Ojojoj...var hemma hos min äldsta syster idag och en stund innan jag skulle åka så tog hon fram en tom tavla och färger sedan sa hon bara att jag skulle börja måla! Så detta blev resultatet , snacka om att få ut sina aggressioner genom att bara kasta ut färg på tavlan och röra runt !  kommentera gärna och kom gärna med tips! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är det någon mer än jag som gillar systrarna kardashians makeup? Och alltid undrat vad dem använder för produkter? Eller bara är nyfiken på vad det finns? Nu har dem fixat så vi i Sverige och EU faktiskt kan beställa ! Hur bra låter inte det? 

Ni som kanske inte gillar dem kan ju ge det ett försök eller iallafall klicka in på sidan för och se vad det finns för produkter ! Länken finns där --> http://www.kardashianbeauty.eu

Likes

Comments

​Börjar bli sugen på ett nytt skal till mobilen. Men kanske lite mer åt plånbokshållet , så man slipper gå med både plånbok och mobil, eller ska man kanske köpa sig en större plånbok så man får plats med mobilen? . Här hitta jag iallafall lite alternativ som inspiration och på ett ungefär som jag kan tänka mig. Ganska snyggt och stilrent. Den som fall mig i smaken var nog nummer 3. Den hittar ni HÄR . 
Resten hittar ni här nedanför och för o veta pris o välja färg klickar ni :
1. HÄR  . 2.HÄR  . 4. HÄR.  5. HÄR.  

Likes

Comments

​Satt o kika lite på olika sajter nu på kvällen och tillslut hittade jag en så snygg klänning på Nelly. Den sa ju klick med en gång. Så snyggt med denna polo trenden(även om jag inte är mycket för att följa trender). Men Polos och stickade koftor nu till hösten är ju bara så mysigt ! Så det kommer de finnas mycket av i min garderob. Har någon mer börjat köpa för hösten nu? Tipsa gärna ! Klänningen hittar ni HÄR. 

Likes

Comments

​Jag fick precis höra om en väldigt bra grej. Hur många känner en rädsla när man är ute och går eller påväg hem från jobbet på kvällen eller kanske går från en fest? 

Jag känner iallafall mig inte trygg alls längre , man får konstiga blickar och folk går bakom en. Men såg nu på Ikeas hemsida att man kan köpa ett överfallslarm. Hur bra är inte det? 

Man drar ut bygeln och då utlöser larmet en hög och gäll ljudsignal.

Dock kan man inte köpa den på hemsidan utan i närmsta Ikea varuhus. Hoppas ni där ute med samma känsla som jag får känna sig lite tryggare iallafall. 

http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/60237636/

Likes

Comments

Hej alla vackra själar!
Som ni läst på min presentation förmodligen så ska denna bloggen fyllas av lite av varje , så som mina målningar , inspiration , makeup , pyssel ,DIY m.m !
Kommentera om ni vill ge mig tips !

Likes

Comments