Header

Nå er det kun noen få dager til tingretten starter, og jeg teller dagene ned til kampen starter om å få min sønn hjem! Må innrømme at jeg gruer meg en del, selv om jeg har forberedt meg ganske mye i den siste tiden, både alene og med forsvarer, Men blir liksom aldri helt 100% klar, vet aldri hva slags overaskelsese barnevernet finner på å komme med. Eller en ny bombe i trynet med en påstand du har engang har hørt selv!

Som alle foreldre der ute, som kjemper om barna sine så har jeg også et stort håp om at denne gangen går saken min vei, og at mor & sønn gjenforenes. Da gjelder det å stå med begge beina planta i bakken, legge opp bevisføring og hode hevet. Å ikke minst legge alle fakta på bordet. For å prøve å lure en rett/dommere nytter ikke! Så her må alt av sannhet, fakta, bevis frem!

Oppi det hele blir jeg så ufattelig frustrert og sint på personer som tror de kan alt, som skal bestemme over meg, blande seg oppi alt jeg gjør, personer som ikke engang kjenner till saken min, men som tror de gjør det! Er det mulig! Lyst å skrike til månen til tider ..                   Forstå at jeg er fullt oppegående, og myndig, jeg er MOR til mitt barn, så jeg tar de avgjørelsene jeg tror er best for oss!! 

Jeg må prøve å ikke la meg knekke, men er i en sårbar del av livet, har gått igjennom så mye forferdelig og vondt det siste året, Og alt folk sier til meg uansett om det er positivt eller det motsatte, knytter jeg alltid opp til negativt. Men ting er ikke bestandig like bra! 

Det er mange ganger jeg har lyst å gi opp alt, pakke sekken min å dra fra alt, men hvor dum går det egentlig Ann å bli når jeg tenker sånn, det er snakk om barnet mitt!  Jeg må ikke gi opp, kjøre på!                                          Jeg må redde hjem sønnen min!! 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 101 lesere

Likes

Comments

Da var endelig påskeferien over for denne gang, å deilig å være på plass i hverdagen. Merker at jeg har fått slappet skikkelig av i påskeferien og spart opp krefter til neste uke, da den store rettssaken skal være. Påsken har ikke akuratt bestått av så mye, siden været ikke har vært det beste, mest ligget foran tv'en med en god film og pose godteri, vært på dagstur til Sverige med familien min, vært en god del hos foreldrene mine rett & slett vært en god familie ferie 😀

Siden det er tirsdag, hverdagen er igang for fult idag og sola skinner ute, skal jeg benytte dagen med å vaske og støvsuge leiligheten, ha oppe vinduene og lufte ontlig. Kjenne lukten av sommeren som forhåpentligvis snart kommer, for nå må jeg si jeg er lei snøen ❄️

Dette ble igjen et lite blogginnlegg, med en liten oppdatering av påsken min, men kommer etter vært til å legge ut mer av saken min, hva jeg driver med av forbredelser og hva jeg tror vil skje videre, så følg med. 

Håper alle får en kjempe fin tirsdag videre 😀

  • 68 lesere

Likes

Comments

Jeg går seriøst snart på veggen, hode mitt klikker snart! Alt det som skjedde i Sverige for kun 1 dag siden, så kom det plutselig en nyhet om at en bombe lignende ting har vært i Oslo og som var meninga skulle gå av igår kveld. Jeg tenker det verste, jeg er redd! Jeg er en mor med alle mulige beskymringer for mitt barn! Vet barnet mitt er i nærheten der, hva skjer hvis det skulle skjedd han noe! Jeg kan ikke tilgi meg selv! Tenk om jeg får den beskjeden at .. ja, orker ikke tanken engang.

Vet dette er kanskje litt overdrevent, men hva om, men hvis det skulle skje med mitt barn! Man vet ingenting i denne syke verden vi lever idag. Folk blir skada, folk skyter hverandre, Ting skjer midt på lyse dagen i det offentlige. Alt er et evig kaos! Verden blir nok aldri stoppa!

Jeg skulle ønske som så mange andre beskymrende, redde og frustrerte foreldre der ute at jeg kunne ta mitt barn intill meg, å fortelle han at det går bra, mens jeg stryker han igjennom det mørke brune håret hans. Se han i øynene å fortelle at mamma elsker deg. Være et forbilde for sønnen min når han vokser opp, holde han i hånden første skole dag, følge han på aktiviteter og heie på han, for jeg ser ingen andre som er bedre, vise han at hjemmet vårt er et trygt sted med masse omsorg, trygghet og kjærlighet!

Men den delen har det offentlige tatt vekk fra meg, jeg vet jeg alltid forblir mamma, men morsrollen har de stjelt fra meg, de har stjelt mammaen vekk fra min sønn, de har stjelt det kjæreste jeg eier, nemlig mitt barn!

Å når det i tillegg kommer en sånn nyhet på tv'en om en bombe lignende ting er i hovedstaden vår, Oslo, å min sønn er i nærheten der. Da føler man seg hjelpesløs!

Takket være barnevernet!

  • 634 lesere

Likes

Comments

5 Ting jeg hater:

1. Hater diskriminering & rasister, hvorfor kan ikke alle respektere alle (rart det er krig) Sier ikke at alle skal like alle, men kan respektere vær enkel person.                       I mine øyne har alle mennesker rettigheter på samme behandling og bli respektert, dette med diskriminering er noe jeg i mange år har bokstaveligtalt hata! Alle fortjener respekt, uansett hvor i verden man kommer fra, kultur og språk.

2. Hater når telefonen min har under 50%, da kjenner jeg at jeg begynner å få panikk, er så avhengi av telefonen så må ha helst 70-80 % hvis jeg skal ut døra.

3.Hater personer som er egoistiske, å tror de kan alt, og vet alt! Jeg står selv på mine påstander til det motsatte er bevis, jeg vet for min del hva som er rett og galt. Men jeg kan ikke alt i denne verden. Jeg kan ikke alle lover og regler, men jeg kan noe fordi jeg har satt meg inn i det.

4. Bli satt til et hjørnet alene, fordi jeg ikke er lik den personen. Dette synes jeg er respekt- løs. Selv om jeg ikke er lik en person, så betyr det ikke at du skal dømme meg og se ned på meg!

5. Jeg hater stress & dårlig tid, si jeg skal i et møte på morran som starter 8, jeg bor omtrent 30 min gåavstand fra byen, da må jeg helst stå opp i 5-6 tiden, for å gjøre ferdig alt jeg skal.. Må vite at alt er klart og ferdig før jeg skal noe viktig. Så stress og dårlig tid passer ikke til meg.

5 Ting jeg elsker:

1. Jeg elsker sønnen min fremfor alt på denne jord. Jeg vet jeg har gjort mange dumme ting, jeg er en ung mor & har ikke kunnskap om alt, men ingen kan ta fra meg at jeg elsker sønnen min! Selv om han ikke bor med meg for øyeblikket, så har jeg aldri angra en dag på at jeg fikk han til verden.

2.Jeg elsker å se barnefamilien som har det bra sammen, som er lykkelige sammen, både mor, far og barn. Det er noe inni meg som gjør meg virkelig glad av å se andre barnefamilie som leker og har det bra med barna sine. Det varmer mitt hjerte.

3. Jeg elsker sol, alt fra sola på himmelen til solarium. Jeg kan vel si jeg er avhengi av solarium, tar sol 1-2 ganger i uken, er ganske mye og vet det er en risiko for kreft men som alle andre tenker, tenker også jeg at det ikke rammer meg.

4. Jeg elsker å være i aktivitet, værtfall følelsen den gir det meg. Tror til tider jeg har mark i rompa, klarer ikke å sitte rolig. Må alltid gjøre noe. Elsker å bare gå meg en lang tur i skogen, ha på headet på øra og kjenne vinden som flyr igjennom ansiktet.

5. Jeg elsker å reise og oppleve en nye ting. Har ikke reist så mye i utlandet, men jeg tenker hvorfor reise langt når man kan undersøke og oppleve det fine landet vi lever i, naturen og fjellene. Blir fascinert av det. Nydelig!

  • 272 lesere

Likes

Comments

God tirsdag ettermiddag dere ☘️ Det er kun tirsdag idag, men er skikkelig stressa over alt jeg skal gjøre denne uke og ikke minst det jeg ikke får gjort. Legebesøk, sykehusbesøk, møter her og der, og kurs vær morgen. Forberede meg til sak, Og mye mye mer. Høres ikke så mye ut men alt tar så tid. Bare det å sitte på et legekontor å vente til det er din tur, og jeg eier ikke tåldmodighet heler da, plutselig må du sitte der i 40 minutter å vente, ting tar så lang tid til tider.

Føler klokka har gått skikkelig treigt idag, stod opp i halv 7 tiden på morran idag, og gjorde meg klar til kurs på mitt favoritt sted som er nav (nei, aldri i mitt liv) Synes igrunn det er litt merkelig også, har fått beskjed at hvis jeg ikke møter opp vær morra, så mister jeg livsopphold, vi er liksom kun mellom 2-5 personer vær dag, hele plassen her jeg bor har jo ikke jobb, men hva med alle andre som er arbeidsledig skal de få sove lenge og leve livet gratis de da! Forskjellige behandling!

Det er ikke det at jeg må krangle og diskutere med alle folk, men skal ikke leve for at alle andre skal styre meg, den perioden er over nå, nå er jeg myndig og må stå på egne bein å ta ansvar. Å jeg hater forskjells behandling!

Nå skal jeg ta meg en god og varm dursj, og gjøre meg klar før det er avgårde med nye ting, behandling og forbredelser hos advokat. Føler jeg er veldig mye på kontoret til advokaten for tiden, men det for ikke hjelpes, skal man vinne så får man stå på å ikke gi seg! ☘️ 

Ønsker alle en kjempe fin kveld videre 😀

  • 275 lesere

Likes

Comments

God dag alle sammen 😀 Jeg forstår virkelig ikke hvor ukene, samt. Dagene blir av henn, de bare flyr avgårde. Da er det fredag igjen, å klokka er bare 9, føler jeg har gjort skikkelig mye idag allerede, vaska hele leiligheten, vasket klær og Rydda ute i boden. Bare elsker lukten av nyvasket leiligheten 😍 Har bodd i denne leiligheten i litt over 1 månde nå å stortrives, beste leiligheten jeg har hatt noen sinne, alt er så åpent og lyst. Akuratt sånn jeg liker det skal være.

For min del trudde jeg egentlig sommeren var på vei, sola skinte og varmt i været, la bort vinterjakka og fant frem sommersko, men der tok man vist rimelig feil ja. Begynte å snø igår, så da er det bare å legge bort sommerskoa igjen, å finne frem boblejakka.. Lei hele snøen nå! Men men ikke mye man kan gjøre med det nei! Er liksom ikke lite snø det skal komme eller da, bakken var helt hvit innen 1 time her.❄️

Planene for dagen er ikke stort, Trene ikveld, ellers skjer det så og si ingenting denne fredagen. Regner med at jeg ender opp med å  setter meg foran tv'en med en bra skrekk film. 

Med det ønsker jeg dere en kjempe fin fredag videre😀

  • 331 lesere

Likes

Comments

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, det klikker snart for meg, alt er evig kaos,et savn er høyere enn noe annet.
Ingen ord kan beskrive hva jeg føler for deg
Du betyr mer enn alt i hele verden for meg

Før du ble unnfanget, var du ønsket, Før du ble født, var du elsket, Før du hadde vært her en time, var jeg villig til å dø for deg, fordi jeg elsker deg.

Kjære barnevern, la oss gjenforenes, min sønn fortjener kun det beste. Han trenger meg, vær så snill.

  • 475 lesere

Likes

Comments

Etter Inlegget jeg la ut igår der jeg skreiv mine åpne tanker om at det er farlig å føde barn i Norge, fikk jeg utrolig mange frekke og stygge kommentarer! Kommentarene bestod mye av at jeg ikke kunne skrive dette offentlig, at det var et nederlag for Norge å se hva jeg skrev og jeg ikke ville oppnå noe med dette.

Jeg vil ikke unnskylde meg for at jeg lever, jeg har rettigheter på å si min mening, og det jeg SIER, har jeg ikke problemer å stå for, og jeg er heler ikke redd for å stå for meningene mine, derfor velger jeg å være såpass åpen og ærlig med det jeg skriver offentlig, kanskje jeg ikke oppnår noe som helst med dette, men jeg ønsker at folk der ut skal lese det, å få øynene sine opp for hva som virkelig skjer med denne verden, hva som skjer i dette lille landet vi lever i, nemlig Norge, det landet som skulle være trygt og godt, men som riktig nok har blitt farlig! 

Hvorfor skal jeg sitte på ræva å finne meg i og se med mine egne øye at mitt barn's liv øddelegges, at uskyldige små barn der ute blir revet bort fra sine biologiske foreldre. Det er nok av de menneskene som ikke tørr å ta grep, men jeg vil ikke være en av dem!   Jeg vil ikke bli husket på som en person som ga opp håpet om å få hjem min sønn fordi jeg ikke turte å si ifra! 

ALLE mennesker har stahet inni seg, bruk den for det den er verdt, å litt til. Vis at du har mot til å si din mening. 

Så til dere som kritiserer meg, dere får bare fortsette med å legge inn negative kommentarer, og slenge drit men en ting burde du vite, jeg blir bare mer motivert å skrive det som ligger på mitt hjerte..

  • 513 lesere

Likes

Comments

Jeg tørr å innrømme at jeg synes det er en syk og kaotisk verden vi lever i. Verden er blitt ren tragisk!

Vi ser stadig at Kvinner som bærer frem barn er redde for å føde sine EGNE barn på norske sykehus, der barnevernet griper inn å stjeler de nyfødte barn uten en eneste forbanna grunn og gjerne med ugyldig vedtak med begrunnelse at mor er lettere psykisk utviklingshemma! Jeg fatter ikke at de engang tørr å gå ut med falsk påstand om løgn.

De Kaller det barnets beste å tar avgårde med din baby og plasserer hos vilt fremmende mennesker! Der ditt nyfødte barn tydeligvis skal vokse opp, få kjærlighet, trygghet og omsorg. Bli kyssa på pannen vær eneste kveld mens den fremmende personen sier god natt!

Vi ser også at gravide kvinner velger å dra / rømme til utlandet for å føde barnet sitt, noe jeg respekterer på det sterkeste og har full fullståelse for. For her i Norge er det farlig å føde barna sine!

Det verste er at den norske stat godtar dette, de som er med å styrer dette landet, er det vanskelig å få opp øynene å se hva som foregår. Er det virkelig så vanskelige å se at det er totalt overgrep & kidnapping fra de som kaller seg proffosjonelle i barnevern tjenesten. Er det vanskelig å se at alt blir verre og verre for vær dag som går, at barnevernet gjør feil og driter seg loddrett ut, er ikke det bevis nok for at noen burde slå hånden i bordet å stoppe disse idiotene for å splitte flere familier.

Var i media for noen dager siden at psykiske utviklingshemma skal bli sterile, hva er dette for noe TULL!! Alle kvinner har vel rettigheter på å fostre opp sine egen barn for det, kanskje noen kvinner har behov for litt ekstra hjelp & oppfølging, men ikke bli tatt vekk barna på grunn av det. Er en grunn for vi har hjelpetiltak!

Kjenner jeg blir så frustrert og sinna på barnevernet, det koker inni meg! Barnevern saker er noe jeg synes er meget interessant, ikke bare fordi er mitt inni det selv men se hvordan verden Øddelegges!

Makten tar og har overhånd.

Jeg føder ikke barn, for at andre skal ha gleden!

  • 1000 lesere

Likes

Comments

God morgen. Ligger nå i senga med dynna gått over meg, klokka er passert 9 og jeg har ikke lyst å stå opp! Har sovet kun 2 timer i natt, og er bokstavelig-talt tappet av energi, sliten, trøtt og lei Alt sammen! Jeg er ikke trøtt og vil sove men trøtt av livet av alt som skjer rundt meg for tiden. Finner ikke ro i kroppen! Jeg er svimmel, hode mitt begynner å rope om pause, beina skjelver, et tegn på at jeg må bremse ned, men jeg kan ikke. Jeg må kjempe videre!

Jeg har Aller mest lyst til å bare trekke dynna godt over hodet mitt å gjemme meg, forsvinne en liten stund.. eller kanskje gå i dvale-modus noen dager, i håp om at ingen finner meg, Men hva hjelper nå det- Ingenting!

Over et år har gått etter den harde kampen begynte om mitt barn. Et år er kanskje ikke mye for foreldre der ut som har kjempet i mange år for sine barn. Men kan påstå å si at for meg er dette året vært det verste! Alt jeg prøver på mislykkes jeg, alt jeg vil går feil vei. Er det en mening med dette, eller har jeg bare uflaks.. Helst det siste vil jeg tro, værtfall det jeg har fått erfart. Til tider føles det ut som alt er en test ovenfor hvor sterk jeg er, og hva jeg takler i sitvasjoner der jeg føler meg naken og ubrukelig!

Jeg vet ikke til tider hvor jeg skal gjøre av meg, alt er som et evig kaos, fylt med ingenting!

Idag mottar jeg dommen på politistasjonen, selv om jeg allerede vet hva det står mellom, så er jeg langt ifra forberedt.

Jeg har en klomp i magen, vet jeg kan anke å kommer til å gjøre det om dommen er for hard. Det for tiden vise!

Jeg er redd, og har store problemer å innrømme det.. Har lyst å dra langt ut i skogen å skrike for full hals til tider, hva vil jeg oppnå med det, ingen verdens ting.

  • 583 lesere

Likes

Comments