Hej på er!

Skönt med Måndag och en ny vecka. Idag hade jag sovmorgon till 10 och jobbade bara till 17. Så skönt med en kort dag idag.

Jag hade en så mysig Söndag igår. Först åkte jag iväg och åt lunch med mamma. Ibland är det så gott med vanlig husmanskost. Jag blev sen avsläppt hos min pojkvän där han hade köpt hem sushi som vi åt framför ”Stranger things”. Hur bra serie? Förstår inte hur jag inte kan ha sett den tidigare.

När klockan sen blev halv 9 åkte vi in till stan för att se ”Bad moms 2” på bio. Så bra och vi fick oss ett gott skratt. Vi tog bara en taxi hem sen och somnade direkt.

Har ni haft en bra helg?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej fina!

Jag antar att det säker är fler än jag som alltid varje jul har problem med vad man ska köpa till nära och kära. Hur bra är det inte då att det finns färdiga presentkit nu till jul i butikerna? Här ovan har jag samlat ihop några stycken som jag själv gärna skulle ge bort i år.

Likes

Comments

Här kommer min shopping från igår, jag är så nöjd. Jag har alltid haft ganska dåliga förväntningar på Ullared och blivit besviken men denna gången var det faktiskt över förväntningarna. Hur fin är inte adventsljusstaken och glasen? Glasen kostade dessutom 15kr(!!) styck.

Nu ska jag strax iväg och luncha med Mamma och sen ska jag hem till min pojkvän.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Hej fina!

Nu är jag äntligen hemma efter att varit väg i 14 timmar. Som jag nämnde tidigare i veckan så skulle jag till Ullared idag med mina kusiner för att handla inför min kusins flytt. Självklart blev det några saker till mig också

Jag visar er vad jag köpte och berättar mer om dagen imorgon för nu måste jag verkligen sova.

Likes

Comments

Tack för alla fina frågor. Här kommer del ett av svaren. Tveka inte på att ställa frågor om ni skulle ha några fler så ska jag försöka svara på dem också.

Vilket är ditt dröm resemål?

Om jag fick välja ett dröm resmål hade det nog varit Maldiverna. Jag har faktiskt skrivit ett inlägg tidigare om mina topp 3 dröm resmål.

5 saker du är tacksam för?

  • Att jag bor i Sverige och har så bra förutsättningar till ett bra liv
  • Att jag och mina nära är friska
  • Min familj
  • Mina vänner
  • Min pojkvän

Vad gör du helst en Fredag?

Helst av allt skulle man vilja vara ledig varje fredag men om vi ska vara realistiska så skulle jag helst spendera min fredag med att antingen ha en myskväll hemma med några vänner eller min familj. En middag på stan, en utekväll eller bara umgås med min pojkvän. Egentligen så skulle det inte spela någon större roll vad jag gör under en fredag bara jag får spendera den med mina nära och kära.

Vad fick dig att börja blogga?

Jag har bloggat länge, jag tror att det är 8 år sen jag började blogga nu. Jag har haft ett uppehåll på 3-4 år men nu kände jag för att börja igen. Jag har alltid älskat att skriva och varit väldigt intresserad av sociala medier och detta är en bra plattform för mig att nå ut till människor.

Vad är ditt drömyrke?

Mitt drömyrke skulle vara att jobba inom data/it/marknadsföring och vara min egen chef, antingen som konsult eller ha ett eget företag av något slag.

Vad är ditt mål i livet?

Mina mål i livet är att jag och mina nära och kära ska må bra och vara vid god hälsa. Jag skulle vilja jobba med ett yrke som jag verkligen brinner för och ha minst 2 barn. Familjen för mig har alltid varit närmst hjärtat och att ha en kärleksfull och frisk familj kommer alltid att vara mitt största mål i livet.

Vad jobbar du med?

Jag jobbar som innesäljare på en kundtjänstavdelning, jag har jobbat här i ett år snart och trivs jättebra.

Likes

Comments

Hej fina!

Eftersom att ni är en del som går in och läser och jag är ganska ny här i bloggvärlden så tänkte jag att det passade bra med en liten frågestund. Ställ så många frågor ni vill så ska jag svara på dem under helgen här.

Hoppas ni får en bra fredag.

Likes

Comments

Maldiverna

Jag har alltid drömt om att åka till Maldiverna på en lång semester, minst två veckor iallafall. Maten, miljön, atmosfären är något som verkligen lockar mig. Jag är väldigt svag för det här ljusblåa vattnet och vita stränder. Som jag nämnt tidigare så var jag i Thailand i Januari i år och då blev jag verkligen kär i den tropiska, fina miljön. Eftersom Maldiverna är ganska dyrt att åka till så kommer detta bli ett framtida resemål när jag sparat ihop till en resa dit.

Paris

Sen har vi kärlekens stad, Paris. Detta kanske känns som ett ganska tråkigt drömresemål men jag har alltid velat åka hit. Hur underbart hade det inte varit med en weekend hit med ens bästa vän eller pojkvän? Picknick vid Eifeltornet, shopping , god mat och bara umgås.

Japan

Japan är ett land jag velat besöka länge. Resa runt kanske 2 -3 veckor hade ju varit drömmen, både till Toyko men även till lite mindre kända städer. Jag är så nyfiken på kulturen, maten och människorna.

Likes

Comments

@jannicaknoos