Måndag! Välkommen.
Idag har vi gått en promenad, väldigt behövligt. Jag har ingen energi eller lust till någonting längre, hoppas de ger med sig snart.
Förra tisdagen kom H's nya vän till världen. En liten gosse! Jag gissade på pojke först, men sen dess har jag nog hunnit ändra mig 47238847 gånger. De sista jag gissade på va en tjej och att hon skulle komma den 20. Jag skickade till å med en bild på H medan dom va på BB och skrev; Han längtar efter sin framtida flickvän.
Så blev det inte riktigt! Men vi är så glada för att han äntligen är här och imorgon ska vi få träffa honom för första gången. 👏
Det är helt sjukt vilken resa vi har gjort tillsammans jag och S. Jag är då väldigt tacksam att jag fått ha henne vid min sida under graviditeten men också nu efteråt. 💖
Ännu en gång så bloggar jag från plattan och kan därför inte bjuda på några bilder. Sitter med kokosolja i håret och funderar på att krypa i sängs nu snart. Godnatt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Hej däääääär.
Hur står det till? Bara bra tackar som frågar.
Påskhelgen lider mot sitt slut och jag måste säga att det varit en bra helg.
På torsdagen så kom först papi hit så vi eldade lite gräs och rensade upp på gården!
Sen kom även Mami och då provade vi fiskelyckan och ja, klart man drog upp en liten abborre. 🐟🎣 Och lite korvgrillning så klart.
Sen fredagen blev det inte mycket gjort och på lördagen så for jag, Rasmus och Helmer till Ruffsen för att umgås och njuta av vädret.
Dock blåste de så in i helvete men de va trevligt i alla fall.
Igår så provade jag och mamma och Helmer fiskelyckan igen men isen small så mycket så vågade inte fiska så länge. ❄⛄

Nu ska jag ta och snygga till mig lite. Har de senaste dagarna bott i mitt underställ. Kanske dax att borsta håret osv. Helmer somnade precis i vagnen så de är bäst att passa på innan han får för sig att vakna igen. Hörs 🚼💚

pga inlägg från plattan blir det inga bilder, kanske senare weeo

  • 13 readers

Likes

Comments

De är onsdag, ba så ni vet. H blev vaccinerad idag. Inte topp tio på min lista men de gick bra, de va nog värre för mig. Han blev lugn direkt jag plockade upp honom igen 🙈

Ikväll har de dock varit lite skrik och grin. Förmodligen för att de gör ont i benen. Någon feber verka han inte fått än i alla fall. Pappan kom hem idag också, med sin norska vän, så nu har vi besök i en vecka ungefär. Hoppas på bra väder nån dag i alla fall så vi kan vara ute.

Eh, mer då? Besökte vår nyaste granne igår, en liten tös, så otroligt söt. ♥️

  • 20 readers

Likes

Comments

Ja, eller yey? Snarare neeeej. Vad händer? Jag orkar inte tänka på det nästan. Har suttit och sett på nyheterna hela eftermiddagen. De är så otäckt, jag tänker på de som drabbats.
Tack och lov har jag fått tag i mina nära och vet att de är i säkerhet. Jag mår illa.

I övrigt har jag idag dammsuga och skura huset medan H låg ute i vagnen så himla skönt å ha de gjort. Blev pizza till middag 🍕de är så j*vla gott med hemmagjord pizza alltså.
Nu ska jag och H kramas lite, han är små grinig ikväll så vi få kramas mycket. 💚💚

Likes

Comments

Som rubriken lyder 👆🏻 åt jag middag på hotellet idag med Jenny, Amanda och Anneli. SÅÅÅ MYSIGT. Och en rejäl skrattfest. Lämnade lilla trollet hemma med R, glömde helt bort tiden så jag va borta 3 timmar men han sov då så gott när jag kom hem, skrutten min. 😘

Nu har jag tagit med mig plattan och mitt lilla troll till sängen så nu ska vi se serie och sen sova. En helt fantastisk dag.

Likes

Comments

Jag är verkligen S Ä M S T på att blogga. Men men.

Vad händer? Ja, det rullar på som vanligt. H växer så de knakar. Jag gör mitt bästa med att träna, det går ändå bra får jag lova att säga. Har gett mig in på att vara sockerfri i 100 dagar också, C lurade mig men, det känns lättare när man gör det tillsammans med någon.

For in till Tora idag, vi promenerade i typ 2h. Otroligt skönt faktiskt. Fler såna promenader tack! Min tanker var egentligen att fara å träna idag men jag känner att jag inte orkar det faktiskt. Har en aning ont i magen, nya tag imorgon.

Gjorde min första lingonsylt igår, namnam.


Likes

Comments

  • Bebis
  • 61 readers

Likes

Comments

Mitt i natten, wii 😴 H vaknade nyss och ville äta, tur att man är som en jävla zombie nu mer å bara gör automatiskt. Nu är han mätt och ligger här bredvid å snarka. Egentligen skulle jag skriva nå roligt men, nu vart mina ögon så tung, godnatt igen.

Likes

Comments

Godmorgon.
Här har vi precis vaknat och ätit lite. H ligger bredvid mej och har snart somnat om igen, hoppas jag. 🙈 de ser då lovande ut!

Idag ska vi på BVC för väga och mäta. Blir intressant och se hur han vuxit de senaste 4 veckorna. Hoppas och gissar på 5,2 kg i alla fall. ❤️

Likes

Comments

Sitter här med en snarkande gosse bredvid mej. Helmer som han nu heter. Vi kom till slut överens om att de är en Helmer ändå. Jag har väl tyckt de hela tiden men, de gäller ju att båda är med på de.
En Hector kändes de inte som i alla fall. De kanske blir nästa unges namn, vem vet!

Jag är så otroligt dålig på att blogga och måste skärpa mej. Dagarna är som mest ganska lik och liksom en enda massa just nu. Jag är väldigt förvirrad men de kanske går över.

Idag blir han 8 veckor för den delen, lilla hjärtat mitt. Ska sparka igång datorn snart så man kan skriva som folk. Från telefonen blir allt så konstigt.

Puss❤️

  • Bebis
  • 85 readers

Likes

Comments