Header

Sitter i skolan nu och har teknik. Skiit kult! Jobbar med Elin och vi håller på att svara på några frågor som vi ska ha prov på v 13.... !!! HAHAHA över 50 frågor!!!!!! HATA DETTA !!

Idag blir det att bara åka hem och ha det bra med vår lilla fina hund, Chivas! Ska nog gå en skoter led och knäppa bilder om det är sol och fint väder annars blir det att fortsätta kolla på DW! På lördag blir det kanske en hel dag med min underbara, Jennifer och Bella!! Love you <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hejsan, sitter i skolan nu och har elevensval och jobbar med dom är geeeksen! ;) <3 pusssss!!!!

Love you! <3

Likes

Comments

Kände att det är dags att börja upptatera lite. Orkar inte med att skriva på mobilen så blir typ ett om veckan tills min data kommer tillbaka!!! Lite sna bbt om veckan, måndag inget speciellt, inget på tisdag heller och inte på onsdagen heller förutom att jag var med min underbara Jennifer! Torsdag fyllde jag 16 år och fick fina presenter av familj och Emil <3. Var även frilufsdag så då åkte jag slalom med samma personer som förr. Idag har jag och Jennifer åkt i backen också sen fixa vi oss hemma hos henne sen drog vi till öppet. Ligger i sängen nu och ska snart sova. Imorn kommer kanske Emil och sover med mej !

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och kollar på Big Brother. Ser ut att bli blandat med folk. Menmen får se vad dom har att bjuda på i år. Ska kolla på ett avsnitt av DW sen innan jag ska ta och sova. Blir att gå med Jennifer till skolan imorn och sen hem till pappa. Och då blir det fortfarande att blogga från mobilen eftersom min data fortfarande inte har kommit hem än, men hoppas den kommer snart.. Så drygt när det står " bloggat från mobilen " hela tiden i typ varenda inlägg i typ två veckor hela tiden.. Men på torsdag fyller jag 16 och hoppas jag får en massa fina saker. Men helst av allt skulle jag vilja ha en Iphone. Men om jag inte får den som jag inte tror så ska jag vänta tills 5:an kommer ut och eventuellt köpa den. Är så trött på min HTC nu..Likes

Comments

Mamma och Daniel kom och hämta mej typ vid 5 - halv 6 så vi åkte och köpe familje pizza då. När vi kom hem åt vi sen fick jag paket! Jag fick en plattång (stor), en ring, 2 säsongen av Desperet Housewife´s och string trosor. Sen får jag mer på torsdag av ann och pappa när jag fyller år.
Ska Kolla på Big Brother ikv sen kanske börja kolla på Desperet Housewife.

 

Likes

Comments

Sitter i soffan nu efter att ha gjort mej klar och fått present av morfar, Kirsti och gammelfarmor Elvy. Fick en 100 av min gammelfarmor och presentkort på 300 på Lindex. Tack så mycket! Får av mamma + familj ikv. Ska gå till min kusin Amanda snart och träffa min kusin Hampus som det var ett tag sen jag träffa. Men bloggar mer sen.

Min kusin Amandas gulliga barn!Likes

Comments

Igår vart det att åka på handboll och kolla med familjen. Var en spännande match faktiskt. Efter det skjutsa dom mej till Jennifer. När jag kom dit så beställde vi mat. Hon Plankstek och jag en pizza Banana på Atlantic. Sen gjorde vi oss i ordning och lyssna på musik å snacka skit. Vi gick till Alexandra typ vid 7 - halv 8 på fest. Var en trevlig kväll och lite joll på samma gång. Gick hem till Emil typ vid 11 - halv 12. Sen vart det lite beställning på mat och jag somna i Emils säng (a) När Jennifer skulle åka te max orka inte jag vänta på dom att jag skulle få skjuts så gick till raggar parkeringen och kolla om nån kunna skjutsa hem mej där. Och ja, Johan Hansson var så snäll att skjutsa hem mej!

TACK FÖR KVÄLLEN FOLKET!

Likes

Comments

Klev upp för typ en timme sen. Har ätit frukost och fixat lite. Ska ta en dusch sen om vi inte drar till badhuset förre handbollsmatchen vi ska kolla på kl 3. Sen efter det blir det att åka till Jennifer och fixa sen inför FEST!Likes

Comments

Sitter hemma nu med familjen och pratar lite. Ronny och Elias är också här. Va på linneas idag med Jennifer och fynda ett par jeans som jag ska ha imorn. Efter linneas gick vi på preem för jennifer skulle äta. Sen gick jag hem.

Imorn blir det att va med jennifer efter att ha vart och kollat på handboll å på kvällen blir det att fira mej typ med lite party!! Sitter här hemma och värmer upp nu, HAHAH !

Likes

Comments

Väntar bara på att Jennifer ska vakna sen blir det att gå på Linneas med hon. Vet inte vad som kommer hända idag men det är sånt som märks.Likes

Comments