Nu är jag på en skola och väntar på bussen i kyla (mkt kyla) det blåser och blåser och set är två bussar som kommer och den andra bussen ska vi åka😪 lixom à perfect day👌😪


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, idag var det första dagen i skolan, och det gick faktiskt riktigt bra, men vi fick läxor direkt (tro mig)!

Men sen har vi en läxa från NO och vi har inte haft NO idag men vår SO lärare sa att hon tror vi har det. (Konstigt)

Men jag fick en bra start i skolan och hoppas ni också fick det!❤️👌Likes

Comments

Nu har jag varit hos moster i ungefär 3 timmar och nu käkar vi chips, dippa, kex och sån ost till kex som pappa och de andra äter, inte jag.

Jag äter chips!

Hunden är på mig och pappa hela tiden och plötsligt börja skälla efter ett tag.
Man är ju inte beredd på det så man blir ju rädd.

Sen när vi åt mat så kom katten Siv och hoppade upp i mitt knä och kelade hela tiden i ungefär 20-25 minuter. (Skämtar inte)

Men nu visar alla bilder och har det bra så det går, men är skit trött❤️😴

Bild 2 är min pappa som fjantar sig😂


Likes

Comments

Hej..! Idag ska jag, min syster, mamma och pappa till min moster och min gudmor, har saknat de jätte mycket.

Vi får se om min bror följer med men jag sitter just nu helt klar medan de andra gör sig klara, jätte tråkigt men man får väl tåla att man blir klar tidigt.

Det ska bli jätte kul att träffa min moster och min gudmor för det är inte alls ofta jag träffar de så det ska bli kul!❤️Likes

Comments

Hej, nu har jag äntligen färgat mitt hår lite mörkare.

Jag har velat färga håret i ett par månader, men min pappa ville inte att jag skulle färga det men jag får väl göra vad jag vill med mitt hår och jag blev jätte nöjd med det, asså det är ingen stor skillnad men lite är det.

Jag tänker bara på att eftersom det inte är en så stor skillnad så kommer mitt hår blekna till ljust hår igen, särskilt på sommaren.

Men ja, nu har jag färgat håret lite mörkare och kanske kommer färga det lite mörkare för det har redan bleknat men vi får se om jag gör det.


Likes

Comments

Hej, igår fick vi reda på att vårt brandlarm funkade inte och då sa de att vi skulle vara hemma idag, men sen hade min mentor ringt till min mamma och mailat andras föräldrar och sagt att skolan är inställd imorgon med.


gick bara 3 dagar i skolan fast vi igentligen skulle gå mån-fre och tack vare brandlarmet så slapp vi de två sista dagarna, men vi skulle äta kakor och godis på fredag men eftersom brandlarmet inte funkar får vi inte det!


Men det var ändå bra att vi fick sluta 2 dagar innan!!❤

Likes

Comments

Hej igen, idag har jag fått reda på att vi inte har så många läxor denna sista veckan innan julafton, men det är ju troligt eftersom hela denna veckan kommer handla om julsaker och såna grejer.


Bästa veckan ever!😊


Hoppas ni också orkar 4 dagar till i skolan Tis, Ons, Tors och Fredag så får ni säkert ett jätte roligt jullov och jag undrar faktiskt om ni har snö för här nere i Skåne VS Harlösa har vi ingen snö men det kan snöa lite gran. 


Men det lägger inte sig, men ja, hoppas ni får ett bra jullov och ni får ha det så bra så kommer en ny bild efter jullovet och då tänker jag berätta hur mitt jullov va och vad jag fick för julklappar så ses efter jullovet puss och kram😘❤Likes

Comments

Nu på Onsdag ska vi ha knytkalas i klassen 7a och sen på Torsdag ska vi till Malmö på ett museum.

Jag tänkte baka en sockerkaka till knytkalaset för alla skulle baka något litet.

Jag tänkte först baka en kladdkaka med sen tänkte jag att ha det i en plastpåse går nog inte så bra så jag bestämde mig

att baka en sockerkaka.


Likes

Comments

Grattis i efterskott min lilla tiger hoppas att du fick en bra dag och jag kommer alltid att finnas vid din sida. Nu blir du äntligen tvåsiffrig 10 år. Vi får hoppas att du lever länge och mår bra så vi kan ha ett underbart liv tillsammans och snart får vi ta förväll till vår bästa kompis Ragge men vi klara det tillsammans. Men vi ska låta dig göra vad du vill så du kan trivas och ha det bra.


Likes

Comments

Hej igen, detta är dagens outfit och det är ett par jeans, svart linne och en svart tröja som är ihålig och det kanske ni kan se å mina armar för att man ser min hy igenom. Jo, sen har jag ett par strumpor som har lte rött på kanten där man stoppar in foten. Och sen har jag bara mitt långa blonda hår.


Likes

Comments