Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blev ingen skola idag, vaknade runt åtta för att sjukanmäla mig för har världens magont. Har heller inte uppdaterat på ett tag och helt ärligt så har jag inte haft tid eller något kul och skriva om faktiskt. Händer inte så mycket kul just nu, massa skola och plugg, träffa vänner så mycket man kan på helgerna och umgås, sen är det även andra personliga saker som händer runt om som jag inte vill skriva ut. Igår beställde jag lite kläder och så från junkyjard så kommer upp bilder på det när det kommer, har massa vårkläder och så som ska klickas hem så antingen om jag gör en video där jag visar upp eller så blir det ett långt inlägg med bilder. Ska snart ut och äta frukost, sen ska jag bara ta det lugnt och få lite plugg gjort som jag ligger efter i. Blir att gå och lägga sig tidigt idag och komma upp till praktiken imorgon eftersom det bara är 3 gånger kvar denna termin. Uppdaterar väl senare idag mot kvällen, pusshej/ J


Här kommer ett par bilder från en sminkuppgift vi hade igår, vi skulle välja ett varsitt designerföretag eller vad man nu kallar det så jag valde Gucci och sedan skulle man härma dom från deras catwalk. Här är resultat.


Likes

Comments

Likes

Comments

Var ett bra tag sen jag bloggade, har ingen ursäkt till varför haha. Har väl varit lite upptagen och lat, har haft lov nu i en vecka och har verkligen inte gjort någonting typ, i torsdags fyllde Emil år så firade han lite och i fredags drog jag till Bella i uddevalla, var med henne, Emma, Amanda och Julia hela fredag kvällen. Vi drog till någon vattenpipsbar och satt där och chilla, i lördags var vi först på torp och kollade på Ben Miktus som uppträdde, gillade inte han från början men han var helt okej faktiskt, sedan drog vi hem till Bella och fixade oss och sedan drog vi vidare för att fira en kompis som fyllt 18. Sen har jag bara slappat typ. Det har dock varit väldigt skönt att bara få sova ut och ta det lugnt. Bokade även tatueringstid i veckan, han jag ska tatuera mig hos var dock fullbokad ända fram till slutet av maj så tog första bästa tid bara, så det är ett tag kvar men är så taggad!!

Sitter just nu iallafall i skolan, har entreprenörskap och får lunch om ca en timme. Efter skolan har jag inga planer mer än att jag och mamma ska göra semlor. Uppdaterar senare!


/ J

Likes

Comments

Klockan är ca 2 på natten, jag sitter här och tänker som vanligt. Just nu finns det NÄSTAN bara saker som sänker mig, mitt humör och motivation till saker och ting. Skolan, det är en av anledningarna, skolan stressar sönder mig. Jag säger till mig själv hela tiden att nu måste jag skärpa mig, ta tag i skolan på riktigt, det måste bli min prio ett. Men så fort det blir söndag, kommer ångesten. Jag har koncentrationsproblem, jag kan inte sitta still för länge, jag kan inte vara tyst och fattar jag inget så ger jag upp, tyvärr och det gör att i vissa ämnen så kan jag inte ett piss. Sen är det även lite privata anledningar till att jag är väldigt nere, saker jag inte vill ta upp här. T.ex. att folk jag inte vill ha kontakt med, inte vill ha något alls med att göra som fått mig väldigt länge och må psykiskt dåligt på något sätt lyckas komma in i mitt liv, antingen är det något som påminner om dom eller någon som påminner om dom. Jag är SÅÅ glad över att ha mina närmsta vänner och min familj som bryr sig.♡

Nu låter det som att allt verkligen är negativt för min del, självklart är det inte så. Alla mår dåligt någon gång ibland och jag tror detta är min period nu, en period där allt blir för mycket. Något positivt för min del, som jag äntligen har fått motivation till är att träna. Har inte tränat länge eller mycket, men börjat komma igång och kommer fortsätta för det blir verkligen en energikick varje gång jag går ut från gymmet.

Tänkte berätta lite om min dag idag eller igår då nu när jag ändå är igång och skriver. Gick upp vid sjutiden, fixade i ordning mig lite och tog 8 bussen till Uddevalla, till min praktik. Var framme vid halv tio och började tio så tog en frulle på Espresso House, Var på praktiken till ca halv fem och tog bussen hem vid 5. Var hemma vid 7 och var med Elin, vi satt hemma hos mig och snacka, åt mat och sedan drog hon hem vid 11 tiden. Sedan kom Anita och Samuel och hämta mig och körde hem mig till Emil, Vi stog och snacka lite och nu sitter jag i sängen med datorn. Ska snart sova för ska upp imorgon, hem och färga håret och städa lite. Det var skönt att få skriva av sig.

♔J

Likes

Comments♔. Åka ner igen i år med mina goa tjejer till Spanien!! Det blir nog dock inte fören i slutet av sommaren men det är ett måste och något vi planerat ska bli av.

♔. Få rensa ur min garderob, skor, smink & accessoarer och införskaffa mig massa nytt. Har redan hittat såå mycket som står på min inköpslista!!

♔. Jag vill göra en förändring på mitt hår, är så trött på mitt svarta slitna.. Funderar kanske på vinrött maybe?? får se.

♔. Verkligen satsa på skolan till 100%, har varit så skoltrött och inte haft ork, helt ärligt skitit i att lämna in vissa uppgifter vilket såklart resulterat till dåliga betyg i vissa ämnen, så verkligen kämpa nu!!


Tror på detta året, ska försöka att ta allt i min takt. Inte stressa, gå min egna väg och göra året lyckat, ska införskaffa mig tatueringar jag vill ha, jag fyller 18!! Och sååå mycket att se fram emot.
Likes

Comments