Nå har jeg hoppet over en dag igjen da vett dere. men jeg skal informere om at vi lever og har det bra :)

Jeg har tullet med dagene, for nemlig skulle thea til sin far i går, så det ble ikke noe saltkjøtt og lapskaus ordning i går.. men det ble en liten pokemon jakt, levering, og en tur på høslandet, carina har kommet hjem, og roar har fått ett nytt medlem på gården, nemlig ett lite lam. jeg tror det lammet kom som et sjokk. men gud hvor søtt det lammet er :) når vi kom hjem i går, var det egentlig bare å gjøre seg klar for sengen å sove, så nå sitter jeg her. i dag, nå har jeg skåret opp 2 klumper med kjøtt, noe som tar sin tid.. men det er jo greit å holde på med da, vist man har hatt en skarpere kniv. men vi fikk det til. fikk salt kjøttet og satt det i kjølesakpet, og andre kjøttstykket er i biter og ligger å koker, dette er første gang jeg og mikal lager dette, så jeg gler meg på å smake det.

det blir sikker kjempe godt :)

Men nå sitter vi i sofan, mikal og jeg ryddet litt før også, så det skal bli fint til i kveld. så skal vi se mange episoder med house.. det blir trivelig :)


dere får ha en fin dag, så snakkes vi :)

  • 26 lesere

Likes

Comments

I dag blir det 2 dager i 1!

Jeg begynner med god morgen, veldig fin dag å våkne på! :)

vi begynner vell med i går, da som jeg sa på siste innlegget mitt, så skulle jeg lete etter TVD, men det ble jo ikke noe av det ble house i stedet, så nå har jeg endelig fått en seri jeg kan se i lang tid (grunnet så mange sesonger)

Vi var også på kid, kjøpte sengsett og gardiner, de var rett å slett nydelige, for å si det mildt! så ble det noen små ting til sofie og thea :) var innom dyrebutikken, skulle se om de hadde en fisk, for det er en fisk i akvariumet, som er litt alene synes jeg, men selvsagt hadde de ikke den typen, så da var det vell bare å kjøpe fiskfor..

Så dro vi hjem å laget oss toast, noe som var faktisk veldig godt, bare noe veldig enkelt til middag, jeg og mikal som dro til steinkjer, thea og sofie var til heidi og roar, å det gikk vell fint som jeg forsto det! å det er jo kjempe bra det!

som i dag, dagen starter jo med det samme, jeg leverer thea på skolen, å nå har jeg nettopp gitt sofie grøten sin, det er veldig tidlig for henne, så jeg tror det er en dupp på tur, men først på vi bytte bleie en gang til..

Jeg og mikal, skal faktisk gjøre noe spennende i dag, vi skal nemlig lage lapskaus(hjemmelaget) så skal vi også forbrede saltkjøtt! å det blir jammen meg godt skal jeg si dere, for det er noe av det beste som finnes!

Jeg kan jo informere også, ja, jeg spiller pokemon go. å det har kommet en oppdatering på spillet, altså buddy systemet, sånn at du kan gå tur med pokemon din, å det har jeg gjort, har også fått pokecandy for dere som vet hva det er, og det er veldig spennende, jeg har som mål å fange dem alle! så da må jeg bare spille da, til jeg har gjort det, så kan jeg forhåpentligvis slutte med det(vist det ikke kommer mer pokemon da, selvsagt)

Dere får ha en kjempe fin dag allesammen, så snakkes vi :)  • 41 lesere

Likes

Comments

Heihei

Nå er vi godt inn i en ny dag, noe som er veldig bra, synes nå jeg.

I dag ble thea kjørt til skolen, med det samme thea sier hade, å har igjen bildøren, blir det rabbalder i baksetet, det er altså sofie, å hun er ikke sur. men bleien ble det! når vi kom hjem, har det rent overalt, så hun måtte dusjes bokstavelig talt, når hun ble rein igjen ble det grøt og sang, hun og jeg sang i kor vell og merke denne gangen, og hun var veldig glad, etter det fant vi ut at vi måtte gi fiskene mat, noe som ikke var så veldig enkelt, når hun måtte være med og se på, men det fikk vi da vell til, så ble det sengen, hun måtte ha duppen sin.. sovnet veldig fort, så var det noe å rydde her, så det er jo det jeg holder på med nå, man kan jo ikke glemme dette huset, selv om det er veldig enkelt å gjøre det.

Men iallefall, i dag kommer det noen små kroner inn på kontoen, så da skal vi på steinkjer, å se på prisoverslag på gardiner og sengtrekk evt noen små andre ting, når mann lever for en liten sum i mnd, kan mann ikke gå for noe som er enkelt å dyrt, men mann må faktisk planlegge sine kjøp, det har jo vært enkelt for meg og sett om det har vært noe her jeg bor, men når det kan hende det er bare en sort til den prisen, så vil jeg helst se en annen plass også, så derfor drar jeg til steinkjer.

men akkurat nå er det å rydde opp litt mer, så skal jeg slappe av til thea kommer hjem fra skolen, så blir det vell noe å spise, så drar vi sikkert, når mikal kommer hjem :)

senere i kveld skal jeg se om jeg finner den nye sesongen av The vampire diaries , jeg bare elsker den serien! :D

Så ha en fin dag dere andre, så snakkes vi :)

  • 27 lesere

Likes

Comments

​Ja, så langt har dagen bare vært ett stort stress, vi hadde noen ærend på listen i dag.. å det er jo ikke bare bare, bare det! men iallefall så, startet jeg dagen egentlig ganske så rolig, fikk thea opp av sengen og sendte hun på skolen, så var det bare å vente på at hun minste skulle våkne, men det kan jo ta sin tid, så jeg har skrevet opp ei handle liste, ikke over mat nei. men av ting vi virkelig trenger her i huset, det er alt fra lamper, sengtrekk, hyller. også må vi heller ikke glemme pynten og plantene og rammene som bildene våre skal i. nei, det er veldig mye som mangler men vi tar ting litt etter litt, så vi ikke storhandler og alt blir bare rot å tull. vi skal også på gjenbruken å se, for det er mange folk som bare kaster ting som er splitter nytt, BARE for at de skal kjøpe seg noe som er enda nyere.. jeg synes det er litt rart, men jeg er jo veldig heldig jeg da.. sier nå jeg, vist jeg finner noen skatter på gjenbruken :) nå ble det skrevet masse om den handlinga dere, men skrev jeg opp, litt etter våknet sofie, så fikk hun grøt og så var det å kle på henne litt uteklær, for det var ikke varmt i morges altså, mikal kom, for det er han som skulle kjøre oss, så ble nå det gjort...etter det var det jo egentlig bare å dra hjem igjen, og mikal dro tilbake på jobb, jeg og sofie tok oss en liten lur, til thea kom hjem fra skolen, noe som var veldig forfriskende må jeg si.

Etter thea kom hjem, ble det meste å vente på at mikal kom.. men vi dro på høslandet, å venta der.. jeg og mikal ordnet pølse i form der også, noe som ble godt tatt imot fra de andre, det er jo veldig godt også! Så ble det å slappe av litt, å så dro vi hjem, nå er thea på tur i sengen, så skal vi andre bare slappe av før det blir sengen på oss også :)

Dere andre får ha en fin kveld videre. så snakkes vi :)

  • 27 lesere

Likes

Comments

da har dagen gått over til kveld.

Besteforeldrene mine var på besøk ja, det var da trivelig det. så når de dro, spiste vi middag, og thea tok seg en dusj, så ble det seng på henne, nå skal vi se filmen conjuring , det blir vell spennende:)

Dagen i dag har det vært veldig varmt, kattene er ikke å finne, mens sofie er på topp

dette ble ett kort innlegg, men jeg har liksom ikke noe mer å si :)

men dere får kose dere :) morgen blir det en ny dag og en ny uke! :)


  • 35 lesere

Likes

Comments

​Denne helgen har gått veldig fort, Vi har da fått gjort mye også, vi har ryddet litt kastet mye, jeg skjønner ikke hvor alt søplet kommer ifra jeg altså, men det er her på lur, men det er nå iallefall borte nå.

Vi våknet veldig tidlig i dag, for sofie skulle ikke sove ett minutt lengre, så da var det egentlig bare å sti opp uansett om øyene ikke ville opp eller kroppen ville røre på seg, mikal ga henne grøt, å jeg la hu ned igjen etter litt lek med thea, så nå er det frokost som står på tur, ble litt seint, men bedre sent enn aldri sier nå jeg.

det blir egg og brødskive, noe som er himmelsk godt! :) så etter vi har dusjet og ordnet oss, så kommer vell besteforeldrene mine på besøk, noe som jeg gleder meg til selvsagt, vi har ikke råd til å dra til dem dessverre, noe som er veldig trist, men når dem er så sprek og har tid til å ta seg tid til oss så blir jeg glad :)

det er så fint vær i dag også, så jeg tror vi skal også ut en tur, men vi får se hva vi gjør i dag :)

  • 29 lesere

Likes

Comments

Selv om det har vært overskyet og små regn, har vi hatt det ganske så bra her hjemme. Vi har det tørt, varmt og lyst. å vi har ryddet en del, kastet ett lass med søppel. og tatt en haug med klær.

Vi var på høslandet en tur, var også innom bestemoren til mikal, for hun har jo besøk av søsteren sin. så det var da hyggelig.

Vi dro hjem igjen, så begynte vi å lage middag, det ble pølsegrateng med poteter og ekstra hvitsaus! noe som var himmelsk!

Nå sitter vi å venter på en film som skal begynne på tv'en å det blir da trivelig, thea sitter iherdig med nettbrettet sitt, og ser på pokemon og spiser godis, mens sofie har faktisk en dupp nå... for hun er virkelig utslitt.. det blir sent, men det har vi faktisk tid til i dag :)


Så ha en kjempe fin kveld alle sammen :) nyt det !

​Her har vi milo, dette er hva jeg kommer til når jeg har vært ute en tur, han er en nydelig liten skapning :)

  • 35 lesere

Likes

Comments

Flott dag å starte vår helg på!

i dag ble det jammen meg stress, for jo nemlig greide jeg og sovne av, jeg blir så forbannet på meg selv. og jeg blir litt oppgitt av mine såkalte søte,snille katter!

Men det er jo ikke noe å gjøre med, det var bare å få på seg fillene å dra rett til skolen med thea, hun ble jo bare 15 min etter det ringte inn, så vi greide oss veldig bra. synes nå jeg. men det er nå så.

Etter det, dro nå jeg og sofie hjem igjen, for hun måtte jo få maten sin, å det fikk hun, og hun spiste nå sitt.. så var det faktisk tid for duppen hennes, hun sovnet overraskende fort. så hun har ligget til nå. å da er det jo mer mat, så jeg har matet henne, å nå skal jeg og hun på gulvet å leke oss, det skal bli morro :D 

i dag er det den store vaskedagen, noe som skal gjennomføres, for vi har sluntret unna i noen dager, å da ser det virkelig ikke ut her :) så det skal bli godt å sette seg i kveld å se at alt er ryddig og rent, jeg har store planer om å ta akvariet vårt også, men det er en 2 manns jobb, 8 timer i strekk.. så det må i verste fall starte på søndagen :)


  • 38 lesere

Likes

Comments

Hallo i luken

Som dere sikkert ser å har merket ble det ikke noe innlegg i går, grunnet tregt nett og lysten for å bli veldigveldig irritert på denne fantastiske pc'n jeg har, så lot jeg det rett å slett være, men i dag ser det jo ut som det er bedre, heldigvis.

Sofie i går å i dag, hun har sovet som en bjørn på vinterstid, hun kan puste igjennom nesen igjen så hun er overlykkelig og har ett veldig stort sovehjerte!

Dagene har jo vært akkurat det samme de siste to dagene, bare at jeg måtte på steinkjer i dag, å kjøpe fiskmat, (vi har ett akvarium) så det ble greit iallefall, fiskene ble nå iallefall lykkelige.

Nå skal vi ha sodd, ble en sen middag, men med den timeplan vi har så blir det litt sene middager noen ganger, sånn er det bare :) jeg og thea sitter på kjøkkenbordet, hun gjør leksene sine, hun er så utrolig flink med leksene, og hun er så utrolig flink i å lese, så det er faktisk en fryd og se på.. selv om det tester tålmodigheten din på prøve noen ganger. men sånn er det jo bare :)

Håper dere har en fin kveld dere andre, så snakkes vi :)

  • 38 lesere

Likes

Comments

​Ja, i dag har det vært over 20 grader og steik sol.. jammen det kom uventet skal jeg si dere!

Sofie er ikke i form, så vi har ikke vært så mye på farten egentlig,

Vi har vært for det meste hjemme, ryddet litt, egentlig en samme dag som de resten.

Jeg laget middag i dag, noe som ble forbausende godt! Så har vi alle når mikal kom hjem fra jobb, ryddet og vasket bil, roar og anders var også med på bilvasking, så det gikk litt fortere :)

Nå skal vi se en film, å vi fikk råd til en flaske cola, noe som er faktisk himmelen når mann ikke har en krone :)

Er ikke så mye spennende i dag, vi har bare gjort det vi bruker og gjøre.. å på kveldene har vi vært litt avhengig av film, men det er jo bare gøy!

Ha en kjempe fin kveld alle sammen, så snakkes vi :)

  • 42 lesere

Likes

Comments