Så var denna jobbvecka över. Inte van att kliva upp så tidigt 🙈 vi har blivit bortskämda med världens bästa Molly, som älskar att sova.

Nu väntar två dagars ledighet.
Imorgon eftermiddag åker jag, mamma och min syster till Gävle, Furuvik och ska se och lyssna på Brad Paisley. Som jag har längtat och sett fram emot det.
Men under dagen ska jag umgås med min ena systerson som sover hos oss i natt ❤️

På tisdag ska jag iväg och handla blommor, nya stolar samt ett parasoll till altanen.
Jag och min sambo har bjudit hem några vänner till helgen så då vill vi göra det fint.

God natt 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det vart Paella till middag idag ute hos mina föräldrar. Super gott och den var till och med godare än den vi åt i Spanien 👌🏻

Två av mina syskonbarn var hemma hos mamma och pappa. Hampus och Nilas❤️

Likes

Comments

Idag kom min nya telefon, iPhone 7plus.
Love it. Lite ovant då den är lite större än min gamla (hade en iPhone 6 innan). Men jag vänjer mig säkert.

Skulle lägga upp lite bilder i från Spanien men alla bilder ligger nu på datorn så får försöka göra det så fort jag hinner.

Godnatt🌸
Imorgon ringer klockan och det är dax för jobb 😍

Likes

Comments

..det var ett tag sen jag kikade in här. Dagarna bara tickar på.

Just nu har Tommy semester och jag jobbar några pass i veckan. Men den här veckan är jag endast ledig onsdag. Så den tiden jag inte jobbar lägger jag på familjen. Vi håller även på mycket här hemma. Taket blev klart under tiden vi var i Spanien. Men det ska målas på vissa ställen samt att vi ska måla en del av huset.
Tommy har byggt räcke kring altanen han byggde i fjol, återstår en trappa bara. Så inte sitter vi sysslolösa. Men de är så himla roligt att hålla på och att vi får göra det tillsammans❤️

Jag tänkte lägga upp en massa bilder ifrån Spanien ikväll. Så håll utkik senare 🙂😘

Likes

Comments

Igår hade vi dop för vår älskade Molly. Vi fick dela den dagen tillsammans med våra familjer och min fina släkt. Solen sken och det var en sån fin dag. Otroligt lyckligt lottade ❤️

Likes

Comments

Vår påsk vart inte som planerat då vi fick åka till akuten på påskafton med Molly. Hög feber och förkylning. Som tur var kunde vi åka hem efter några timmar. Kurera med vätska, vila och alvedon. Vårt älskade lilla hjärta❤

Men vi hann med lite mys ändå med min mamma och pappa. Mamma jobbade påsken så vi åt lite god mat tillsammans på långfredagen och delade ut påskägg. Det är ju så mysigt. Förra påsken gav jag och Tommy våra föräldrar ett påskägg med ett kort där de stod att dom skulle bli mor och far föräldrar🙈❤.

Nu är Molly mycket piggare men har fortfarande en obehaglig hosta..

Likes

Comments

I onsdags var jag iväg på Hälsouppföljning. Jag hade inte gått ner till den vikt jag hade satt upp som mål men jag var väldigt nära.
Men jag är nöjd och stolt över mig själv.
Efter tolv veckor med varierad kost (två mål mat, två mål ersättning)
- 16 kg
- 7 cm midjan


Då har jag under två tillfällen druckit vin, jag har ätit ost och kex, käkat räksmörgås, dippat grönsaker i parmesandipp, käkat tacos tre gånger, käkat ute tre gånger, käkat nötter och käkat bröd och potatis någon enstaka gång.

Tycker det är en mängd gosaker jag lyxat till det med och ändå lyckats gå ner i vikt.

Jag har planerat in mina tillfällen och njutit dom gånger jag "unnat" mig.

Nu är målet -12 dom kommande 12 veckorna!!!!


🌸


Likes

Comments

Förra veckans vägning landa på +0,6...
Vart jäkligt besviken. Inga Ursäkter utan det var bara att ta nya tag.

Jag har som mål att gå ner till den vikt jag stod på när jag vart gravid fram till den 29/3. Då har jag hälsouppföljning med min coach på Itrim. 4 kilo ska veck på lite drygt 2 veckor..
Ska även bli spännande och se hur konditionstestet ser ut samt midjemåttet. Jag har ju mätt själv hemma men tänkte inte göra det något mer fram tills dess.

Nu är det full fokus och en jäkla massa träning som gäller!!!!! 👊🏻

Likes

Comments

Inne i någon depp period.. orkar inte träna (fast tvingar mig iväg) vill bara äta och vill helst inte gå utanför dörren. Hjärnan spelar mig ett spratt och jag ska inte tillåta den göra det. Vattenflaskan är fylld hela tiden, ingenting onyttigt finns hemma som jag enkelt kan stoppa i mig, kaffe kannan är full och jag har planerat vad jag ska äta!!!

Kollar igenom gamla bilder från 2015 då jag gick med itrim. Känns skönt att ha före och efter bilder. De inspirerar mig och gör att jag fortsätter i den riktning jag vill att denna "resa" ska ta mig👊🏻

Likes

Comments