Tenkte jeg kunne starte første posten med litt kort om meg.
Jeg er en 18 år gammel jente som for tiden jobber i lokal matbutikk her jeg bor før jeg til høsten starter som lærling hos Norwegian!. Da flytter jeg også nærmere Gardermoen. Jeg har en fantastisk fin kjæreste som akkurat nå bor ca 4 timer unna meg med kollektiv transport, men til høsten blir det heldigvis en endring på. Vi har vært sammen i ca 5 måneder snart og har det veldig fint sammen med han. Jeg er en veldig reiseglad person, jeg elsker å bare reise nye steder. Lære om dem og oppleve dem. Nå er jeg ikke vært så heldig å få reist mye utenlands tidligere, men det er kanskje derfor jeg også brenner så mye for det.

Tidligere på bloggfronten har jeg blogget en del på blogg.no men ga meg i høst da interessen ikke var så sterk lenger. Grunnen til at jeg vil starte litt med blogging igjen er for å ha litt å gjøre og et sted å dele ulike opplevelser og tanker. Det passer jo også ganske bra når jeg begynner læretiden min at jeg kan blogge litt om hvordan jeg får det der etterhvert. Kanskje er det flere som kunne tenke seg å gå samme veien som meg...?

På videregående gikk jeg Reiselivslinjen og som de fleste i mitt årskull skulle jeg jo egentlig blitt lærling i høst, men drømmen min lå ikke på et reisebyrå eller som resepsjonist. Jeg har så langt tilbake til da jeg var ti år gammel hatt et ønske om å jobbe på flyplass eller bli flyvertinne. Før jul sendte jeg inn min søknad til Norwegian. Jeg tenkte egentlig ikke jeg skulle bli kontaktet ettersom man må være 19 år for å starte. Men der tok jeg feil, en tirsdag i februar hadde jeg fått en mail fra dem. Første tanken som slo meg var at det bare var en mail med beskjed om at søknaden min dessverre ikke var gått videre, feil igjen, det sto nemlig at de fant min søknad interessant! En uke senere befant jeg meg på intervju hos dem. Jeg var veldig nervøs og turte ikke tenke at det gikk bra, for da ender man jo som regel med å bli veldig skuffet. De jeg møtte der var veldig hyggelige og jeg følte meg mye mer komfortabel under dette intervjuet enn det jeg gjorde før sommeren da jeg var hos Widerøe. Jeg fikk beskjed om at de ringer om to uker hvis det var jobb til meg, og at det ble sendt mail hvis ikke. En uke senere får jeg en mail om at jeg hadde oppgitt feil nr til en av mine referanser. På 2 minutter sendte jeg riktig nr og ca 2 minutter etter det fikk jeg en telefon. Det var rett og slett en av de beste telefonene på lenge! Jeg var så glad resten av den dagen og egentlig de siste ukene nå. Så da vet dere litt om det også.

Ellers vet jeg ikke hva annet jeg kan si om meg selv nå. Jeg tenkte heller at det bare er å stille spørsmål og så kan jeg eventuelt svare i en ny post. Generelt synes jeg denne posten var veldig rotete og dårlig formulert. Ops.
Kommenter gjerne noe hyggelig så skal jeg ta en titt på deres blogger også.

- Jannicke

Likes

Comments