hängig men med lite alvedon så mår man fint. Regnar nu, så vet inte vad man ska ta och hitta på idag. Pappa + familj åker snart sen blir man själv i en vecka så det är ju najs. Väntar på att älsklingen ska komma nu sen blire väl en lite titt på Andra Avenyn. 

Syrrans nya favorit låt!

 


Likes

Comments

Tror jag börjar bli sjuk, är helt hängig och orkar inte med nånting.. Hoppas bara det är borta tills P-mässan! Inge kul om jag skulle va sjuk då. Älsklingen åkte hem alldeles nyss men kommer imorn bitti igen. Saknar han så! Ska nog ta och sova nu så att jag blir bra nån gång..

Är jävligt sugen på nån av dessa skor men vet inte vilka, vad skulle ni vald? 

Likes

Comments

Har verkligen inte orkat blogga nå sen i måndags, vet inte varför känner bara att jag inte har någon lust. Men iallafall så vart det en lyckad fest i måndags, med god mat, mycket att dricka och trevligt folk ! :D Måstes göra om snart.. Dom senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt med älsklingen, laddat hem Andra Avenyn första säsongen. Så har väl mest kollat på dom de senaste dagarna. 

Imorn så drar äntligen pappa + familj så att jag ska va hund/husvakt i en vecka typ. SCHÖNT!! Men ska nu ut och klippa gräset, hörs!

Likes

Comments

Ska snart dra till Nina och göra mej i ordning. Drar till Therese ikv och har det lite trevlig och dricker lite.. Har precis duschar och varit ut med hunden så nu börjar det närma sej avfärd till Nina först! :D 

Ha en trevlig kväll gott folk! :D

Likes

Comments

Blev att va med dessan brudar ikv, åt godis prata och myste! Var ett tag sen och vi hade kul. Kommer nog hända fler gånger, får man hoppas.. Tack för kvällen! <3

Ligger i sängen nu och ska sova snart, ingenaning om vad som händer imorgon. Är väl sånt som märks. 

 Likes

Comments

Vet att det har varit otroligt dåligt med min uppdatering men jag har inte tid. Har gjort andra saker så har inte hunnit. Igår var jag barnvakt åt Cornelia. Emil kom och vi skulle ut och fiska men vädret var inte med oss så det blev inget med det. Vi kolla på film och spela spel. På kvällen övningskörde jag för första gången och det gick super bra, även fast det bara va på en parkering plats. Men lärde mej iallafall av det vi gjorde. Efter var stanna jag på byn, men vädret var så piss så Emil och jag åkte hem och kolla på film, Walk the line. En super bra film! Sen åkte älsklingen hem. 

Idag var det tänkt att jag skulle va med min kusin Denise, men så blev det inte så får se vad jag ska hitta på idag.. Känner att det kommer bli en tråkig dag.. Likes

Comments

Har inte bloggat på en vecka nu eftersom att jag inte har haft någon tid eller så. Men nu är det så att det är ju sommar lov och man har en massa annat för sej och till slut glömmer man bort det. Ifall så har mina dagar sen jag bloggat sist varit helt underbara! :D Hoppas veckan som kommer vill bli desamma. 

Kom till mamma igår och var hemma under dagen och drog ut senare på kvällen.. Idag vet jag inte vad som händer men blir väl hemma nu under dagen och sedan vara med äslklingen under kvällskvisten! 

Likes

Comments