Helgen har kommet for fult her i huset, denne helgen er thea til faren sin, så det er veldig stille her..

Dagen startet med at sofie våknet tror jeg, for mikal tok henne i dag, jeg våknet litt senere.. jeg begynner og bli frisk etter mange dager med tett nese og rennende øyne. søvnproblemer osv. noe som har virkelig vært hyggelig. etter vi alle var oppe, dro vi på steinkjer.. måtte jo kjøpe inn til taco, etter det dro vi hjem.. vasket gulv,klær og kopper.

nå har vi spist, så nå ser vi litt på tv, mens sofie går å leker seg på gulvet :)

Dere får ha en kjempe fin kveld alle sammen :)

  • 36 lesere

Likes

Comments

Heihei.

Dagen i dag har vært veldig lang, jeg våknet etter at klokken har ringt sin 7'ende gang i dag.. fikk haltet meg opp av sengen, sofie var også med. for hun sover ikke så bra fortiden, vi fikk opp thea, så ordet hun seg, mens jeg laget frokost og matpakke, så etter alt det. gikk hun til bussen, mens jeg matet sofie..

Etter det lå jeg og sofie å så en film, hun slappet faktisk av i morges, så det var litt godt.

Det er egentlig ikke så mye på planen i dag.

Men det er noe som jeg tenker på, det har vært ett dødsfall, og det kom som ett sjokk på meg egentlig, og det er veldig, veldig trist.. så det er noe følelser der som må bearbeides. for han var en kjempe fantastisk mann.. vi har jo ikke hatt kontakt de siste årene, men det er likevel ganske så sårt.

Tankene går til de nærmeste <3  • 45 lesere

Likes

Comments

Heihei

I dag bestemte jeg meg for å innom igjen, etter en lang pause. jeg har tatt den pausen for jeg ble veldig klar av å skive det samme nesten hele tiden. så ble det jul, og så ble vi alle veldig syke, så det ble en lengre pause en forventet.

Men nå en måned etter nytt år, skal jeg begynne igjen, for det er veldig mye som skal skje dette året, noe som er veldig spennende synes jeg, noe som jeg skal ta opp når det kommer her :)

dette blir et veldig lite innlegg, men jeg skal bare si at jeg har begynt igjen.. og kommer heller ikke til å slutte igjen, for jeg har savnet å skrive her.. så vi snakkes i morgen folkens.

  • 47 lesere

Likes

Comments

Heihei :)

Da er vi første dag på et nytt år. Alt for mye har skjedd med oss i julen.. så det ble heller ikke den julen jeg trodde det skulle bli.. Sofie ble veldig syk. og jeg er syk nå.. men det som er så små skremmende er at den lille kroppen blir så syk at hun ikke nesten rører på seg... så vi har vært for det meste hjemme, og fått sofie frisk, så hun er veldig mye piggere nå enn det hun har vært. thea er til faren sin.. feiret nyttårsaften der.. mens vi var hjemme.. :)

Men nytt år, nye muligheter. er det mange som sier, men mann drar fjoråret med seg inn i det nye året.. selv om mann liker å tro at mann kan starte på nytt, men så enkelt er det ikke.

Menmen, i dag er det usikkert på hva vi skal gjøre.. men vi finner vell ut av det :)

Dere får ha en kjempe fin dag alle sammen. så snakkes vi :D

  • 101 lesere

Likes

Comments

God dag..

I dag har det virkelig vært travelt, jeg sto opp rundt halv 7, for jeg fikk ikke til å sove mer.. så jeg satt egentlig og så over tilbud på forskjellige butikker.. fram til thea skulle opp.. sofie sov, så da hadde jeg litt tid for meg selv, når thea kom opp, ordnet jeg hun og matpakka.. :) så hun kom seg til skolen..

Etter det var det egentlig bare å vekke sofie, for vi skulle jo til helsestasjonen i dag på en sjekk.. hun var da frisk og rask hun.. så det var godt å høre, etter det var det tannlegen.. så thea møtte meg utenfor skolen, så dro vi dit, å der var det veldig greit, hun hadde friske tenner... så var det å dra på skolen igjen så thea ikke gikk glipp av siste time, så var det bare for meg og sofie å dra hjem... sofie fikk grøten sin, så nå er hun fornøyd å leker i grinda si... eller hun leker seg ikke da, bare går rundt og rundt. en det er sikkert en form for lek det også... :)

SÅ jeg skriver her å ser på tilbuds aviser igjen, for alt er veldig dyrt, så det er snedig nå mot jul at alle sammen skal presse ned alle prisene.. noe som er veldig snedig for sånne som meg :)

Dere får ha en kjempe fin dag alle sammen :) så snakkes vi :)

  • 148 lesere

Likes

Comments

Heihei

Det er totalt kaos her nå.. vært det noen dager, det vil ikke si at huset ser ut som en svinesti, men klesskapene er virkelig et stort rot, mine barn vokser, det vil si at klærne blir for små, så jeg har sortert alle klærne til barna mine i dag, noe som har faktisk tatt sin tid.. noe skal lagres, og noe annet skal gies bort til fretex. for det er jammen meg mye klær..

Thea og sofie har lekt mye sammen i dag, noe som er veldig gøy.. mikal badet også sofie i dag.

Vi har egentlig ikke gjort noe mer enn det her... så vi får se hvordan morgen dagen blir. så snakkes vi :)

  • 156 lesere

Likes

Comments

Heihei.

Nå har jeg ikke vært her en stund igjen, det er jo bestandig en forklaring. som har ikke hatt tid eller ikke vært nær en pc, for den har stått koblet til tv'en uten stopp, og jeg har gjort en del annen ting også..

Jeg kan ta alt på begynnelsen.. så dere vet hva jeg har holdt på med.. Jeg med den lille hukommelsen skal prøve å få fram noe..

Jeg begynner på lørdagen.. Det startet veldig rolig, men etter vært dro vi på butikken, for jeg skulle ha middag og litt andre ting til meg og sofie, for nemlig skulle jeg og hun være alene, for mikal skulle faktisk ut.. veldig uvanlig, men jeg og sofie koste oss kjempe mye, hun fikk bade i stampen sin på stuen, og det var vist veldig artig, hun ville ikke opp med det første, så vi lekte oss i en lang stund i stampen.. etter det ble det jo middag/kveldsmat, så la jeg ned sofie, og hun sov som en sten etter en time med å prøve å legge henne ned. mens vi gjorde det gikk også strømmen veldig mange ganger, så det bråkte i alle apparater vi har, men heldig vis for meg kom strømmen tilbake, for jeg ville nemlig spille litt.. å det gjorde jeg til mikal kom hjem, så ble det sengen..

Søndagen, gikk i seg selv.. vi dro til åsen, for å dra på graven til min far, for å rydde den opp å så satte jeg ett juletre på graven.. det ble da fint det... selv om det var kjempe dårlig vær.. etter det var det egentlig ikke så mye mer å gjøre så vi dro på høslandet, fikk middag der, å var der til thea kom fra faren sin..


Så har jo hverdagen vært den samme, vi har vasket og lagret klær, vasket huset.. og egentlig tatt det veldig med ro. i dag skal jeg trene, og så får vi se hvordan denne dagen bringer...

Ukene og dagene går så fort at det er faktisk er litt skremmende.. men mann må ta dag for dag, og nyte det :)

Så snakkes vi senere :)

  • 184 lesere

Likes

Comments

Heihei.

Da har kvelden kommet, og thea har dratt til sin far. så nå er det veldig stille her i huset igjen, men sofie er i hundre, og det snør kjempe mye, og det er jo veldig koselig, jeg ble med mikal på jobb i dag, det var veldig spennende for å si det sånn... så dro vi hjem alle mann for å spise taco, så nå sitter vi her.. jeg har nettopp sett på expert. de har den samme kampanjen som i fjor, at mann kan velge hva mann vil til 100000kr å kanskje vinner det... og jeg har faktisk meldt meg på.. mann vet nå aldri, kanskje mann vinner også :)

Ble ett lite å rart innlegg dette, men nå er det helg, og jeg er veldig klar.. så vi snakkes siden alle sammen..

Linken til expert siden, er under her.. for dere som vil se litt mer på det :) LYKKE TIL!

http://www.expert.no/min-onskelisten/?shared=332e99fd-1f84-4c7c-962e-5cf6f4812d2b

  • 175 lesere

Likes

Comments

Heihei.

Jeg har vært litt borte nå, for ja, jeg har blir besatt av en serie. det tar min hele våkene tid.. ikke hele da, men all min ledige tid igjen om dagen. Så jeg føler selv jeg har vært veldig opptatt.. men egentlig har jeg jo ikke det.. men sånn er det nå, når mann finner lidenskapen i en serie, trening og barna sine. så blir det litt trangt med plass til andre ting.

Men jeg skal fortelle dere om min dag, min hele dag.. jeg sto opp med sofie i morges, mikal har tatt av thea om morgenen nå i de siste dagene, for han og henne drar samtidelig på jobb og skole. noe som har vært veldig godt egentlig, for i natt sov ikke sofie, hun ville rett å slett ikke.. så da vet jeg iallefall 100% sikkert at hun kommer på skolen. og det er betryggende.. jeg stoler ikke på meg selv lengre når det gjelder å komme meg opp.. for jeg kan ærligtalt si at jeg er litt utslitt. ikke av ting i runt meg, men bare for at jeg har lite søvn, så kroppen min har faktisk lite å gå på.. men denne fasen går vell over snart, og det gleder jeg meg faktisk til.

men iallefall, sofie fikk grøten sin. og vi lekte på gulvet til hun skulle ha duppen sin.. så tok jeg oppvasken og ryddet litt..

Etter det satte jeg meg ned, jeg er mye på youtube fortiden, det er pågrunn av at jeg set på treningsvideo'er.. jeg vil at treningen min skal være så sikker som mulig. og jeg mangler fantasi.. jeg kan ikke bare gjøre øvelser selv da skjønner dere, grunnet janei... jeg får det ikke til.

Men da jeg hold på å grubblet på det kom thea hjem. hun hadde masse planer for meg og henne.. hun har begynt å sagt ting nå.. åpnet seg litt opp.. mer å mer for vær dag, noe som jeg synes er veldig godt.. for nå vet jeg hvorfor og hvordan hun tenker.. og det er godt:)

Nå sitter vi her å venter på mikal, han skal komme hjem fra jobb snart.. så får vi se hva vi finner på til mat.

Dette ble ett drøyt og langt innlegg, Men jeg håper dere får en kjempe fin dag. og vi snakkes :)

  • 184 lesere

Likes

Comments

God morgen.

i dag våknet jeg av kattene faktisk, de ville ut å det stoppet ikke dem med å vekke hele huset, for å si det sånn.. så jeg måtte sti opp å åpne døren.... å det var faktisk iskaldt inn her.. så jeg måtte da tenne opp i ovnen, for det må jo være varmt her spesielt for at thea liker at det er veldig varmt når hun stir opp.. jeg brukte en halv time for å få ve'en til å brenne.. for vi har ikke noe tennbrikketter så da måtte jeg bruke papir, og ve'en var heller ikke tørr, men jeg fikk det nå til.. etter litt om og men.. fikk thea opp så laget jeg maten mens hun ordnet seg.. noe som gikk veldig fort... for å si det sånn.. så vi hadde tid til å sette oss ned og bare nyte stillheten.. hun fikk også en banan, så hun har litt energi når hun skal begynne på skolen... hun spiser ikke så mye mat på morgenen, men noe må hun ha.. :)

Nå sitter jeg her å venter på at sofie skal opp... men hun sover tungt enda.. så vi får se, jeg vasket putene i natt, så jeg får se hvordan de er nå... så får jeg bare sette meg ved ovnen helt til hun vil sti opp... så får vi se hvordan denne dagen blir :)

Så snakkes vi senere :)

  • 193 lesere

Likes

Comments