Header

Sitter i soffan och bara väntar på att klockan ska bli 5 så att Nina och kanske Therese kommer så vi får fixa oss och sen ut på fest!! Fan vad tiden går sakta när man väntar på nåot kult! Åhhhhhhhhh

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har precist lagt mej i sängen efter att ha målat mina tånaglar lite mörk rödlila. Kom hem ifrån Amanda vid typ halv 8 - 8 och då blev det att kolla på Let's Dance med mamma och Daniel för syskonen var på disco. Fick en gullig liten plånbok av mamma idag som typ en "påsk present", kommer bild på den imorn. Just nu kollar jag på BigBrother 24/7, fick låna ninas! Osså en film på tv4 "min första kärlek" tror jag den heter.
Imorn blir det iallafall fest! Har längtat så sjukt mycket men just nu känner jag inget sug alls. Men det kommer säkert komma tills i morgon. Nina och eventuellt Therese kommer till mej i morgon vid 5 eller senare för att fixa sej och sen drar vi!

 

Varför ska jag svara på dej när du vill nå men inte du när jag vill nå!??

 Likes

Comments

Sitter i skolan nu och har elevensval. Valde studiestuga men blev ju mycket av det! HAHA. SItter bervid Nina med varsin data och kollar på BigBrother i soffan.. Blir att åka hem till mamma idag och eventuellt gå till min kusin Amanda. Får se hur det blir.

I morgon är det äntligen lördag! Snacka om att man har längtas!

Likes

Comments

Gick hem till Tobbe efter skolan med Daniel och Nina men hon gick typ direkt. Jesper var också där och Tobbe hade köpt en cocos på Ica som promt Jesper skulle ha så han fick den för en 10 och när han hade fått hål i den och drag smaka det piss sen när dom öppna den så vissade det sej att den där jävla cocosen var möglad, fyfan.. Så Jesper spydde på toan och det förstår jag! Lider med dej!!!

Nu är precis allt klart till i helgen och nu när man sett godsakerna så vill man bara ha lördag nu!! Jag hoppas jag hittar min kamera så att jag kan knäppa lite bilder. Så hoppas på att den ligger hos mamma annars har jag ingen idé.. Ska iallafall sova nu snart och pappa sa att jag skulle paka ihop min låne dator för han skulle lämna den imorn så förmodligen kommer jag få en likadan som förre Acer datan som krascha eller så kommer jag få en helt ny för värdet på 6000 kr. Hoppas på en ny!!

 

Bild på den fina möglade cocosen!

 

Likes

Comments

Blev vanlig skoldag idag och efter när jag hade kommit hem cykla jag och Nina till macken. Där träffa vi Emil och Daniel. Stanna väl typ i 1 och en ½ timme kanske. Sen cykla vi hem igen. Har bara kollat på tv sen jag kom hem, blev att kolla på Big Brother, Glee och Grey's Anatomy. Just nu ligger jag i sängen och håller på att bli över taggad till helgen!

Har säkert pratat om helgen minst 10 ggr idag eller mer. Fattar inte hur fan man kan va så här jävla taggad bara för en liten helg med drickande med sina kompisar. OjOjOj! Hoppas bara allt bli lyckad.

Likes

Comments

Varför kan det inte vara helg snart!? Orkar inte med våran jävla fucking skola. Är så jävla drygt med allting, läxor och skit. Osså när man vet att det kommer bli en kung helg eller iallfall känner på sej det så ska det gå ännu saktare. fml!

Var iallafall skytte och KU i kväll. Gick ju bra och med KU:n åkte vi till max och käka. Fick betala 5 spän var och beställa för 80 kr. Jävligt najs ändå. Ligger i sängen nu med datan, blir väl att sova snart tänker jag väl.

Därför att det är dålig bild uppdatering är för att jag inte har nån kamera eller jo men det är dålig osså har alla, precis ALLA min bilder försvunnit på min gamla så har inte nå bilder.

Likes

Comments

Ligger i sängen nu efter en dag i skolan och sedan sko handlande. Köpte ett par svart rosa bagera gympa skor som jag kan ha när jag ska ut och gå. Villa ha ett par turkos svart vita men fanns inte i min storlek, inge ovanligt med det tycker jag... Menmen sånt är livet. Iallafall är allt klart inför helgen hoppas jag, men jag är iallafall klar sen skiter jag i hur det börjar och slutar! HAHA. längtar som faaan nu asso. Varför ska det bara var måndag, hela 4 dagar kvar till fredag ju. SUCK!

  

Alexandra, jag och Bella från en fest!

Likes

Comments

Vilken härligt skön dag det är idag! Har nyss varit ute och sprungit med Chivas i ungefär 45 minuter. Sprang/gick ut till busskurarna sen lite in i skogen. När jag kom hem duscha jag sen nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska nog börja leta fram kläder till Våffelfestan som man ska på, HAHA. Men ska nog ut och sätta mej i solen nu ett tag till iallafall medans den fortfarande finns kvar.

 Likes

Comments

Åkte hem från Bollnäs typ 3. Käka max mat gjorde vi också där än att bara handla. Fick även ljus med ljuslycktor till min stuga idag. Längtar så mycket tills vi ska börja handla saker till den och gör den klar! När vi kom hem tog jag med Chivas på en spring tur först ut till busskurarna och sendan hem förbi mitt hus och upp till 70 skylten som börjar vid gamlavägen. Kändes riktigt skönt i kroppen efter åt. Sitter nu och bara chillar i sängen och ikväll blir det väl att bara vara hemma med famlijen. Fast är så jävla sugen på att festa nu ! Vill verkligen det men är ju hos pappa och det säger ju en allt. Men nästa helg blir det nog det iallafall, hoppas jag.

 

Likes

Comments

Godmorgon, klockan är halv 10 redan 10 grader varmt ute, inget man tackar nej till. Snart bär det av mot Bollnäs efter frukosten (y)


Likes

Comments