Studentlivet

I lördags blev det ingen sovmorgon inte, jag var på skolan kl. 9.15 tillsammans med NLSek-gänget. Campus Norrköping firade nämligen 20 år och hade öppet hus, så typ alla sektioner stod där för att visa upp sig och lite sånt. Vi lärare hade ansiktsmålning för barnen och en station där dom kunde rita "vad du bli när du blir stor" och sedan hänga upp på väggen. Det var kul, dock lite segt på slutet när klockan närmade sig 15.00. Kvällen tillbringades hemma, senare åkte jag hem till Markus och sov där.

I söndags var det brunch med NLSek, vi åt en jäkla massa gott under flera timmar samt gick igenom verksamhetsplan och gruppkontrakt. Vi började kl. 13.30 och var inte klara förens 19.30 - långt men kul möte med gänget!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Studentlivet

Den här veckan har jag hunnit med en hel del. Pluggat, haft styrelsemöte, varit på miljöutbildning, hängt på Trappan och haft fredagsmys hos Markus. Livet rullar på och jag har inte alls samma tid till att blogga längre, därför blir det inte så ofta nu för tiden.

Likes

Comments

Studentlivet, Träning

I måndags hade vi ingenting schemalagt i skolan, skönt! Jag och Sarah sprang dock runt på campus och satte upp lappar och delade ut flyers om att LiU är en nötfri zon. Vi fick även reda på vårt resultat på förra kursen hemtenta, och jag fick VG (högsta betyget)!!! Så sjukt glad blev jag. Detta firades med chips, dipp och vin på kvällen tillsammans med Markus - mys! Jag hade även träning i måndagskväll, både silks och pole.

Likes

Comments

Studentlivet

I lördags var det dags för en finsittning för alla lärarstudenter, jag och några klasskompisar började förförfesta ganska tidigt. Vid 17.00 gick vi till förfesten och vid 18.15 drog vi till sittningen. Temat på sittningen var vår, vi fick fördrinkar och tog bilder tillsammans innan vi gick upp för att sätta oss vid borden. Kvällen var sjukt rolig och trevlig, god mat, gykel, snapsvisor och shots i baren. Efter sittningen drog vi till mig för att köra lite mellanfest - galet och kul! Vid typ 23.30 gick vi tillbaka till Trappan och där dansade vi natten lång. Självklart avslutades alltihopa på donken för lite nattkäk, sedan ramlade vi hemåt i natten med skavsår på fötterna.

Sjukt rolig och händelserik kväll/natt verkligen! Klev inte upp ur sängen förens 15.30 på söndagen - skapligt bakis och slitna!

Likes

Comments

Studentlivet

Igår blev det fredagsmys på Pinchos, drack både vitt vin och champagne till maten och sedan en kopp kaffe till efterrätten. Testade en hel del nya små rätter, åh alltså jag älskar verkligen Pinchos - så gott och mysigt! När vi kom hem såg vi på film tills vi somnade, supermysig fredagkväll!

Har också fått fina ljusrosa tulpaner 😍

Igår fyllde min yngsta syster hela 18 (!!!!) år - så ett stort fett grattis till dig älskade Klara!

Likes

Comments

Studentlivet

Då var det fredag igen då, skönt! Har hunnit med en hel del även denna veckan. Haft VFU-info och seminarium i skolan, haft möte med styrelsen och varit i Linköping på sektionsutbildning.
Idag var jag och Sarah på stan en sväng, köpte alkohol till morgondagens festligheter och kollade in en massa snygga skor. Är så himla taggad på helg, och lärarsittningen (finsittning) imorgon!!!

Likes

Comments

Studentlivet, Träning

I måndags hade vi både föreläsning, grupparbete och mat & prat (som NLSek annordnar) i skolan. Det var ganska intressant att se hur mat & prat går till då jag aldrig varit med på det tidigare. På kvällen hade jag dubbelträning - den andra "terminen" för året är igång och den här perioden kör jag pole dance nivå 3 och aerial silks nivå 1. Tränade från 18-21, jobbigt men sjukt kul!!

Likes

Comments

Studentlivet

I fredags hängde jag hemma hos Sarah hela eftermiddagen, myste med hennes katter och såg på film! Senare kom min syster och min mamma hit till Norrköping för att hälsa på en sväng, vi åt middag på Oliver Twist och hade det mysigt i några timmar. Mamma åkte hem på kvällen medan min syster stannade kvar hela helgen.

Vi har hittat på en massa skoj! Tittat på Mello, shoppat, tagit oss en promenad runt om i stan, fikat, varit på bio och sett en jättebra film som heter Split och sedan spelat en massa kortspel. Supermysig och kul helg med min yngsta syster, som snart fyller hela 18 (!!!!) år...galet! Känner mig så gammal, hehe.

Likes

Comments

Studentlivet, Träning

Gud vad den här veckan har gått snabbt! Har bara haft en massa föreläsningar i skolan, och lite grupparbete för att förbereda inför kommande uppgifer och inlämningar. I onsdags hade jag och Linnea sista flexibilityträningen, tycker inte att den har varit jättekul så kommer inte att fortsätta med det. Istället blir det aerial silks och pole dance nivå 3, så taggad på kommande vecka!!

Vi har även haft möte och fotografering med styrelsen, och testat jackor. Jag och Sarah ska lämna in dom på tryck nästa vecka, hoppas att det går snabbt så vi får springa runt i våra snygga och sjukt sköna NLSek-jackor snart!!

Likes

Comments

Studentlivet, Träning

I måndags började vi med en ny kurs - Fritidspedagogik 2, vi hade både introduktion och sedan föreläsning. På lunchen drog jag och tjejerna till Texas för att käka hamburgare och fira att förra kursen är avklarad.

På kvällen var det dags för den sista poleträningen i nivå 2, vi körde en repetition på typ allt vi gjort och avslutade med att göra en outside leg hang (klarade av den precis i sista minuten!!!). Efter träningen åkte jag hem för att duscha och sedan blev det en myskväll med vin och film.

Likes

Comments