Igår hade vi dop för vår älskade Molly. Vi fick dela den dagen tillsammans med våra familjer och min fina släkt. Solen sken och det var en sån fin dag. Otroligt lyckligt lottade ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vår påsk vart inte som planerat då vi fick åka till akuten på påskafton med Molly. Hög feber och förkylning. Som tur var kunde vi åka hem efter några timmar. Kurera med vätska, vila och alvedon. Vårt älskade lilla hjärta❤

Men vi hann med lite mys ändå med min mamma och pappa. Mamma jobbade påsken så vi åt lite god mat tillsammans på långfredagen och delade ut påskägg. Det är ju så mysigt. Förra påsken gav jag och Tommy våra föräldrar ett påskägg med ett kort där de stod att dom skulle bli mor och far föräldrar🙈❤.

Nu är Molly mycket piggare men har fortfarande en obehaglig hosta..

Likes

Comments

I onsdags var jag iväg på Hälsouppföljning. Jag hade inte gått ner till den vikt jag hade satt upp som mål men jag var väldigt nära.
Men jag är nöjd och stolt över mig själv.
Efter tolv veckor med varierad kost (två mål mat, två mål ersättning)
- 16 kg
- 7 cm midjan


Då har jag under två tillfällen druckit vin, jag har ätit ost och kex, käkat räksmörgås, dippat grönsaker i parmesandipp, käkat tacos tre gånger, käkat ute tre gånger, käkat nötter och käkat bröd och potatis någon enstaka gång.

Tycker det är en mängd gosaker jag lyxat till det med och ändå lyckats gå ner i vikt.

Jag har planerat in mina tillfällen och njutit dom gånger jag "unnat" mig.

Nu är målet -12 dom kommande 12 veckorna!!!!


🌸


Likes

Comments

Förra veckans vägning landa på +0,6...
Vart jäkligt besviken. Inga Ursäkter utan det var bara att ta nya tag.

Jag har som mål att gå ner till den vikt jag stod på när jag vart gravid fram till den 29/3. Då har jag hälsouppföljning med min coach på Itrim. 4 kilo ska veck på lite drygt 2 veckor..
Ska även bli spännande och se hur konditionstestet ser ut samt midjemåttet. Jag har ju mätt själv hemma men tänkte inte göra det något mer fram tills dess.

Nu är det full fokus och en jäkla massa träning som gäller!!!!! 👊🏻

Likes

Comments

Inne i någon depp period.. orkar inte träna (fast tvingar mig iväg) vill bara äta och vill helst inte gå utanför dörren. Hjärnan spelar mig ett spratt och jag ska inte tillåta den göra det. Vattenflaskan är fylld hela tiden, ingenting onyttigt finns hemma som jag enkelt kan stoppa i mig, kaffe kannan är full och jag har planerat vad jag ska äta!!!

Kollar igenom gamla bilder från 2015 då jag gick med itrim. Känns skönt att ha före och efter bilder. De inspirerar mig och gör att jag fortsätter i den riktning jag vill att denna "resa" ska ta mig👊🏻

Likes

Comments

Igår tog jag mig iväg och träna. Och lika så imorse. Så himla skönt. Äntligen 💪🏻💦😆
Vågen visade -4,1 kilo idag. På en vecka, det kändes riktigt skönt.

Hittills har jag tappat 13,1 kilo på ca 9 veckor 🙂👏🏻

Tror jag ska fira min viktnedgång med ett danspass ikväll 😀😀

Likes

Comments

Nya frippan 🙂

Likes

Comments

Piggare, mycket piggare. Men fortfarande ont i halsen. Så jag ska åka upp på HC och ta en snabbsänka.

Men snart ska jag iväg till frissan, andra besöket av tre💇🏼
Vi ska fortsätta vårt lilla projekt som vi börja med i december. Tanken är att jag ska bli ljus 😀


Igår var jag in på Karma träningscenter och vägde mig.
-0,2 visade vågen... men jag är nöjd, har inte tränat nå på tio dagar och varit sjuk. Men jag har haft full fokus på vad jag stoppat i mig och hur mkt 🙂.

Nä, dags att dra till frissan 😀👏🏻

Likes

Comments

Halsen känns som att den ska gå sönder, hostar så de gör ont, har ingen röst och snyter jag mig nå mera så kommer nog snart hjärnans innehåll ut.... Jag har provat de mesta, känns det som. Sen är de lite svårt att bara ligga och vila när man har en fyra månaders liten tös som vill leka och bli ompysslad.
Och jag vill inte vara nära henne för är så rädd att hon ska bli lika klen som en annan, hon hade lite feber i fredags och snorat under helgen. Sen var hon bättre igår men de tog om idag på eftermiddagen. Hade lite feber ikväll samt hostar och är täppt i näsan. Men hon äter bra och är lika go och glad ändå så de är väl tur 🙂💕. Var iväg till Bvc imorse och som hon växer, 7590g och 65,5 cm lång 😀👏🏻

När vi var klara på Bvc, kring tio, åkte vi på Coop och mötte upp mamma som skulle hjälpa mig handla. Kände mig så slut på morgonen så jag bad henne om hjälp. Men när vi strosa runt och handla bestämde vi oss att åka ner på stan och kika lite (hade ingen lust att bara åka hem) Men vi var där nere i flera timmar 🙈😍Åt lunch länge (molly åt oxå) och sen kika vi runt lite. Jag bokade tid hos frissan 👩🏼💇🏼

Nu har jag skrivit av mig lite så dags att försöka sova.
Kom gärna med nå tips om dunder-kurer mot förkylning 🤧😷-😊❤

Likes

Comments