Well hello there. Idag är det måndag mina vänner och ovänner. Jag och C ha varit på skolan och redovisat ett "prov" på gymnasiearbetet. Imorgon är de GO TIME. Hoppas det går bra, jag blir olidligt nervös. Men Lotta sa idag att vi hade inge att va orolig för. Så jag hoppas att det håller i sig till imorgon..
Tänka sig, imorgon är det sista uppgiften vi gör. Sen ska vi förhoppningsvis vara färdig utbildade undersköterskor. 1,5 år har gått otroligt fort ändå. Nu kommer jag ju inte direkt börja jobba ändå men, känns skönt att kunna komma tillbaka till jobbet och va utbildad och klar!

Lägger in en bild som handlar om de vi ska redovisa imorgon. HLR på barn under ett år. Något alla borde kunna. 💝👶

Likes

Comments

Inte för å va sån men.. toalettbesöken ta en fruktansvärd tid numer. 🤷🏼‍♀️ magen gör uppror och pga ischias kan jag inte heller sitta som folk gör på toaletten, därför ta de en jävla tid och skulle jag få för mig att gå på en allmän toa nu skulle de bli köbildning till i slutet på januari.
Jaja, nog klagat om de. Samma visa fortfarande, dagarna går framåt men sakta och jag märker inga tecken som tyder på att bebis vill komma snart.

Mer än så orkade jag inte skriva, hej.

Likes

Comments

Godmorgon! Trött å sliten som en gris men vad gör väl de? Fått sova fler sammanhängande timmar i natt i alla fall. Klockan 15 idag är de besiktning hos BM, typ de man ser fram emot nu på dagarna för någon liten bebis tänker ju inte poppa.

Ligger i sängen fortfarande, förmodligen kommer jag göra de typ hela dagen också. Eventuellt orka jag kliva upp å tvätta håret innan jag måst åka in på Vilhelmina! 😅

Ska försöka mig på att plocka bort julen i alla fall OCH göra lite matlådor men mer än så orka jag inte, känns lämpligt. Drömmer om bebisar på natten å längtar otroligt mycke efter min, snart snart.

Största delen av mina inlägg just nu handla ju enbart om väntan på bebis men de är ju faktiskt så att de är de största och mest intressanta som händer nu. 💕

Likes

Comments

Tre veckor tills du är beräknad. T R E VECKOR.
Kärleken jag känner går inte beskriva. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men risken är väl att jag sitter här å bölar till slut! 😅
Bjuder i alla fall på lite hjärtljud, mitt barns hjärtljud.

  • Bebis
  • 67 readers

Likes

Comments

Januari 2017 är nu här!
Måste erkänna att 2016 har varit väldigt innehållsrikt.
Kör väl en liten sammanfattning senare. Vill mest bara skriva att om 22(!) dagar är vår prins beräknad, vi har alltså ÄNTLIGEN kommit in i rätt månad- januari. 💕

Likes

Comments

Svårt att förstå. Snart är bebis här! 🤰🏼

  • Bebis
  • 75 readers

Likes

Comments

Besök hos barnmorskan idag! Gick väl, bra ändå. 1kg upp och bättre hb i alla fall. Magen hade också växt som den skulle, så de kändes skönt. Vi skrev ett "brev" till förlossningen i Lycksele. De gjorde det hela jävligt verkligt helt plötsligt. Lånade även hem en dvd om andning, så förhoppningsvis kanske jag lär mig något vettigt av det. Jag har någon förutfattad mening om smärtstillande- jag vill hålla mig så långt ifrån det som möjligt. Går det inte så går det inte men jag tänker försöka i alla fall.
Hon läste mitt BB-brev och tyckte de va bra så nu har de åkt ner i BB väskan. Ett par byxor måste tvättas sen är lillens väska klar i alla fall.

Har försökt göra klart en skoluppgift ikväll, förhoppningsvis går det vägen. Har ingen lust att behöva tänka på de där nu under jul.
Ja, men då va väl den här dagen avklarad också. Tack och godnatt. ✨

  • 81 readers

Likes

Comments

Tisdag = veckobyte. Vi välkomnar därför v.36 idag! Imorgon bli de besiktning hos barnmorskan igen. Förhoppningsvis ha värdena blivit lite bättre så man kan sluta stressa upp sig för det.

Idag fick jag skämmas när Sofie kom förbi å skulle hämta byxor, kände hur äckligt mitt hem va så efter dem farit fick jag eld i baken och diskade, duschade, skrev lite på gymnasiearbetet, åt mat och startade en tvätt. JÄVLIGT BEHÖVLIGT. 😅👏🏻 målade även naglarna juligt röda.

Ha köpt mig en ny almanacka så nu kan jag organisera livet igen. Tack å bock, adjö. ❤️

Likes

Comments

Måndag igen. Plusgrader och halkigt som fasiken. Toppen! 👍
Huset är kaos och jag glömmer hela tiden bort att de är julafton på lördag. Fan också...

Igår hade vi klämmacksmys här utanför. Amanda, barna och Anneli kom hit. Super mysigt! Blev ju tyvärr lite kallt och mörkt där på slutet och de regnade små kristaller på mig och Anneli medan vi satt ute å prata.
Elände. Idag gör jag ingenting faktiskt. Orkar knappt klä mig. Ha tvättat lite och (!) så har jag faktiskt packa lite i BB väskan till lillis. Men innan jag bestämt vad han ska ha med sig för kläder och vilken storlek så har jag ju hunnit riva ur väskan säkert 1000 ggr också. Hur svårt kan de vara liksom? Nej, nu blev jag attacktrött och tänker vila en stund innan jag fortsätter med dagens att-göra-lista. Bebis har gymnastik och hicka idag. Tänk att du snart är hos oss, på utsidan i vår famn. Som jag längtar!

Hade ju för övrigt typ världens bästa dag förra veckan, lever fortfarande på det. Gud så skönt att de ordnar sig ändå. Dessutom är alla julklappar fixade och idag kom bebiskläderna, wiiiee.

Nu vart de igen att jag svamlade massa. Ahja, hinner säkert skriva en eller tio ggr till innan den här veckan är slut. ❤

  • 86 readers

Likes

Comments

💛💙💜
Fredag igen. Veckorna går ganska fort nu ändå. 38 dagar kvar idag. Sakta men säkert!
Fick jullov från skolan i onsdags och igår var jag och C på skolan och filmade vårt praktiska moment. De sög men nu är det i alla fall gjort. Förhoppningsvis håller båda våra bebisar sig inne tills dess att redovisningen är gjord. Dock gruvar jag mig som fan inför den, FY OCKSÅ. Men men, bara att bita ihop. De ska göras klart.
Nå bebiskläder kom då inte i veckan, suckkkkk. Bara att vänta tills nästa. Men herregud, de är snart jul. Nej, nu måste jag göra något vettigt istället. Typ som, nått. Hehe. Puss


Likes

Comments