YEEES!! Fick precis ett par biljetter till Madonnas konsert utav min käre kollega, tack Tommy! Madonna är ju en utav mina favoritartister och sen är hon riktigt het med ;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​I helgen vart det en jädrans massa skidåkning när jag och syrran körde vasaloppet för andra året i rad. Lika kul som förra året men tyvärr så var det ju en hel del vatten längst vägen. Syrran hängde på ett bra tag men var tyvärr tvungen att avbryta, själv tog jag mig i mål på tiden 7,43 vilket är en förbättring med 19 minuter från förra året så jag är nöjd!


Likes

Comments

Kommer ut från porten i morse​ och möts av att bilen är helt inplogad! Kul start på morgonen att behöva skotta fram kärran :) . Men man får väl vara glad att det kom lite snö så man kan åka lite längd i veckan.


Likes

Comments

Idag fick jag ett tungt besked angående en nära släkting som är mycket svårt sjuk och det smärtar mig att någon man älskar så mycket ska behöva gå igenom allt detta men nu ska vi försöka tänka positivt och hoppas att du får den behandlingen du behöver.


Likes

Comments

Då var man tillbaka till snö, kyla och jobb från varma Thailand men det är rätt skönt ändå. Kom hem i måndags från vår underbara resa. Vi har haft det helt jädra perfekt får jag lov att säga allt ifrån vackra platser till god mat och självklart sol och bad. Köpte lite presenter till släkt och vänner som jag ska försöka dela ut i helgen. 

Hjälpte mamma att byta elavtal till Vindsnurran Nordic AB idag med så nu har hon Sveriges garanterat bästa elavtal hon med.

Kommer lägga upp lite mer bilder från resan men håll till godo.


Chicken pad Thai


Likes

Comments

Snart fredag och då börjar julledigheten som ni vet så är ju resan till Thailand bokad och klar och vi åker redan nu på söndag till paradiset.  Har lite jobb som jag kommer få ta med mig på resan och jag måste köpa några julklappar även fast jag hade tänkt att hoppa över det i år.

Thailand trip Bangkok, Golden Triangle Thailand

Likes

Comments

Snart lunch och jag känner mig lite trött efter gårdagens julbord med firman på Grand Hotell som var en riktigt trevlig tillställning men det vart väldigt tidigt för min del.

Efter jobbet blir det ett crossfitpass på gymmet och sen ska jag hem till Niklas och Jojjo på middag och filmkväll. Resten av helgen kommer jag köpa dom sista julklapparna jag saknar och kanske ett eller två gympass.Likes

Comments

Ikväll blir det glöggkväll med pepparkaksbak hemma hos Caroline och Mats. Dom är precis hemkomna från Bali så det ska bli oerhört trevligt att träffa dom igen.

Caroline (Jordens största miljönörd) tipsade mig om att byta elavtal till Vindsnurran Nordic AB​ så det har jag gjort idag.  

Likes

Comments

Ja då var man tillbaka på jobbet efter en​ helg med både tunnellopp och bokning av resa till Thailand. Loppet gick väldigt bra tycker ja och jag kände inte av mitt knä som brukar ha en förmåga att spöka när det ska springas så det är jag mycket nöjd med. Utöver loppet har ´jag umgåtts med familjen och nu är resan till värmen inbokad och betald. Blir en resa till Pattaya och vi kommer att ha  Dusit Thani Pattaya som bas men planen är att vi ska åka runt och se lite utav landet. Ska bli så skönt att komma iväg och få njuta av sol, bad och underbart sällskap.Likes

Comments

Sitter vid skrivbordet och drömmer mig bort på olika resesiter och funderar på att boka en resa till Thailand över ​jul och nyår. Man kanske skulle bjuda med mamma, pappa och syrran på en liten tripp till värmen. Är lite sugen på att åka runt till lite olika öar och bara ta det lugnt med familjen.

Phi phi island

Likes

Comments