View tracker

Sista skoldagen gjord för denna vecka! Gymnasiearbetet är i full gång men jag känner mig inte taggad överhuvudtaget.. tur att jag har en bra kompanjon.
Igår kom det ännu mer bebiskläder hit som jag idag tvättat, har även fått en babysitter och amningskudde. Snart saknas bara bebis!

Nej, jag ville bara skriva lite lite, min mat håller på värmas i micron och de plingade för längesen men jag har glömt det 😅 usch, minnet alltså.
Bara att återgå till veckans skoluppgift och äta lite falukorv med mos.
#tackavetjagmatlådor

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

50 dagar, eller ja, nu i skrivande stund är de 49 men ändå! Tvättat mycke bebiskläder, imorgon då ska jag vika ihop de och stoppa i lådor, SÅ MYSIGT.

Likes

Comments

View tracker

Jag har nu sett typ alla avsnitt av Greys som finns på dreamfilm. Två dagar ha gått utan att jag startat tvn, varför bli man så besatt? När jag lägger mig i sovrummet ha jag tv och Netflix så då ser jag orange is the new black 😅 herregud.
Jag ha inte orkat göra något alls idag, tills typ nyss. Då laga jag mat, duschade och diskade. Snart kommer ladies så vi ska ha lite mys med götta och tv!

Likes

Comments

J A G O R K A R I N T E !
Huvudet snurrar, mer än vanligt. Hur, var, varför, därför, vad gör man(!) panik.
Någon skola blev det inte idag i alla fall. Men de ska väl inte vara ett problem. Egentligen. Blir en extra hemuppgift bara, de fixar jag väl?
Så mycke funderingar.

Idag byter vi vecka, kära bebis, det närmar sig 😍

Likes

Comments

Klockan är just nu 04:59. Det är 15 grader inne och jag har en livlig liten krabat i magen! Mysigt ändå, men sömnen bli ju lite påverkad faktiskt.
Försöker hålla en eld vid liv så det inte ska vara 13 grader då jag vakna nästa gång men, orka fan inte sitta eldvakt alltså.

Idag har 80% av graviditeten passerat, förstå(!) 80 hela %! Tiden går sakta men säkert framåt. Nu börja jag riktigt längta efter den lille. 💖💖

Likes

Comments

Sen jag kom hem från skolan har jag suttit bänkad här, vid köksbordet, och sett avsnitt efter avsnitt. Vad är det för fel på mig? Jag borde göra viktiga saker, typ vika tvätt, tvätta, diska eller se på nyheterna. MEN jag orkar inte idag, jag tycker det känns tråkigt. Jag skottade trots allt lite snö när jag kom hem och jag måste snart gå ut och hämta mer ved. Thats it.

Bebis i magen verkar vara rädd att jag ska glömma bort honom. Det är full fart, nästan hela tiden. Borde han inte sova? Eller tycker han också att jag är tråkig och oansvarig som bara sitter här och ser serier, kan hända. Skärpning på mig då. Hörs! ❤


Likes

Comments

Igår kom det julklappar i brevlådan! Så himla fina. 😍 beställde bara den gröna dock. De andra två tillhör någon annan, vem kan ni ju fundera på. 😉 har redan en svart undanstoppad i bebis gömmorna. Roligt med lite färg till knodden.

Idag gjorde jag första skoldagen efter fem veckors ledighet. De kändes inte så bra som jag trodde de skulle göra men, haha, snart är det ju över.

Likes

Comments

Veckorna går så sakta just nu. Både tur och inte. Sammandragningarna börjar bli oftare och jag måste stanna fler ggr när jag är ute å går. Men bebis rör sig, massor! Sträcker på sig så de känns som han ska komma ut på båda sidor om magen. Helt fantastiskt.
Som jag längtar efter den lilla, undra vem som gömmer sig i min mage, någon som jag kommer göra allt för, någon jag redan älskar.

  • Bebis
  • 23 readers

Likes

Comments

1. Vilken vecka är du i nu?
v. 30 eller 29+6

2. När är du beräknad?
23 januari -17

3. När fick du reda på att du var gravid?
16 maj -16

4. När och hur berättade du för din partner att du var gravid?
Jag vart så chockad så han fick tyvärr bara ett sms. 😁

5. Hur gamla var du och din partner?
Jag var 23 och R 22.

6. Mådde du mycket illa i början?
Nej, inte förrän v.10

7. Är du känslig?
Det har varit upp och ner, men ja, nog har jag varit väldigt känslig emellanåt.

8. När kände du bebisens första sparkar?
7 september.

9. Är du orolig?
Inte direkt.

10. Har du fått bristningar?
Inte än, peppar peppar

11. Hur många ultraljud har du gjort?
6st.

12. Vet du vad det blir för kön?
Japp. 💙

13. Hur vill du att förlossningen ska se ut?
Det vet jag inte riktigt än. Svårt att tänka på det!

14. Vilka är dina favoritkläder?
Leggings och en längre tröja.

15. Vad äter du mest/minst sugen på att äta?
Äter lite allt möjligt faktiskt!

  • Bebis
  • 28 readers

Likes

Comments

Måndag, wiiie. Jag hade som löfte idag att jag skulle träna och de gjorde ja! Ångrar enormt att jag inte tränat hela graviditeten, de känns att de skulle behövts. Att börja i vecka 31 är inte super enkelt men som alla säger: bättre än inget å de stämmer ju. Nu är de bara att hålla i gång de här i 9 veckor till.

I övrigt orkar jag inte göra mycket. Huvudet är ovanligt tungt, men de går väl över. Bebis i magen är en bullerkuse och håller på en hel del, så otroligt mysigt. Med 9 veckor kvar börjar jag få en aning panik. Jag har inte ens alla grejer till bebis eller mig själv! Åh. Lycka till, hörshej.

  • Bebis
  • 30 readers

Likes

Comments