Header

Her jeg bor er det veldig mange mennesker fra andre land som sitter på vært hjørnet, går rundt å selger blader, eller hjemme strikka baby klær. Har ikke noe imot mennesker som kommer fra utlandet og inn i vårt land, men min mening er at de kunne få litt mer kunnskap om våres regler & skikker. Ikke bare ta seg til rette, å tro at de eier landet vårt. For der tar de FEIL! De er kun gjester i Vårt land, det landet vi bor i, skal bli Behandlet med respekt.

Har hatt mange store diskusjoner med andre om hva som er rett og galt når det gjelder de som er ute etter penger. Min personlige mening her er at de menneskene som enten går rundt å selger blader, selger hjemme strikket klær eller spiller instrumenter, de jobber faktisk for pengene, de gjør en innsats. Men de som kun sitter der med en standar lapp foran seg, der det står noe om: " Hjelp mitt døds syke barn eller familien min er dø" synes jeg går langt over grensen! Sier ikke at det ikke er sant som står på lappen de skriver men jeg synes det rett og slett blir å tigge penger. Over alt der du ser personer som sitter med en lapp, eller kommer på døra di der du bor, det står jo det samme på alle lappene.

Jeg synes synd på disse menneskene, værtfall barna, men har de det virkelig så vondt som det ser ut som når de har kommet seg til Norge, når de kanskje får dekket husleia og livsopphold av nav i kommunen der de bor, voksen opplæring, skoler og jobber, noen kjører fine biler.

Grunnen til at man diskriminerer kan diskuteres, men det finnes noen faktiske grunner for at man diskriminerer, som kan fastsettes. Vi alle her i verden har forskjellige håp, drømmer, følelser, hårfarge, hudfarge, språk, verdier og alle har forskjellige måter å oppfatte ting på. Det gjør det veldig lett for oss å stenge oss inn i de gruppene som bare vi liker, og de gruppene vi kjenner oss igjen i. De andre individene som skiller seg fra din gruppe, viker fra din gruppe og kan derfor ikke inkluderes og derfor skaper man automatisk en dårlig innstiling for de som er forskjellige fra deg.

Noe av hva jeg hater er rasister og diskriminering, jeg hater det. Sier ikke at alle mennesker skal elske hverandre, men uansett farge, kjønn, utseende, væremåten, så har alle et liv, alle har en plikt å bli behandlet med respekt.

Vi er alle like på innsiden, alle har et hjerte som slår!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 51 lesere

Likes

Comments

Etter Inlegget jeg la ut igår der jeg skreiv mine åpne tanker om at det er farlig å føde barn i Norge, fikk jeg utrolig mange frekke og stygge kommentarer! Kommentarene bestod mye av at jeg ikke kunne skrive dette offentlig, at det var et nederlag for Norge å se hva jeg skrev og jeg ikke ville oppnå noe med dette.

Jeg vil ikke unnskylde meg for at jeg lever, jeg har rettigheter på å si min mening, og det jeg SIER, har jeg ikke problemer å stå for, og jeg er heler ikke redd for å stå for meningene mine, derfor velger jeg å være såpass åpen og ærlig med det jeg skriver offentlig, kanskje jeg ikke oppnår noe som helst med dette, men jeg ønsker at folk der ut skal lese det, å få øynene sine opp for hva som virkelig skjer med denne verden, hva som skjer i dette lille landet vi lever i, nemlig Norge, det landet som skulle være trygt og godt, men som riktig nok har blitt farlig! 

Hvorfor skal jeg sitte på ræva å finne meg i og se med mine egne øye at mitt barn's liv øddelegges, at uskyldige små barn der ute blir revet bort fra sine biologiske foreldre. Det er nok av de menneskene som ikke tørr å ta grep, men jeg vil ikke være en av dem!   Jeg vil ikke bli husket på som en person som ga opp håpet om å få hjem min sønn fordi jeg ikke turte å si ifra! 

ALLE mennesker har stahet inni seg, bruk den for det den er verdt, å litt til. Vis at du har mot til å si din mening. 

Så til dere som kritiserer meg, dere får bare fortsette med å legge inn negative kommentarer, og slenge drit men en ting burde du vite, jeg blir bare mer motivert å skrive det som ligger på mitt hjerte..

  • 127 lesere

Likes

Comments

Jeg tørr å innrømme at jeg synes det er en syk og kaotisk verden vi lever i. Verden er blitt ren tragisk!

Vi ser stadig at Kvinner som bærer frem barn er redde for å føde sine EGNE barn på norske sykehus, der barnevernet griper inn å stjeler de nyfødte barn uten en eneste forbanna grunn og gjerne med ugyldig vedtak med begrunnelse at mor er lettere psykisk utviklingshemma! Jeg fatter ikke at de engang tørr å gå ut med falsk påstand om løgn.

De Kaller det barnets beste å tar avgårde med din baby og plasserer hos vilt fremmende mennesker! Der ditt nyfødte barn tydeligvis skal vokse opp, få kjærlighet, trygghet og omsorg. Bli kyssa på pannen vær eneste kveld mens den fremmende personen sier god natt!

Vi ser også at gravide kvinner velger å dra / rømme til utlandet for å føde barnet sitt, noe jeg respekterer på det sterkeste og har full fullståelse for. For her i Norge er det farlig å føde barna sine!

Det verste er at den norske stat godtar dette, de som er med å styrer dette landet, er det vanskelig å få opp øynene å se hva som foregår. Er det virkelig så vanskelige å se at det er totalt overgrep & kidnapping fra de som kaller seg proffosjonelle i barnevern tjenesten. Er det vanskelig å se at alt blir verre og verre for vær dag som går, at barnevernet gjør feil og driter seg loddrett ut, er ikke det bevis nok for at noen burde slå hånden i bordet å stoppe disse idiotene for å splitte flere familier.

Var i media for noen dager siden at psykiske utviklingshemma skal bli sterile, hva er dette for noe TULL!! Alle kvinner har vel rettigheter på å fostre opp sine egen barn for det, kanskje noen kvinner har behov for litt ekstra hjelp & oppfølging, men ikke bli tatt vekk barna på grunn av det. Er en grunn for vi har hjelpetiltak!

Kjenner jeg blir så frustrert og sinna på barnevernet, det koker inni meg! Barnevern saker er noe jeg synes er meget interessant, ikke bare fordi er mitt inni det selv men se hvordan verden Øddelegges!

Makten tar og har overhånd.

Jeg føder ikke barn, for at andre skal ha gleden!

  • 596 lesere

Likes

Comments

God morgen. Ligger nå i senga med dynna gått over meg, klokka er passert 9 og jeg har ikke lyst å stå opp! Har sovet kun 2 timer i natt, og er bokstavelig-talt tappet av energi, sliten, trøtt og lei Alt sammen! Jeg er ikke trøtt og vil sove men trøtt av livet av alt som skjer rundt meg for tiden. Finner ikke ro i kroppen! Jeg er svimmel, hode mitt begynner å rope om pause, beina skjelver, et tegn på at jeg må bremse ned, men jeg kan ikke. Jeg må kjempe videre!

Jeg har Aller mest lyst til å bare trekke dynna godt over hodet mitt å gjemme meg, forsvinne en liten stund.. eller kanskje gå i dvale-modus noen dager, i håp om at ingen finner meg, Men hva hjelper nå det- Ingenting!

Over et år har gått etter den harde kampen begynte om mitt barn. Et år er kanskje ikke mye for foreldre der ut som har kjempet i mange år for sine barn. Men kan påstå å si at for meg er dette året vært det verste! Alt jeg prøver på mislykkes jeg, alt jeg vil går feil vei. Er det en mening med dette, eller har jeg bare uflaks.. Helst det siste vil jeg tro, værtfall det jeg har fått erfart. Til tider føles det ut som alt er en test ovenfor hvor sterk jeg er, og hva jeg takler i sitvasjoner der jeg føler meg naken og ubrukelig!

Jeg vet ikke til tider hvor jeg skal gjøre av meg, alt er som et evig kaos, fylt med ingenting!

Idag mottar jeg dommen på politistasjonen, selv om jeg allerede vet hva det står mellom, så er jeg langt ifra forberedt.

Jeg har en klomp i magen, vet jeg kan anke å kommer til å gjøre det om dommen er for hard. Det for tiden vise!

Jeg er redd, og har store problemer å innrømme det.. Har lyst å dra langt ut i skogen å skrike for full hals til tider, hva vil jeg oppnå med det, ingen verdens ting.

  • 199 lesere

Likes

Comments

Hei og God lørdag dere.

Stod opp rundt 7 tiden og Kjenner jeg har skikkelig mye energi i kroppen idag. Våknet med et smil rundt munnen.

Starte dagen med en lang gå tur; vasking av leilighet og henge opp klær, Hva er vel ikke bedre enn det 😀 

Denne uka har egentlig godt kjempe bra, møtte min nydelige sønn på torsdag. Er ikke lenge til jeg møter ham igjen, kun en kort måneden til. Sønnen min satt med ryggen mot meg når jeg kom inn i rommet, jeg satt meg ned, og med engang han så meg så reiste han seg opp og kom bort til meg,, Strakk hendene sine mot meg og klatra opp. Så utrolig 😍 

Rettssaken på tirsdag og onsdag gikk veldig bra, kom en skjokk beskjed 1 første dagen, en beskjed jeg ikke kommer til å gå ut med her enda. Ellers gikk saken over all forventing. Nå er det bare å vente en månede til før det er klart for den store rettssaken om barnevernet, angående hvor min sønn skal bo, det er den saken som blir mitt største fokus og som jeg kommer til å skrive mye om her.. 

Planene for denne lørdagen blir ikke stort, har besøk av en kompis som skal være her til imorgen. Så da blir kun å slappe av og ta livet fullstendig med ro 

Håper alle får en kjempe fin lørdag videre 😀😀

  • 232 lesere

Likes

Comments

Ja, kvinnekroppen er fantastisk! Ja, jeg simpelthen elsker den og hva den har å by på som bare venter på å bli utforsket og nytt til det fulle!

Vi kvinner har former, ekstra fett her og der som er der av naturlige årsaker. Noen har lite, andre har mye og det er der for en grunn. Noen er tynne, andre er tykke men vi har like stor verdi. Vi kvinner er følelsesmennesker og vi trenger å få litt oppmerksomhet rundt kroppen vår. En kommentar fra kjæresten, en venn, ja hvem som helst egentlig som sier: du ser fantastisk ut! Jeg tror de fleste kvinner trenger å høre slike ord for å virkelig kunne sette pris på seg selv og lære seg å sette pris på sin egen kropp. Dette bygger selvtilit og får kvinnen til å føle seg vel og selvsikker.

Er det slik at vi må «dolle» oss opp for å se vakre ut? Er det forventet at vi skal ta på oss en maske som oser av usikkerhet rundt oss selv for å bli lagt merke til? Jeg synes det burde være nok at vi er oss selv uten et lass av krigsmaling for å bli godtatt. Hvorfor er det alltid de såkalte «perfekte» modellene som blir fremstilt i media? Dette gjør noe med tankene til oss kvinner. Vi ser oss selv i speilet og er ikke engang i nærheten av å se ut som en glamourmodell. Er det forventet at vi skal se slik ut og hvorfor?

Jeg ønsker at alle kvinner skal kunne ha muligheten til å sprade rundt naken i sitt eget hjem og føle seg vel og vite med selvsikkerhet at den som beskuer deg sier at du er vakker. Vi trenger å høre det, og ikke minst føle det. Tenk så deilig det måtte være å bli strøket og kjærtegnet med de ekstra valkene vi har eller et kjærtegn på rompa som ikke er der og få høre: du er vakker! Kjenne en ekte følelse av å være tilstede og å føle seg vel i sin egen kropp. Et kyss i nakken fra kjæresten som sier: jeg har lyst på deg! Du er deilig!

Kvinner har en mye større verdi enn bare å stelle barn og hus. Vi ønsker å bli satt pris på og respektert som individer, ikke bare for kvalitetene våre som ofte følger med på kjøpet fordi dette er naturlig for oss. Vi vil bli tatt på, knadd på, strøket på, klemt på. Kjenn på formene våre og nyt dem, for det ønsker nok mange av oss uten å tøre å si det høyt.

I dagens samfunn har det også blitt lagt stor vekt på kosthold og trening for å få en bra kropp, men still deg da følgende spørsmål: gjør du det fordi du selv ønsker det eller gjør du det fordi det er forventet av samfunnet? Trives du egentlig slik du er eller føler du at du må gjøre noe? Gjør du det for deg selv eller andre for at de skal synes bedre om deg? Du som kvinne skal vite at du er like verdifull og fantastisk om du ikke hopper på denne trenden. For at du skal ha det bra, må du gjøre det for deg selv! Du er ikke tjent med å gjøre det for andre. Da blir du falsk.

En ekte kvinne er ikke redd for å vise sine former, har ikke komplekser, oser av selvtillit og har ofte et smil om munnen. Er du tykk så lær deg kroppen din å kjenne og lær deg å elsk den for det den er. Ta på den, beundre deg i speilet og se med egne øyne hvor vakker du egentlig er! Er du tynn så gjør akkurat det samme! Utforsk hele kroppen med både synet ditt og ta på den med egne hender. Hvis du har kjæreste så la også han ta på deg uten å ha noen hemninger. Nyt øyeblikket og vit at han synes du ser fantastisk ut! Det er nettopp du som bor i denne kroppen og du ser flott ut!

Ikke kle deg så du skjuler formene dine. Fremhev de og vis hvem du er. La andre oppdage nettopp deg. Ikke utgi deg for å være noen andre enn deg selv til det fulle. Ikke la deg presse av media og modellene som fremstilles til å gjøre deg annerledes. Du er den du er og lær deg å sette pris på deg selv.

Vi kvinner har nok fått altfor mange nederlag fra media om hvordan en kvinnekropp skal se ut. Det er forventet at vi skal se ut som beinrangler, men vil vi egentlig det? I hvertfall ikke jeg! Jeg elsker hoftene mine, de er brede og formfulle. De er der for en grunn og det er ikke for å se bra ut. De er der for at vi skal kunne gjennomføre et av livets mirakler, nemlig det å føde barn. Det er ingen skam å ha brede formfulle hofter. Det er heller ingen skam å ha valker på magen. De er der for en grunn de også. Noen er skapt slik og andre har det fordi de har født barn. Noen har store pupper, andre har små. Noen har cellulitter mens andre ikke får det. Lær deg å elsk deg selv for den du er og de verdiene du har.

Jeg vet at virkeligheten ikke er slik, men det er lov å ha et ønske om at det skal være slik. Så min oppfordring til menn er at de forteller kvinnen hvor vakker hun er der hun sprader rundt med kroppen sin, uansett form eller størrelse. Fortell henne at du elsker henne nettopp for den hun er og alt som hører henne til. Elsk hver centimeter av kroppen hennes så får du se hva du virkelig har foran deg: verdens mest fantastiske kvinne!

Men la være å si noe dersom du ikke mener det eller kan stå inne for det du sier. Da vil du ødelegge henne! Vær ærlig ovenfor både deg selv og henne. Hun fortjener det.

Du som kvinne har en fantastisk kropp!

Synes det er utrolig å tenke på hva vi kvinner går igjennom. Fra det ene svangerskapet til det andre. For min del har jeg båret frem en sønn, født ham ut av min kropp og har ikke problemer med det idag. Det er utrolig.

Så alle kvinner og menn der ute, du er unik😀

  • 392 lesere

Likes

Comments

Jeg kjenner jeg blir utrolig frustrert og sint på alt som kommer frem i media idag, barn blir flytta fra det ene fosterhjemmet til det andre, og barn som opplever mishandling og overgrep i fosterhjemmet! Dette er noe barnevernet kaller barnets beste! Det er rent løgn, det er bare tull! Små barn forstår mye mer enn hva vi voksene skjønner, et lite barn glemmer fort, men traumene vil sitte fast, de vonde opplevelsene vil alltid sitte der!

Selv om et lite barn ikke kan forsvare seg selv, så betyr det ikke at man kan behandle det som søppel, som om det barnet ikke er verdt noen ting! Det er barn som skal vokse opp, et lite barn som nettopp har startet livet, og skal ha det bra. Men for desverre alt for mange barn idag er begynnelsen på livet forferdelig!

Det er ikke barna sine feil at de blir plassert, men de får straffen med å bli fjerna fra biologisk mor & far + det er barna som sitter med skyld følelsen!

I Norge idag har det blitt en trend at barnevernet griper inn å kidnapper barn der de har det bra, uten grunn som regelt! Dette er skadelig For de! Er det vanskelig å forstå for den norske stat!!

Vi ser at det er veldig mange av de barna som blir plassert, som får en dårlig oppvekst og som havner på gaten i en tidlig alder! Jeg vil ikke møte mitt barn på gaten i rus miljøet! Det er sjeldent at vi hører noe godt ut fra de som blir plassert, mye selvmord, selvskading som oppstår for de blir verken ikke sett eller hørt! De blir behandlet som en sprettball, som de kaster fra den ene til det andre hjemmet! Hva skjer egentlig med verden!

Kjære barnevern! Nå som du har stjelt det kjæreste jeg eier, så forlanger jeg at du behandler mitt barn med respekt!!

Fant en vidio på YouTube av en liten gutt. Denne historien er utrolig å lese! Men det er sannheten og det er sånn barn opplever det!

  • 518 lesere

Likes

Comments

Jeg sank nedover badegulvs veggen, i hånden stod jeg med en test som hadde to streker, som betydde at jeg var gravid. Første jeg klarte å tenke, Shit hva skjer nå.. Smilet kom sakte. Ringte legevakten seint samme kveld og fikk komme på tidlig ultralyd, der viste det seg å være en liten baby. Jeg skulle bli mamma! Var livredd for at noe skulle gå galt, ville så gjerne ha dette lille barnet.. Fikk god oppfølging av både jordmor på helsestasjonen og sykehuset.

Vi hadde er bånd, allerede før du ble født. Jeg bar deg inni meg. Jeg elsket deg, lenge før du ble født. Å jeg ble hode stupet forelsket i deg, da du lå på brystet mitt for første gang. Du stirra med dine småe øyne, inn i mine, jeg glemmer det aldri. Du var så perfekt på alle måter, de små føttene dine og de små fingrene dine, som tok et grep rundt min finger, vi var knytta til hverandre. Om jeg fikk hele verden i bytte mot deg, var jeg nødt til å takke nei. Det er kun deg jeg vil ha, ingenting annet. Idag har du blitt verdens fineste gutt, som jeg er over-stolt av.

Jeg vil alltid være her for deg. Ta deg imot når du faller, tørke tårer og reise deg opp igjen. Jeg har kanskje svikta deg, å ikke vært der da du trengte meg som mest, men jeg lover deg en ting mitt barn: Mamma svikter deg aldri igjen. Du skal tilbake til mammas armer, der du hører hjemme.

  • 591 lesere

Likes

Comments

Glemmer aldri de to gangene de rev deg ut av hendene mine, begge gangene var like forferdelige. Husker det som det var igår, ser bilder igjennom hode mitt! Første gangen kom det to Sivilie fra politiet og to fra barnevern tjenesten opp på sykehuset, dagen vi skulle dra hjem. Å fortalte at de skulle overta omsorgen over deg. Jeg satt rett i ryggen i sykehussengen mens du lå å sov fredfult i barnesengen ved siden av, Alt ble stille rundt meg, holdt på å gå i bakken med et smell. Hørte du våknet og satt i et skrik.. Ville trøste deg men jeg var stiv som en pinne. Klarte ikke bevege en finger. Jeg så på hun ene i barnevernet og husker hun sa "vil du si hade" Da skjønte jeg hva som skulle skje, de skulle ta han fra meg! Jeg så på babyen min som var rød i ansiktet og et blikk av redsel, Jeg satt i et hyl, verre enn da jeg fødte han. Tårene rant som en foss nedover kinnet mitt, ropte neei hele tiden! Tilslutt måtte de river ham ut av hendene mine med hjelp av politiet.

Dette var på en fredag og klokka var passert 14.00 og jeg stod plassert midt på gata i skjokk-tilstand uten mitt barn utenfor politistasjonen. Det er akuratt et år siden nå, . Min sønn var tatt hånd om av de som kaller seg profosjonelle i barnevern tjenesten.

Husker det var marked i gata, folkemengder overalt. Alt var både stille og svart rundt meg. Akuratt som noen hadde plassert meg alene i en liten boble. Hvor skulle jeg gå, hva skulle jeg gjøre.. Eneste som var i tankene mine var sønnen min!! Jeg var rød i ansiktet fordi jeg var sint!

Jeg klarte ikke å forstå hva som hadde skjedd, tusen tanker som svevde i hodet mitt, surra sammen.

Andre gangen var like brutalt. Etter 3 måneder sammen igjen som mor og sønn, fått bygd opp tilitt igjen, Rivde de deg ut igjen av et trygt favn. . Du var kun 10 måneder å smilte som dagen var lang. Du satt fint på fanget og strålte, mens de samme to personene som Tok deg førstegang kom igjen! De rev deg bokstavelig talt ut. Jeg gjorde motstand, politietet måtte holde meg fast, jeg sank ned på gulvet mens jeg hørte du skrek og hadde det vondt. Tok hendene mine opp til ansiktet mitt og holdt på å miste å pusten av desperasjon!

Den lille blide babyen min, Smilet ditt & øynene dine. Er brendt fast i mammas hjerte.

  • 1265 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg fått flytta over alt i den nye leiligheten, å ting begynner å ta form. Er skikkelig fornøyd, og stortrives enn så lenge. Selfølelig litt tidlig å si det etter kun 2 dager. Men sier det for det jeg 😀

Leiligheten ligger ikke midt i byen men tre,fire kilometer unna, men med en matbutikk som kun ligger 300-400 meter unna og med bussforbindelse rett uten for inngangsdøren så veldig sentralt i mine øyne. Tenker for min del at jeg kan gå det lille stykke. Slå to fluer i en smekk, trimme og gjøre erner ☘️

Har vært hos tannlegen idag, å tatt ut tenner. Å bedøvelsen begynner å gå ut, har så vondt. Ligge på sofaen å synes synd på meg selv akuratt nå, HiHi 😂

Men Snart på trening. Skal man komme i mål så for man slutte å klage på tenner. Ta seg en Ibux og kjøre på..😀 


Håper alle får en fin torsdags kveld videre .. 

  • 806 lesere

Likes

Comments