Nu känns det som att det är dags att börja blogga igen ! Händer så sjukt mycket just nu så varför inte dela med mig ?

Har jag berättat att jag fått jobb ? Ja, ni läste rätt. Jannika jobbar numera på Fitness24seven ! Till en början skulle jag hoppa runt på olika anläggningar på söderort men jag kände att det inte passade mig helt 100. Då kollade jag med min chef om det fanns någon fast anläggning jag kunde få ta över. Jag blev då tilldelad anläggningen i Värmdö Gustavsberg och det passade ju alldeles utmärkt då min kära boyfriend jobbar ca 200m ifrån mig och ska flytta till Värmdö !

Inne på 4e och sista överlämningsdagen och jag är fan nervös över att stå helt själv på måndag !

Likes

Comments

Näe men man kanske ska ta och dra igång bloggfan igen eller vad säger ni ? Fick sån galen jävla lust att blogga igen och eftersom denna blogg endast legat på paus så varför inte ta upp den igen ?

Dagen har spenderats med min vapendragare Greilert. Som vanligt när vi träffas så har ingenting ändrats. Orkar inte med oss 2 ibland asså !

Ni kan ju själva ta en titt så fattar ni kanske vad jag menar 😁

Likes

Comments

Haha hej mina kära stalkers !
Har ni saknat mig ?

Har haft fullt upp med livet för att hinna blogga men tänkte att jag kan börja dra igång lite smått igen ! Under denna tid jag varit borta har jag hunnit med massor och lägger upp bilder istället för att skriva ;)

Likes

Comments


Sorry som fan för dålig uppdatering !
Helgen bjöd på utgång och träffade på människor jag inte sett på år, bokstavligen ! Så jävla roligt att hänga med människor man tycker om men som man träffar sällan.

Likes

Comments


Har varit dåligt på att uppdatera trots att jag knappt haft något att göra. Menmen :).. Har inte gjort speciellt mycket idag heller. Mest varit uttråkad typ. Kvällen bjukkar inte heller på något äventyr så blir inte roligare inlägg än såhär , sorry babes !

Gammal partybild på mig och Madde 😘

Likes

Comments

Dags att boka tid för hårförlängning så ni blir tjusiga inför jul&nyår ! Mer info på min instagram "extensionsbyjannika" 💆

Likes

Comments


... Denna måndag bjuder tråkigt nog på typ ingenting. Skulle ju åkt iväg men blev ändrade planer så nu blir jag hemma hela dagen istället. Haha, dethär är anledningen till att jag inte bloggar så mycket om min vardag. Dels för att det inte händer så mycket och dels för att alla dagar ser nästan exakt likadana ut. Tänkte kanske droppa lite fler julklappstips senare. Det uppskattas nog alltid 👍

Likes

Comments


Och så va den helgen slut. För mig gör det förvisso inget direkt eftersom jag inte har något jobb att gå till under veckorna 👎 Skönt kan vissa säga men ska jag vara ärlig så längtar man efter ett fast jobb när man endast haft vikariat och sommarjobb sen man tog studenten. Det var smutt att släpa fötterna hemma i ca 2 veckor lixom men nu vill jag bara ha tag i ett fast jobb (lättare sagt än gjort). Imorn ska jag ta en tripp till Kungenskurva med lillebrorsan & Kikko. Vi ska faktist julklappshandla på ToysRus (glammigt va?😂). Nu ska jag fortsätta att glo på MTV ✌

Likes

Comments

Uppifrån och ner:
1. Cypern 2013 2. Gammal bild från en plåtning 3. Jag och Grelle på studiebesök hos svt 4. Jag var lucia i 9an (fyfan) 5. Supertrion på mitt 18års partajj 6. Återigen cypern 2013 😍

Likes

Comments