Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Var hemma ifrån skolan idag. Jag gick först dit och prata med skolsköterskan men hon sa att jag skulle gå hem. Så vid 11 gick jag till sjukhuset och tog hals prov. Som tur var så var de inget halsfluss. Utan bara nån vanlig blåsa. Sen bakade jag bullar med mormor. Var även ute och sprang 5 km. Sen varit 1 timme med Emilia! Imorn ska ja t skolan
❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Måndags morgon igen. Var dock ovanligt pigg idag. Har fortfarande inte fotat de från Ullared men ska försöka göra de idag eller imorgon.

Idag har vi iallafall samling, no, slöjd, so, matte och elevensval. Vet dock inte om jag ska vara kvar i skolan. Ska gå gill skolsjuksköterskan och visa upp min hals. Jag tror nämligen att jag har halsfluss.
Well, hoppas inte det. Ha de bra
❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Idag efter skolan så var jag med min efterlängtade vän Johanna. Vi gick och fika och sedan var med Hampus och lite senare Felix. Vi åt mat på Chaplin och aa sen inte så mycket mer.

Efter det åkte jag hem till min älskade pojkvän och myste lite med han. Älskar han så mycke!!

Likes

Comments

Kan knappt äta typ har så jävla ont i halsen. Varje morgon kan jag typ inte andas för det gör as ont. Ska nog kolla upp det om de inte går bort😅

Btw idag har vi språk, musik och engelska. Musiken o språket är klart endast engelska kvar. Sen efter skolan ska jag vara med Johanna, de ska bli kul.

Likes

Comments

Hejsan!
Nu på eftermiddagen tog jag mig en springtur då jag hade rätt tråkigt. Sprang tillsammans med Annie. Vi sprang en sträcka i rätt högt tempo, jag sprang 6 km. Det gick jätte bra förutom att benen var lite halvt med. Men är nog bara trött i dem sprang ju igår också. Har tränat i stort sätt kondition varje jag.

Godnatt
❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Nu på morgonen ska jag först till sjukhuset. Sen ska jag till skolan, idag har vi Idrott, matte, svenska, no , so och svenska.

Efter skolan ska jag inte göra så mycket. Mest träna tror jag. Sen ikväll kanske Emilia sover hos mig. Ha de bra

Likes

Comments

​Hejsan!

Sitter nu lagom trött här framför datorn. Skolan idag var tuff, jag själv var väldigt positiv hela dagen men jobbiga och långa lektioner. Lite lättare imorgon. 

Idag efter skolan var jag med Emilia en stund, vi åt pannkakor och bara pratade typ. Efter de körde pappa mig till stallet. Jag red Oliver. 

Vi hade en bana med 2 sträckor men 2 brytningspunkter så idag var de mest lydnad och att öva att kombinera hjälperna samtidigt som man ska understödja hästen och hålla en jämn rytm. I början var han lite pigg och så. Men dem 2 sista gångerna var helt perfekta. 

Sen sprang jag och Annie hem. Vi hade ett rätt högt tempo (6:30/km) Högt för att vara oss iallafall för vi brukar mer jogga typ men idag tog vi i! Jag sprang 5 km

Likes

Comments