Studentlivet

I torsdags stod jag och två andra från NLSek tillsammans med två från SKA-sektionen på campus och informerade om val och skolpolitik typ, bjöd även på kaffe och kaka. På kvällen var jag på en liten biodejt, såg filmen Fifty Shades Darker och den var jättebra tycker jag! Efteråt köpte vi med oss sushi hem till mig. Myskväll på en torsdag.

I fredags hade vi en gruppredovisning i skolan, trivs verkligen i min grupp och vår redovisning gick jättebra! Efteråt gick jag, Sarah och Markus till stan för att fika, åt årets första semla! När vi fikat klart drog vi en sväng till Ingelsta och kikade i butiker, och till sist åkte vi hem till mig för att Sarah skulle hämta sin katt som jag har varit kattvakt åt i en vecka. Kommer sakna att leka och mysa med den lilla krabaten!

Likes

Comments

Studentlivet

Redan när jag började plugga på universitetet i höstas så var jag intresserad av att engagera mig på något sätt. Sökte först till utskottet (LÄRsex) men ångrade mig och drog tillbaka min ansökan, kände mig osäker och vågade inte riktigt ge mig in i det. Har sedan dess ångrat mig lite grann, för jag vill verkligen engagera mig i någonting.

Förra veckan så började en i min klass, som precis blivit invald i NLSek/styrelsen, att prata om att dom behöver fler person till några olika poster. Hon tyckte absolut att jag skulle söka samma post som henne då det blir lättare att vara två på just den posten. Jag tänkte lite på det och till slut bestämde jag mig bara för att köra! Det är dags att gå utanför min comfort zone lite, och våga göra något som jag verkligen vill. Jag fick komma på en liten intervju/infoträff där jag fick lite frågor och sedan en massa info om styrelsen och vad min post kommer att innebära. Fick även sitta med på mitt första styrelsemöte.

Jag kommer att sitta på samma post som Sarah - aktivitetsansvarig, men kommer inte att bli officiellt invald förens nästa stormöte som är någon gång i vår. Är så sjukt taggad på detta, och årets styrelse känns som ett skönt gäng!

Likes

Comments

Studentlivet

Min alla hjärtans dag spenderades med Linnea och Mace, myspys! Jag och Linnea pluggade under dagen och på kvällen gick vi ut och åt på restaurang. När jag kom hem la jag mig i sängen och gosade med Mace, åt godis som mamma och Anders skickat och tittade på tv till sent på kvällen.

Att vara singel på alla hjärtans dag behöver inte vara så dumt det inte!

En underbar soluppgång!

Likes

Comments

Studentlivet, Träning

I måndags var det dags för poleträning igen. Den här gången skulle vi hänga upp och ner (i benen) för första gången och släppa hönderna. Var så himla nervös, men till slut klarade jag det helt själv!! Lyckan när man klarar något man inte tror man ska våga och något man tränat på ett tag - så gött.

Tidigare under dagen pluggade jag en hel del hemma, var också iväg till Trappan för ett litet möte med en i styrelsen. Fick även sitta med på mitt första styrelsemöte vilket var intressant, mer om detta kommer jag att berätta senare!

Likes

Comments

Studentlivet

I lördags var det party! Linnea och hennes pojkvän kom hit på lite förfest, vi kollade Mello och spelade drickspel. Till slut var det dags att dra till Trappan där kvällens tema var kyrssning (Skumpa Line). Jag, Linnea och en kille i vår klass sjöng karaoke för halva nattklubben, sedan dansade vi och hade det kul i någon timme. Natten avslutades som vanligt på Donken - bästa på fyllan!

Tack för en sjukt kul kväll, och första festen i min lägenhet!

Likes

Comments

Studentlivet, Träning

Äntligen fredag!
Hade grupparbete i skolan från 09.00 - 12.00 ungefär, käkade lunch i skolan med några i klassen innan jag gick hem en sväng. På eftermiddagen mötte jag upp Sarah på Espresso House där hon bjöd mig på en fika, så snällt! Hon fick mig även att ta ett beslut om en sak som jag berättar mer om senare, är faktkiskt riktigt taggad! När vi fikat klart så gick vi hem till mig, och väl där fick vi leverens på Sarahs katt hehe. En av hennes katter ska nämligen bo hos mig i en vecka, är alltså kattvakt. Jag älskar ju katter, och har växt upp med att ha katt så detta ska bli så himla kul och mysigt.

Nu ikväll mötte jag upp en tjej på polestudion och körde lite egen träning på open pole, det gick bra och nu har jag ännu fler blåmärken på fötter och ben.

Dagens middag! Två portioner i en ungefär, haha. Gick knappt att stänga lådan.

Likes

Comments

Studentlivet

Idag efter skolan så följde Sarah med mig hem. Vi pluggade, snackade, åt mellis, kollade tv och så bakade vi bananchokladbollar från ett recept vi såg på facebook. Alltså det lät ju jättegott och såg gott ut, men när vi sedan smakade blev vi lite besvikna. Dom smakade i princip ingenting, och man kände liksom att dom var alldeles för "nyttiga" haha - och det var ingenting som föll mig i smaken iallafall. Nästa gång blir det vanliga bollar, med socker och smör i!

Innehållet i bollarna: bananer, kakao, kokos, kaffe & havregryn. Trodde dom skulle smaka mycket mer banan...dom får en av fem stjärnor hehe.

Likes

Comments

Studentlivet, Träning

Släpade mig iväg till skolan även igår för att jobba på grupparbetet i några timmar, resten av eftermiddagen och kvällen spenderades i sängen framför en skräckfilm och några avsnitt av Vänner. Fick också tentaresultat (hemtenta) igår, och jag blev så himla glad och förvånad....jag fick VG!!!!!!!! Faktiskt lite stolt över mig själv, VG är högsta betyget på universitetet. Inte för att betyg spelar så stor roll men jag blir faktiskt lite gladare över ett VG än ett G, även om jag för det mesta nöjer mig med ett G nu för tiden.

Vaknade upp idag och kände mig inte ett dugg bättre i min jäkla förkylning, den vill aldrig ge med sig. Försöker vila så mycket som möjligt, men jag är inte så sjuk att jag inte kan gå i skolan eller träna....så himla jobbigt att vara sådär småsjuk en längre tid liksom. Efter en hel dag i sängen så drog jag iväg på träning, vi hade flex och det är alltid lika härligt att sträcka ut alla muskler i kroppen så att det gör ont - hehe. Idag fokuserades det på rumpa, rygg, höft och axlar.

Fredagsmys på en onsdag!

Likes

Comments

Studentlivet, Träning

Det blev ingen träning på open pole i söndags då jag fortfarande är dunderförkyld och trött i kroppen. Istället tittade jag på massa filmer, städade lägenheten och gjorde en hel hög med matlådor för kommande vecka - fyra stycken med pannkakor, sylt och grädde & fyra stycken med chili con carne (isch) och ris.

Igår var det måndag och jag kände inte för att stanna hemma då vi både hade seminarium och sedan grupparbete hela eftermiddagen så jag gick på det trots den hemska förkylningen. Blev till och med träning på kvällen - två pass! Jag och Linnea anmälde oss till en prova-på-klass för aerial silks och aerial hoop, och gud vad roligt det var! Funderar starkt på att börja på aerial silks nästa kursstart. Efter denna prova-på-klass så körde vi den vanliga pole danceklassen (nivå 2) och lika kul var det som vanligt! Repeterade lite men gjorde även en ny grej: chopper - invert - chopper.

Vårt grupparbete: bygger en fritidshemsmodell, haha så himla fin alltså!

Aerial silks

Aerial hoop

Likes

Comments