Hej! Idag i skolan hade vi ju nationella prov i fysik. Tror det gick Ganska bra. Efter skolan gick jag hem och åt, sen har jag tränat styrka,ben, och mage i ca 45 min. Tror Jag kommer ha träningsverk i låren imorgon, känner det nu.;) Ja men sen har jag gjort engelska läxan o så..Ja har inte så mycket att skriva om.//Jannike;')


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Likes

CommentsLikes

Comments

Hej! Idag i skolan så skulle vi ha träslöjd men de blev inställt så vi typ såg på nån film. Men dagen gick ganska segt iaf. Men nu är jag hemma :) har ätit o så. Ska plugga lite o sen ikväll har jag hoppträning på klubben! Kul! Berättar hur de gick senare så ;-)
//Jannike❤️

Likes

Comments

Hej! Nu är jag i skolan och ska väl gå ut på rast typ precis nu. Dock är jag matvakt så kanske inte just precis nu hehe:-p Ja men detta är tidsinställt inlägg. Imorgon har vi iallafall muntligt nationella prov i svenska. Lite nervöst tycker jag. Hatar att redovisa men de e dock bara för 3 elever o 2 lärare så ganska lugnt ändå! //jannike💕

Ja o finaste Limn

Likes

Comments

Heej! Länge sedan jag bloggade här ju;) har ju haft fullt upp med min, Linn, Andrea o Claras blogg. Tänkte börja blogga här också. Om någon fortfarande läser haha;-) men tänkte bara berätta snabbt om de senaste.

Vi har börjat på vårterminen åk 6 då. Håller på med nationella prov. Rider fortfarande finess torsdag o måndag. Ridlektioner på onsdagar istället för tisdagar. Hopplektioner varannan torsdag (jämna veckor). Har inte varit me på nån lektionen än (anmälde mig i måndags). Så nästa vecka börjar de. Har varit i Sälen typ. Ja men det är väl de viktigaste.
//Jannike❤️❤️

Likes

Comments

Jag lägger inte upp videos här längre! Följ @Somegirlslifee istället där lägger jag och 3 andra upp videos och följ gärna bloggen www.nattstad.se/somegirlslifee

Likes

Comments

Lite konstig video men

Likes

Comments


Likes

Comments

Ska till skolan nu. Är ganska trött efter Skåne o de men det funkar! Idag ska jag inte rida Finess. Amanda ska det för imorgon åker dom till Teneriffa så jag ska rida henne tisdag-söndag fast på onsdag rider Elsa eftersom att jag har ridlektion. Sen ska hon också vila nån dag men tror det blir imorn.

Likes

Comments