i dag har jeg tenkt veldig mye på alt og ingenting egentlig, jeg har tenkt på den mannegruppa som har florert over hele internett og jeg har tenkt på dem som lider og jeg har tenkt på hvor vi er i livet..

jeg bare synes det er veldig mye på kort tid, verden i seg selv er en stor og skremmende sted, med masse farlige mørke hjørner.. jeg kan ikke begynne å tenke på alt det folk kommer unna med og det folk utsetter andre med.. jeg blir rett og slett målløs, og lei meg.. for skjønner ikke folk vanlig folkeskikk, har ikke mor og far vært strenge nokk, eller har de bare gidd opp? oppdragelse, sikkerhet og gode støtte spillere er en viktig faktor her i livet.. men alle har ikke en, har du?

jeg tenker på meg selv, jeg har rett å slett vært veldig redd og veldig sjenert og tilbakeholdendt hele mitt liv egentlig, og det er masse faktorer som styrte livet mitt i den rettningen jeg tok og valgte, og det har vært tøft, utholdelig, sårt og veldig trist..

men livet mitt er jo også posetivt, ikke missforstå meg nå når jeg skriver, jeg må bare få dette ut..

for når ei gruppe med menn, snakker om barn, kvinner og unge jenter.. sånn, så tenker jeg, hva og hvordan kom dette fram, det er mange som sier masse og det er noen som tier, men jeg tenker er du ekte mannfolk, skal du ta vare på, beskytte de som er svake, være snill med dine medmennesker og mann skal ta vare på hverandre, mann skal ikke tulle med noen annens tragedie, mann skal ikke tulle med noe som skjer folk vær eneste dag her i verden.. menn skal være en sentral rolle, og stå opp for andre, være en MANN..

jeg skal ikke skrive mer om det egentlig..
for jeg er så målløs av det som skjer nå, at jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si..

jeg bare sier, ta vare på dine kjære, dine barn.. mannen skal være overhodet og være der for å beskytte familien sin, ikke bryte den ned utad.... en mann tar ikke å legger ut sånt på sosiale medier, han skal beskytte og ta ansvar...

mye frem og tilbake, men jeg får ikke ting i sammenheng når det gjelder hodet mitt akkurat nå, for det er så mye stygt.. som jeg ikke får til å overse lengre..

for det er rett å slett stygt..

  • 26 lesere

Likes

Comments

​Da er det på tide at jeg sier god dag..

I dag har vi hatt en veldig rolig og avslappet dag, jeg og sofie har vært ute en liten tur, sett på tåka, som var omslynget her i morges, noe som sofie likte veldig godt. 

Før det var det jo å levere thea til skolebussen, noe som gikk bra!

Etter alt fikk sofie frokosten sin, noe som ble godt tatt imot.. så ble det gulvet da, hun beveger seg kjempe bra. begynner å bli en spirrevipp på gulvet.. så måtte hun ha duppen sin, så her sitter jeg. prøver å skrive litt, men i dag kjenner jeg at det var faktisk litt vansklig, er jo faktisk så lite å skrive om fortiden, men noe nytt ja, jeg har funnet castle på tven, så det er den nye serien. så vet dere det!


Håper dere får en fin dag, så snakkes vi :)

  • 22 lesere

Likes

Comments

​Go morgen alle sammen.

I dag skinner faktisk solen, og vi er i oktober, først nå begynner det og skje noe her.. det er veldig kaldt, ovnen er varmet opp, så det skal bli varmt i hus, og ull pleddet er dratt langt over skuldrene..

Det er veldig godt med sommer, men det er enda bedre med snø synes jeg, selv om det blir iskaldt. 

Sofie har duppen sin nå, å da sitter jeg litt på pc'en for jeg må se meg om etter noe som burer inn ovnen, vi har ei lita stue, og ovnen er midt i den, og den er veldig dominerende og sofie synes den er veldig spennende, nå som hun beveger seg på gulvet ser jeg ikke noen annen råd enn å barnesikre hele huset, mann følger jo med sine barn når dem utforsker sine første stunder her i verden, MEN det er fort gjort at det fatale uhellet kan skje, og det skal jeg ikke ha noe av..

Denne dagen startet veldig rolig egentlig, sofie sov seg igjennom stresset til meg og thea som skulle finne vinterklærne sine, for det var minus i morges, så da må mann ha på klær.. thea ble veldig fornøyd med det hun fikk ha på seg, matpakken ble ordnet i en fei. så var det å sende henne til bussen, etter en snau halvtime voknet sofie fra natten sin, så da ble det å bytte på henne, og gi henne frokosten sin.. hun fikk brødskive i dag, og hun elsker det, eller rettere sakt hun elsker egentlig all mat, så det er veldig enkelt og lage noe til henne.

etter maten var vi på gulvet, jeg fyrte opp ovnen, og sofie lekte seg med en av lekene, når jeg ble ferdig med det, ble sofie ganske så sint av seg, hun var trøtt, og hun ville ha duppen sin... og nå sitter jeg her, venter på at oppvaskmaskinen skal bli ferdig, så jeg kan sette inn ett nytt lass med kopper. så må det vente litt så jeg kan vaske litt klær, kan ikke ha på tørketrommelen, vaskemaskinen og oppvaskmaskinen samtidlig her da skjønner dere, for da sprenger jeg noen sikringer, så her må alt stå i kø :) men det er da greit, får da noe å gjøre hele tiden da.

Resten av dagen går til vasking av gulv, så skal jeg se litt på akvariumet, for det ser ut som noen har ramponert hele greia, er de største fiskene som tar av om natten, og da må det fikses på dagen etter :)

Bildet av meg blir forsinket, de som har snapchat har sikkert sett det vidundret av hår jeg har igjen på skallen.. 

Men jeg skal også legge ut ett her, men ting tar tid, og mann kan jo ikke se ut som hufsa heller når det er verden som skal se det :)

Håper dere får en kjempe fin dag alle sammen, og så snakkes vi senere :) 

  • 23 lesere

Likes

Comments


Heihei alle sammen.
Nå i dag har jeg gjort noe veldig sprøtt, nemlig klippet håret kortere enn jeg noen gang har hatt det før.
Veldig uvant men det ble da veldig greit! Heidi skal få den ære for dette verket, klippet 8 cm med hår å fikk det rett og fint! det er bra det.
Dagen begynte med det, så ble håret farget, noe dere skal få se.. må jo ta ett lite bildet også. men det blir i morgen. for nå ser jeg ikke ut.
men iallefall.. 

Etter håret ble det jo mat, så dro jeg og mikal til steinkjer for å hente noe som han må ha med seg på jobb i morgen... resten av dagen slappet vi av.. nå sitter vi i sofaen og ser dr.house!

Så blir det å legge seg, for i morgen er det en ny dag med nye muligheter :) 


  • 36 lesere

Likes

Comments

vasket, jeg har sendt thea på skolen, jeg har laget mat, jeg har vært med på lekser, jeg har lakt ned og vekt opp. brettet klær og foret de små, jeg har også sett på tv, spist popcorn, og jeg har hatt en sinnsykt vond hodepine, jeg har vært på åpning på skolen til thea(akset) og jeg har vært på sykehuset. og jeg har hatt en *loggdag* på snapchat.

Ja, jeg har ikke skrevet, grunnet lysten og energien har vært på bunn, Men nå har jeg faktisk mye jeg skal fortelle dere.

Hele uken begynte med at jeg og mikal skulle koke dette saltkjøttet, noe som ble gummiklumper og surt kjøtt, det var ikke noe suksess for å si det sånn.. men vi skal da prøve igjen skal dere se :)

Det har jo gått mye i det samme, de første dagene, jeg og thea stir opp å jeg sender henne på skolen. men onsdagen ble litt spesiell, da våknet jeg halv 7 klar for å vekke thea, MEN hun skulle ikke begynne på skolen før 12, for det var jo en offisiell åpning på akset :) det er skolen hennes, å hun skulle være der langt på kvelden. det var da greit det! det var bare å legge seg igjen.. jeg og mikal dro på åpninga i 4 tiden, skulle først se på myldringforestilling av at alle klassene var på sitt eget klasserom, thea danset, lekte og satt halen på grisen, og vet dere hva, HUN GREIDE DET! :D

Etter myldringa, var det klart for fest forestilling, og den var kjempe bra, rørende, og faktisk litt trist! men den var nydelig!

http://www.inderoy.kommune.no/storslaatt-aapning-av-akset-kultur-og-skolesamfunn.5912754-99253.html

For dem som vill se noen bilder :)

dagen etter altså torsdagen, skulle jeg og sofie på sykehuset, hun skulle bli overvåket om natten, når hun sov.. og det gikk da greit det, og legene sa at hun var frisk som en fisk! noe som er veldig godt å høre!

i går etter at jeg kom hjem fra sykehuset, dro vi på høslandet, det er fordi jeg vart hentet av roar, så ble vi der til mikal ble ferdig på jobb! spiste taco og slappa av for det meste, og når vi kom hjem var det house på tven, og litt popcorn, så la vi oss alle mann.

I dag så langt har vi spist frokost, å nå etter jeg blir ferdig med å skrive her, skal vi rydde og vaske.. det har vert en veldig hektisk hverdag, så vi har ikke fått til å ryddet så mye, men i kveld når vi blir ferdig blir det godt å se irundt seg å kjenne at i morgen er det virkelig en fri dag! når det er så ryddig og fint i huset :)

Så jeg håper dere får en finfin dag allesammen :)


​Dette er på sykehuset, jeg kan ikke ta bildene jeg tok på akset, grunnet på omtanke på de andre barna :)

  • 32 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg hoppet over en dag igjen da vett dere. men jeg skal informere om at vi lever og har det bra :)

Jeg har tullet med dagene, for nemlig skulle thea til sin far i går, så det ble ikke noe saltkjøtt og lapskaus ordning i går.. men det ble en liten pokemon jakt, levering, og en tur på høslandet, carina har kommet hjem, og roar har fått ett nytt medlem på gården, nemlig ett lite lam. jeg tror det lammet kom som et sjokk. men gud hvor søtt det lammet er :) når vi kom hjem i går, var det egentlig bare å gjøre seg klar for sengen å sove, så nå sitter jeg her. i dag, nå har jeg skåret opp 2 klumper med kjøtt, noe som tar sin tid.. men det er jo greit å holde på med da, vist man har hatt en skarpere kniv. men vi fikk det til. fikk salt kjøttet og satt det i kjølesakpet, og andre kjøttstykket er i biter og ligger å koker, dette er første gang jeg og mikal lager dette, så jeg gler meg på å smake det.

det blir sikker kjempe godt :)

Men nå sitter vi i sofan, mikal og jeg ryddet litt før også, så det skal bli fint til i kveld. så skal vi se mange episoder med house.. det blir trivelig :)


dere får ha en fin dag, så snakkes vi :)

  • 51 lesere

Likes

Comments

I dag blir det 2 dager i 1!

Jeg begynner med god morgen, veldig fin dag å våkne på! :)

vi begynner vell med i går, da som jeg sa på siste innlegget mitt, så skulle jeg lete etter TVD, men det ble jo ikke noe av det ble house i stedet, så nå har jeg endelig fått en seri jeg kan se i lang tid (grunnet så mange sesonger)

Vi var også på kid, kjøpte sengsett og gardiner, de var rett å slett nydelige, for å si det mildt! så ble det noen små ting til sofie og thea :) var innom dyrebutikken, skulle se om de hadde en fisk, for det er en fisk i akvariumet, som er litt alene synes jeg, men selvsagt hadde de ikke den typen, så da var det vell bare å kjøpe fiskfor..

Så dro vi hjem å laget oss toast, noe som var faktisk veldig godt, bare noe veldig enkelt til middag, jeg og mikal som dro til steinkjer, thea og sofie var til heidi og roar, å det gikk vell fint som jeg forsto det! å det er jo kjempe bra det!

som i dag, dagen starter jo med det samme, jeg leverer thea på skolen, å nå har jeg nettopp gitt sofie grøten sin, det er veldig tidlig for henne, så jeg tror det er en dupp på tur, men først på vi bytte bleie en gang til..

Jeg og mikal, skal faktisk gjøre noe spennende i dag, vi skal nemlig lage lapskaus(hjemmelaget) så skal vi også forbrede saltkjøtt! å det blir jammen meg godt skal jeg si dere, for det er noe av det beste som finnes!

Jeg kan jo informere også, ja, jeg spiller pokemon go. å det har kommet en oppdatering på spillet, altså buddy systemet, sånn at du kan gå tur med pokemon din, å det har jeg gjort, har også fått pokecandy for dere som vet hva det er, og det er veldig spennende, jeg har som mål å fange dem alle! så da må jeg bare spille da, til jeg har gjort det, så kan jeg forhåpentligvis slutte med det(vist det ikke kommer mer pokemon da, selvsagt)

Dere får ha en kjempe fin dag allesammen, så snakkes vi :)  • 62 lesere

Likes

Comments

Heihei

Nå er vi godt inn i en ny dag, noe som er veldig bra, synes nå jeg.

I dag ble thea kjørt til skolen, med det samme thea sier hade, å har igjen bildøren, blir det rabbalder i baksetet, det er altså sofie, å hun er ikke sur. men bleien ble det! når vi kom hjem, har det rent overalt, så hun måtte dusjes bokstavelig talt, når hun ble rein igjen ble det grøt og sang, hun og jeg sang i kor vell og merke denne gangen, og hun var veldig glad, etter det fant vi ut at vi måtte gi fiskene mat, noe som ikke var så veldig enkelt, når hun måtte være med og se på, men det fikk vi da vell til, så ble det sengen, hun måtte ha duppen sin.. sovnet veldig fort, så var det noe å rydde her, så det er jo det jeg holder på med nå, man kan jo ikke glemme dette huset, selv om det er veldig enkelt å gjøre det.

Men iallefall, i dag kommer det noen små kroner inn på kontoen, så da skal vi på steinkjer, å se på prisoverslag på gardiner og sengtrekk evt noen små andre ting, når mann lever for en liten sum i mnd, kan mann ikke gå for noe som er enkelt å dyrt, men mann må faktisk planlegge sine kjøp, det har jo vært enkelt for meg og sett om det har vært noe her jeg bor, men når det kan hende det er bare en sort til den prisen, så vil jeg helst se en annen plass også, så derfor drar jeg til steinkjer.

men akkurat nå er det å rydde opp litt mer, så skal jeg slappe av til thea kommer hjem fra skolen, så blir det vell noe å spise, så drar vi sikkert, når mikal kommer hjem :)

senere i kveld skal jeg se om jeg finner den nye sesongen av The vampire diaries , jeg bare elsker den serien! :D

Så ha en fin dag dere andre, så snakkes vi :)

  • 48 lesere

Likes

Comments

​Ja, så langt har dagen bare vært ett stort stress, vi hadde noen ærend på listen i dag.. å det er jo ikke bare bare, bare det! men iallefall så, startet jeg dagen egentlig ganske så rolig, fikk thea opp av sengen og sendte hun på skolen, så var det bare å vente på at hun minste skulle våkne, men det kan jo ta sin tid, så jeg har skrevet opp ei handle liste, ikke over mat nei. men av ting vi virkelig trenger her i huset, det er alt fra lamper, sengtrekk, hyller. også må vi heller ikke glemme pynten og plantene og rammene som bildene våre skal i. nei, det er veldig mye som mangler men vi tar ting litt etter litt, så vi ikke storhandler og alt blir bare rot å tull. vi skal også på gjenbruken å se, for det er mange folk som bare kaster ting som er splitter nytt, BARE for at de skal kjøpe seg noe som er enda nyere.. jeg synes det er litt rart, men jeg er jo veldig heldig jeg da.. sier nå jeg, vist jeg finner noen skatter på gjenbruken :) nå ble det skrevet masse om den handlinga dere, men skrev jeg opp, litt etter våknet sofie, så fikk hun grøt og så var det å kle på henne litt uteklær, for det var ikke varmt i morges altså, mikal kom, for det er han som skulle kjøre oss, så ble nå det gjort...etter det var det jo egentlig bare å dra hjem igjen, og mikal dro tilbake på jobb, jeg og sofie tok oss en liten lur, til thea kom hjem fra skolen, noe som var veldig forfriskende må jeg si.

Etter thea kom hjem, ble det meste å vente på at mikal kom.. men vi dro på høslandet, å venta der.. jeg og mikal ordnet pølse i form der også, noe som ble godt tatt imot fra de andre, det er jo veldig godt også! Så ble det å slappe av litt, å så dro vi hjem, nå er thea på tur i sengen, så skal vi andre bare slappe av før det blir sengen på oss også :)

Dere andre får ha en fin kveld videre. så snakkes vi :)

  • 48 lesere

Likes

Comments

da har dagen gått over til kveld.

Besteforeldrene mine var på besøk ja, det var da trivelig det. så når de dro, spiste vi middag, og thea tok seg en dusj, så ble det seng på henne, nå skal vi se filmen conjuring , det blir vell spennende:)

Dagen i dag har det vært veldig varmt, kattene er ikke å finne, mens sofie er på topp

dette ble ett kort innlegg, men jeg har liksom ikke noe mer å si :)

men dere får kose dere :) morgen blir det en ny dag og en ny uke! :)


  • 56 lesere

Likes

Comments