Måste bara få visa vår fina sänggavel som min sambo snickra ihop i torsdags. Strök på lite brunbets över brädorna och se så snygg den blev 🙏🏻❤

Likes

Comments

Uppe med tuppen imorse. Molly väckte oss vid sju tiden och ville käka så vi tände ljus och satte på kaffebryggaren.
Nu har mitt stora hjärta åkt till Dalarna för att gratta sin stora syster, som fyllde 40-år igår..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Itrim går okej, sjukt tungt att få i mig det jag ska under en dag. Men nu är det snart åtta dagar kvar. Så bara att kämpa på 😀

Trevlig lördag💞

Likes

Comments

Denna dag har varit riktigt jobbig. Känt mig hungrig och sugen på allt.. men jag har stått emot och nu får jag äntligen gå och lägga mig. Men innan jag ska sova tänker jag pussa upp min älskling som har köpt mig en sån fin present, bara sådär. Jag fick förklaringen att han tycker jag är en sån himla bra mamma, jag gör det så fint i vårt hem och är så duktigt med min viktnedgång.
Alltså hur underbar är han inte, jag älskar dig Tommy❤

Älskar denna doft 🌟​

Likes

Comments

Kan vara det snyggaste mobilskalet jag skådat.
Gynning design - Slice of life.

Likes

Comments

Ingen träning idag men var iväg på gymmet och vägde mig. -3,2 kg visade vågen👏🏻. Känns fantastiskt bra, men jag visste att jag skulle ha gått ner lite med tanken på kosten och att jag börjat röra på mig igen.

Annars idag då, tvättat några maskiner, kollat på tv, anmält Molly till förskolan och börjat planera lite inför hennes dop 😀😍 åh vad kul det ska bli. Herregud, jag har en liten dotter, jag är mamma ❤ får nypa mig i armen än faktiskt för att fatta. Det är bland det häftigaste jag upplevt.
Och hon är ju världens snällaste💕💗.

Älskade hjärtat som ska dra upp sig och sitta hela tiden 😍🙈

Likes

Comments

Då var jag inne på sjunde dagen med shakes/soppor. Och det går bra, men får kväljningar bara vid tanken av dom..
Fast jag ger inte upp. Det var en som skrev till mig "för varje shakes jag dricker, desto närmare mållinjen kommer jag" håller ganska hårt vid den tanken.

Helgen är snart förbi, både en fredagkväll och lördagkväll utan något gott att äta på i soffan.
För det är kvällarna framför tv:n som jag trott skulle vara jobbigast. Men både helgen och veckans kvällar har gått kanon. Inte ens haft en tanke på att jag skulle vilja äta nått (men den tanken kommer nog). 
Min sambo har oxå lagt om sin kost och börjat träna igen så vi peppar och pushar varandra. Äter inte han nått i soffan framför tv:n så äter inte jag. Enkelt 🙂.

Innan helgen ät slut ska jag iväg och träna med min vän Frida. Då har jag gjort tre träningspass den här veckan och varit ute och gått två gånger.

Imorgon ska jag väga mig samt ta mått runt midjan och höft, får se om det hänt nått på en vecka 😉

Ha en fortsatt bra söndag 💋

Likes

Comments

Det känns väldigt skrämmande och läskigt att vara så här öppen, offentligt. Men jag tror det bästa för mig i denna viktnedgång är att vara ärlig och öppen. Det här är ju den jag är och det är mitt liv.

Tänkte jag skulle berätta lite om itrim och hur jag och min coach lagt upp det för mig.
Jag kommer nu under tre veckor enbart äta shakes/soppor som innehåller 150 kalorier, 4 ggr per dag.
Efter dessa tre veckor ska jag gå över på något som heter varierat. Det innebär att jag äter frukost och lunch vanlig kost sedan måltidsersättningar mellanmål och middag. Dom två målen mat jag äter ska vara enligt handfast minus, med det menas att jag äter vanlig mat fast i mindre portioner. Det innebär oxå att kolhydraterna jag äter kommer ifrån grönsaker, rotfrukter, frukt och bär.
Men på frukosten är det okej att äta kolhydrater, ex havregrynsgröt el wasasport..
Socker är helt uteslutet under denna period.

Så hur länge tänkte jag köra det här? Jo, tills jag nått min målvikt och att jag har kontroll över vad jag stoppar i mig. Sköter jag mig och håller mig till ramarna, tappar inte fokus, så tror min coach att det går på 1 år. Men hur mkt jag vill gå ner och till vilken vikt tänker jag hålla på ett tag till.

Likes

Comments

Ja, jag är en av alla dom som ska ta tag i min hälsa nu på det nya året. Men jag känner mig mer taggad än någonsin. 

Under min graviditet så gick jag upp väldigt mkt i vikt. Närmare 40 kilo.. och jag vägde mycket innan jag blev gravid. Jag har alltid sagt att jag ska gå ner till mitt mål (håller de för mig själv) innan jag skulle bli gravid men så blev det inte den här gången. Jag blev med barn och det vände upp och ner på mitt liv. Det var inte tänkt att vi skulle ha barn nu, inte än. Fast det var meningen. Under år 2016 har vi kommit fram till det. Det var meningen att vår älskade dotter skulle komma nu. 


Men tillbaka till det jag började skriva om.. februari 2015 gick jag med i itrim. På 3 månader gick jag ner 16 kilo och tappade 22 cm i midjan. Jag mådde så bra. Jag var bekväm med mig själv och kände mig självsäker. Men jag hade ändå långt kvar till mitt mål och det krävdes mycket fokus för att komma dit. Sommaren kom och det gick lixom utför.. jag tappade det. Höll mig inte alls till ramarna jag satt upp.

Gick upp 6 kilo under sommaren. Bestämde mig i september att dra igång igen och försökte hitta tillbaka dit jag var i maj.. men den känslan kom aldrig. 

Månaderna gick och 2016 kom. Tänkte nu kör vi. Slutet på januari kände jag att nått stämde inte med mig. Tappade fokus, igen.. den 14 februari fick vi reda på att jag var gravid. Som jag skrev innan, mitt liv vändes upp och ner, allt rasade för mig. Hur skulle det bli? Vi har ju köpt ett hus vi ska renovera? Kommer jag bli en bra mamma? Är jag redo? 

Vi bestämde oss för att behålla barnet och då kunde jag inte längre fortsätta med itrim. Jag pausade mitt avtal och fick lägga om mitt fokus på det som skulle komma, vårt lilla barn.

Nu har det gått 11 veckor sen Molly kom och jag har skrivit in mig på itrim igen (har1 år kvar på mitt avtal) vilket känns fantastiskt. Itrim fungerade för mig, det gäller bara att inte tappa fokusen. Jag vet det nu. 

Jag kommer försöka skriva här om hur det går, hur jag mår och vad jag känner. Så att jag lätt kan gå tillbaka och läsa om min resa. För det är precis vad det här är. Det här är min resa och det här är mitt liv. 2017, nu kör vi 💪🏻🏃🏽‍♀️💦🍌🎧

Likes

Comments