Pyjamastrenden, tror inte många har missat denna trend. Personer går ut i kläder som alltså ser ut som deras pyjamas, alltså att dom precis vaknat upp och bara gått rakt ut från hemmet. Enligt mig tycker jag trenden är riktigt snygg och man kan allt piffa upp den med enkla smycken och andra accessoarer. Detta är en ny trend och alltså ingen nyckeltrend som kommer och går varje år utan har kommit nu i år. För mig är det en hiss. / JBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhej, ligger just nu i sängen med världens värk i magen. Kom hem för ett par timmar sen, känns som världens längsta dag idag typ. Ska iallafall snart städa lite, sen har jag ingen aning. Vet inte ifall Emil kommer hit, eller ifall jag ska till han. Vi får väl se, funderar förresten på att starta en kategori här på bloggen. Skriva om trender, till exempel nu är det hösttrender som gäller sen när det blir vinter så blir det vintertrender. Vill verkligen lägga mer tid på bloggen och vara aktiv flera gånger per dag men det är så svårt när man går i skolan och kommer hem sent på eftermiddagarna och då ska man plugga eller göra annat. Jaja nu blir det städdags iallafall så får vi se ifall jag uppdaterar mer idag annars hörs vi imorgon. /J 

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hallå, jag är nog den dåligaste på att hålla bloggen aktiv. Men har varit sååå mycket nu som stressar sönder mig, mycket i skolan och det är väl ganska vanligt för en person som går i gymnasiet? Sen har det även vart bokningar för lägenhet i Spanien och det har vart mycket krångel om det men nu ser det ut att lösa sig. Pratade med hyresvärden till lägenheten vi ska ha i telefon förut och han var mycket trevlig och enkel att prata med. Nu sitter jag iallafall i sängen och försöker koppla av lite, blir inte att vara vaken så länge till eftersom det är skola imorgon. Imorgon slutar vi relativt tidigt iallafall och det är skönt, runt två slutar vi. Blir iallafall att träffa Elin imorgon det är det jag vet sen får vi se, uppdaterar väl er imorgon. Pusshej så länge

Likes

Comments

Hello, har precis ätit lite lunch och snackar just nu med Elin över facetime. Har suttit och kollat lite grejer som jag måste ha med ner till Spanien. Vet inte ifall jag skrivit ut det här men 3e november så åker jag och 10 andra tjejer till Cabo roig i en vecka!! Vi ska fira en av mina bästa vänner som fyller 18 och bara ha en chill och rolig vecka helt enkelt. Måste köpas in lite nya bikinis och sånt. Jag & Elin planerar också på att boka in en nageltid nästa vecka för mina ser förjävliga ut! Gjorde för nästan en månad sen  och egentligen så ska man göra nya efter 3 veckor, men har vart för trött för att sitta på en nagelsalong i nästan två timmar så det blir att göras nästa vecka. Dom har faktiskt hållit bra, en som har gått sönder lite men inte helt och hållet. 

Vi hörs sen iallafall för nu måste jag fixa iordning mig och städa lite, pusshej!

Likes

Comments

Godmorgon, vaknade för en halvtimme sen av världens hosta och kan inte somna om. Har varit sjuk sen i torsdags men idag just nu mår jag faktiskt jätte bra. Det enda är väl min hosta, men det går bort med lite te och hostmedicin. Får se vad som sker idag ifall jag blir sängliggandes eller ifall det blir bilträff med Emil och några kompisar!

Förresten vad tråkigt väder det varit dom senaste dagarna, regnigt blåsigt och mörkt. Riktigt höstväder, jaja ska lägga mig och kolla på någon bra film nu innan jag går upp. Vi hörs senare!!

Likes

Comments