Som rubriken lyder,jobbhelg. Har varit så mycket nu i veckan iom att vi har slutspurt på rean. Så mina dagar har bestått av att jobba och sedan ligga halvdöd i soffan eller sängen, för att sedan sova. Och inte nog med det så har André blivit sjuk, så då är vi två stycken som bara slöar i soffan på kvällarna.

På tal om jobb så har det kommit in så himla fina grejer på jobbet nu. För er som inte vet så jobbar jag på Hemtex, och som sagt så är höstnyheterna vi fått helt underbara. Har redan lagt undan flera fina saker. Bl.a ett par mörkgröna sammetsgardiner. Så där lär väl min lön ryka... Men helt klart värt det!

Igår åkte jag i alla fall förbi mamma och pappa efter jobbet för att äta middag, då min storebror Jens och hans sambo Sari var och hälsade på. De bor i Gävle så vi ses tyvärr inte allt för ofta. Men det var väldigt roligt med mycket skratt och god mat!

Nu ska jag och André titta på Top Gear, vårt nya favoritprogram. Efter att vi sträcktittat på The OC hela semestern så behövde vi något nytt att titta på. Inte för att jag är så extremt intresserad av bilar men programledarna är väldigt roliga! Så det är ett tips för er som inte sett det tidigare.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade första jobbdagen igår efter semestern, kan säga att jag var riktigt virrig och ovan. Men som tur är så kommer man snabbt tillbaka, och att jag är ledig idag och imorgon ger mig en riktig mjukstart. Så skönt.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Städade lite hemma (standard när jag är ledig) och cyklade sedan hem till min lillasyster för att äta kladdkaka och fira min systerson (som är här och sommarjobbar) som fyllde år igår. Passade även på att gosa med min systerdotter Nelly!Likes

Comments

Tidigare i veckan så åkte jag, André och hans pappa upp till Lofoten i Norge, helt fantastiskt var det. Kändes som om man var i en helt annan värld. Tyvärr så stannade vi inte så länge, men det var helt klart värt att åka dit. 

Jag blev ju såklart sjuk någon dag innan vi skulle åka, så jag var dödsförkyld (är fortfarande...) när vi var där. Vi fick även punktering där, och inget reservdäck hade vi heller. Inget äventyr utan problem!

Likes

Comments

Hej!

Så, nu tänkte jag försöka mig på att blogga igen efter ett x antal år. Är väl egentligen mest bara för att jag ska få skriva av mig när jag känner att jag behöver, men ni är mer än välkomna att hälsa på!

I alla fall, Janna heter jag och är 25 år (snart i alla fall) och bor i Umeå med min sambo André. Har lite brist på fantasi när det kommer till detta inlägg (första är alltid svårast tycker jag) Så detta får duga för tillfället!


Likes

Comments