Header

Som rubriken lyder - jag beställde precis sängbord som egentligen är brickbord men HUR fina?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 31 Readers

Likes

Comments

Hej igen, ja beställde precis köksbord nu. Och Aa de blev helt annat ett hel svart! Men så snyggt. Med mina genomskinliga stolar. Våran lägenhet är ju väldigt ljus så det passar med lite mörkare möbler.
Va tycket ni? Blev detta bra tror ni.

  • 72 Readers

Likes

Comments

Måste bara börja med ett skratt angående min vattenflaska.. ja färgen är skit fin MEN loggan hahahaha
Aja skit samma. Ja har tränat nu i en vecka, och nu äntligen längtar ja efter gymmet varje gång ja gå är där ifrån.

  • 77 Readers

Likes

Comments

Drömväskan är här!
En till mycket fin väska till ”samlingen”
Va tycker ni va den inte helt underbar.
Jag ÄLSKAR DEN

  • 115 Readers

Likes

Comments

​Hej igen!

Ja behöver lite hjälp med köksbordsben.. Som ni ser får man välja själv vilken färg man vill ha m.m. Så bild 1: Vit skiva med vita ben. Bild 2: Vit skiva med svarta ben. Bild 3: Vit skiva med silvriga ben. Tänk på att jag har plaststolar! :)

Komentera snälla nedanför vad ni själva tycker.

Likes

Comments

Hej allihopa är ni lika glada som mig idag? Idag var det dags för att se lägenheten för andra gången. Och denna gången var den ju helt färdig, så va tycker ni?
Blev de bra? Ja bara gick runt å kollade om och om igen , ja ville verkligen inte gå där ifrån. Nu är det nära bara 31 dagar kvar och ja LÄNGTAR. Ja vill börja fixa o dona.

  • 156 Readers

Likes

Comments

Sommar...
Längtar du mer än mig just nu? Tänk sol, bad, härliga skor, klänning och kjol. Ta en tur med båten, sätta igång grillen. Nu är det inte långt kvar innan solen börjar värma på riktigt igen. Hoppas hoppas att denna sommar ger mig mycket sol. Jag längtar.

  • 238 Readers

Likes

Comments

HEJ ALLIHOPA!

Idag är jag såklart super glad, för vet ni vad?

Jo ja beställde hem den finaste Gucci väskan!!!
Så om 1-2 dagar är den min, denna känslan är helt underbar. Jag har tänkt och funderat länge ska ja lova men idag gjorde jag det haha.

Annars - som ni ser på den andra bilen så köpte jag i lördags glam glow ansiktsmasken. Och ja ska bara säga GU VA BRA DEN ÄR. Redan efter 2 användningar känner jag mig så fin i min hy.
Dessutom va de 50% på den hos kicks.

  • 272 Readers

Likes

Comments

Som rubriken lyder - den 15 februari ska jag och Tobias på besiktning för att kolla lägenheten en sista gång innan inflyttning!!
Varför besiktning? Jo för vi har köpt en lägenhet som är ett nybygge och då får man en sista gång innan inflyttning gå in i lägenheten för att kolla så att alla tillval m.m har blivit rätt. Så om dem gjort ngt fel måste dem hinna ändra det innan man flyttar. Idag tror jag att det är 40 dagar kvar!! Nästan en månad bara?
Och det ja tänkte komma till var en fråga till er; skall ja filma inne i lägenheten så ja kan visa er? Isåfall tryck på like eller kommentera 😀

  • 383 Readers

Likes

Comments

Heeeejj!!!

Vet ni va jag precis gjorde? Jo ja började prenumera på GLOSSYBOX!!! Detta har ja velat göra ett tag men aldrig börjat, så idag på lunchen var det dags. Någon annan som är sugen på att börja med GLOSSYBOX så skall ja ge er 25% rabatt på första köpet!!

En månad kostar endast 139kr och med 25% blir det endast 105kr!!!!!
Klicka bara er in genom denna länken: https://www.glossybox.se/referrals.list?applyCode=JANNIE-R4&li

Eller ange JANNIE-R4 i kassan 😃

Helt grymt, varje månad får du hemskickat 5st olika saker i en grymt fin låda - även den kan du spara och använda till något.

Om någon har mer frågor eller liknande får nu gärna kommentera eller skiva till mig ❤️❤️❤️

  • 428 Readers

Likes

Comments

Instagram@janniebeck