Klockan är ca 2 på natten, jag sitter här och tänker som vanligt. Just nu finns det NÄSTAN bara saker som sänker mig, mitt humör och motivation till saker och ting. Skolan, det är en av anledningarna, skolan stressar sönder mig. Jag säger till mig själv hela tiden att nu måste jag skärpa mig, ta tag i skolan på riktigt, det måste bli min prio ett. Men så fort det blir söndag, kommer ångesten. Jag har koncentrationsproblem, jag kan inte sitta still för länge, jag kan inte vara tyst och fattar jag inget så ger jag upp, tyvärr och det gör att i vissa ämnen så kan jag inte ett piss. Sen är det även lite privata anledningar till att jag är väldigt nere, saker jag inte vill ta upp här. T.ex. att folk jag inte vill ha kontakt med, inte vill ha något alls med att göra som fått mig väldigt länge och må psykiskt dåligt på något sätt lyckas komma in i mitt liv, antingen är det något som påminner om dom eller någon som påminner om dom. Jag är SÅÅ glad över att ha mina närmsta vänner och min familj som bryr sig.♡

Nu låter det som att allt verkligen är negativt för min del, självklart är det inte så. Alla mår dåligt någon gång ibland och jag tror detta är min period nu, en period där allt blir för mycket. Något positivt för min del, som jag äntligen har fått motivation till är att träna. Har inte tränat länge eller mycket, men börjat komma igång och kommer fortsätta för det blir verkligen en energikick varje gång jag går ut från gymmet.

Tänkte berätta lite om min dag idag eller igår då nu när jag ändå är igång och skriver. Gick upp vid sjutiden, fixade i ordning mig lite och tog 8 bussen till Uddevalla, till min praktik. Var framme vid halv tio och började tio så tog en frulle på Espresso House, Var på praktiken till ca halv fem och tog bussen hem vid 5. Var hemma vid 7 och var med Elin, vi satt hemma hos mig och snacka, åt mat och sedan drog hon hem vid 11 tiden. Sedan kom Anita och Samuel och hämta mig och körde hem mig till Emil, Vi stog och snacka lite och nu sitter jag i sängen med datorn. Ska snart sova för ska upp imorgon, hem och färga håret och städa lite. Det var skönt att få skriva av sig.

♔J

Likes

Comments♔. Åka ner igen i år med mina goa tjejer till Spanien!! Det blir nog dock inte fören i slutet av sommaren men det är ett måste och något vi planerat ska bli av.

♔. Få rensa ur min garderob, skor, smink & accessoarer och införskaffa mig massa nytt. Har redan hittat såå mycket som står på min inköpslista!!

♔. Jag vill göra en förändring på mitt hår, är så trött på mitt svarta slitna.. Funderar kanske på vinrött maybe?? får se.

♔. Verkligen satsa på skolan till 100%, har varit så skoltrött och inte haft ork, helt ärligt skitit i att lämna in vissa uppgifter vilket såklart resulterat till dåliga betyg i vissa ämnen, så verkligen kämpa nu!!


Tror på detta året, ska försöka att ta allt i min takt. Inte stressa, gå min egna väg och göra året lyckat, ska införskaffa mig tatueringar jag vill ha, jag fyller 18!! Och sååå mycket att se fram emot.
Likes

Comments