Godmorgon.
Här har vi precis vaknat och ätit lite. H ligger bredvid mej och har snart somnat om igen, hoppas jag. 🙈 de ser då lovande ut!

Idag ska vi på BVC för väga och mäta. Blir intressant och se hur han vuxit de senaste 4 veckorna. Hoppas och gissar på 5,2 kg i alla fall. ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter här med en snarkande gosse bredvid mej. Helmer som han nu heter. Vi kom till slut överens om att de är en Helmer ändå. Jag har väl tyckt de hela tiden men, de gäller ju att båda är med på de.
En Hector kändes de inte som i alla fall. De kanske blir nästa unges namn, vem vet!

Jag är så otroligt dålig på att blogga och måste skärpa mej. Dagarna är som mest ganska lik och liksom en enda massa just nu. Jag är väldigt förvirrad men de kanske går över.

Idag blir han 8 veckor för den delen, lilla hjärtat mitt. Ska sparka igång datorn snart så man kan skriva som folk. Från telefonen blir allt så konstigt.

Puss❤️

  • Bebis
  • 10 readers

Likes

Comments

Hehe. Ett tag sen jag skrev men, va gör man? De är söndag. De betyder att imrn blir knorras sex veckor och han har fortfarande inte fått något namn.. Jag håll på bli tokig men Rasmus är inte överens med namnet som jag gillar.. Orkar inte ens täna på det för jag blir irriterad.

Vi kom nyss in från en kvälls promenad jag, hunden och bebis. Bäst att försöka börja göra något åt de goda som blev kvar på magen efter knorras vistelse där. Försöker tänka att trots en graviditet med 15kg upp så är lite fluff inte något att gnälla över MEN jag hatar numer min mage- otroligt mycket. Men då älskar jag de som kom därifrån så mycket att jag inte kan beskriva ens. De är värt det.

Eftersom jag sitter vid plattan så finns de inga bilder att bjuda på, hörshej

Likes

Comments

Idag va jag tvungen att göra ett ryck här hemma. Rensa, kasta å försöka sälja lite grejer, behövs göras emellanåt! Dessutom kom mitt paket från HM, gjorde lilla mamma Jannike glad. 😍 och så kom mitt paket från apotea så nu ska jag göra klart Sofies överlevnadskit. 👏🏻
Imorgon ska lilleman vägas å mätas igen och Rasmus bil ska in på verkstaden. Tummen upp. Nu ser vi SOA och lilleman ligger i min famn och sover. ❤️

Likes

Comments

Idag tog jag och Lillis oss ut och fikade på stenmans. Sofie kom å drog ut oss till Mimmi och Desirée, SÅ SKÖNT. Jag vill inte bli en som bara sitt inne för att de är så himla bekvämt å jag ska inte ljuga men tanken slog mig när Rasmus for igår hur fan jag skulle klara av att ta med honom ut själv men de gick ju bara fint! 😄
Nu sitter vi i soffan och ser på SOA. Började se om den serien igår när Lillis inte kunde sova. Han ligger här i min famn å sover så gott efter ett litet utbrott. Knappt så man våga lägga ner honom.

Fick ju se min gravida vän idag efter alldeles för lång tid. Gud så fin hon är och man sakna nästan kulan lite! Jag längtar så otroligt tills den lilla rackarn kommer ut. 💕

Likes

Comments

Fantastiskt hur kroppen kan.

  • Bebis
  • 92 readers

Likes

Comments

Måndagen den 16/1 kom vår prins. Vi va in redan på lördagen men efter att ha sovit över på BB så hade allt stanna av på morgonen. Vi åkte hem på kvällen på söndag igen. På måndag morgon skulle Rasmus åka iväg och jobba men vi bestämde att de inte va nån idé när jag hade lite känningar ändå och vid nio trodde jag att de sipprade vatten så vi åkte tillbaka till Lycksele, väl där gick vattnet kl. 15 och 23.56 va han ute. De tog sin lilla tid men allt gick bra. Han är nu två veckor och en dag, vårt hjärta.

  • Bebis
  • 89 readers

Likes

Comments

Well hello there. Idag är det måndag mina vänner och ovänner. Jag och C ha varit på skolan och redovisat ett "prov" på gymnasiearbetet. Imorgon är de GO TIME. Hoppas det går bra, jag blir olidligt nervös. Men Lotta sa idag att vi hade inge att va orolig för. Så jag hoppas att det håller i sig till imorgon..
Tänka sig, imorgon är det sista uppgiften vi gör. Sen ska vi förhoppningsvis vara färdig utbildade undersköterskor. 1,5 år har gått otroligt fort ändå. Nu kommer jag ju inte direkt börja jobba ändå men, känns skönt att kunna komma tillbaka till jobbet och va utbildad och klar!

Lägger in en bild som handlar om de vi ska redovisa imorgon. HLR på barn under ett år. Något alla borde kunna. 💝👶

Likes

Comments