View tracker

Hotell Diplomat/ Vår äckliga sprit-Sangria!!

Gjorde tacopaj/En av våra mysiga tomtar som har flyttat in hos oss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

För jämnt ett år sedan började mitt livs bästa resa. Fattar fortfarande inte att det har gått ett helt år. Det har ju hänt så himla mycket sen dess. Just nu ångrar jag helt ärligt att jag inte kommer åka denna vinter. Skall verkligen åka någongång igen, bara att börja pengasparandet!! Längtar efter friheten, spontaniteten och alla nya människor och kulturer man träffade. Bästa!! Känns som om det finns så mycket att upptäcka fortfarande.

Likes

Comments

Igår åt jag och Frida middag på Hotel Diplomat här på Strandvägen. Vi kände att vi förtjänade att lyxa till det lite extra! Jag ville fira mitt nya jobb och så har vi ju fått vårt hyreskontrakt förlängt också, vilket känns super!
Idag känner jag mig inte helt på topp, men hoppas på en bättre dag imorgon!

Likes

Comments

Idag tog vi sovmorgon och sedan har vi gått omkring på Sturegallerian, faktiskt min första gång jag varit in där och då bor vi nästan grannar med den haha. Nu har vi nyss fått vårt hyreskontrakt förnyat och myskväll väntar! Låter bra i mina öron.

Likes

Comments

Mötte upp E i stan idag för att kolla i lite affärer, har prövat många klänningar inne på Salt och har hittat en superfin nyårsklänning nu!

Efter någon timme började vi röra oss mot Mood Gallerian..

...där vi satte oss på Boqueria! Så nice ställe, massa folk och skön musik! Älskar sånahär ställen, man kan liksom bara sitta och kolla på folk haha.
Nu ligger jag i soffan och ska ha lite fredagsmys med Frida. Känner mej lite småsjuk faktiskt så ser fram emot att sova länge imorgon.

Likes

Comments

Har varit ganska tyst här under veckan. Känner verkligen att jag har 0% energi just nu och är trött hela tiden. Är väl inte ensam om att känna så antar jag..I helgen har jag bestämt mig för att gå ut under de få timmarna vi har ljust just nu!! Är iallafall tacksam över att vi är ute så mycket på jobbet också så att man får i sig lite energi.

Motivationen till att skriva här har ju inte varit så stor heller, även fast jag har hunnit med en hel del kul saker denna vecka! Imorgon är det fredag och har på känn att det kommer bli en bra kväll.
Man får väl se det positivt, snart går vi mot ljusare tider igen och det är ju trots allt inte sååååå långt tills det börjar bli vår (jag räknar alltid mars-månad som första vår månaden haha.)
Nu är det dags för mig att sova.

Likes

Comments

Blev så hungrig här på kvällskvisten hehe och så kom jag på att jag hade en rabattkod på UberEATS! Scrollade igenom alla restauranger och bestämde mig för att beställa hem lite gratis sushi hehe. Det är seriöst flera månader sen jag åt sushi eftersom det hände en inte så kul grej senast jag åt så har inte känt mig så sugen efter det.. Men hade glömt hur gott det är så nu är jag back on track!!
Älskar alla olika appar som man kan beställa hem mat direkt till dörren (även om jag tycker synd om kuriren som är tvungen att gå upp till oss ända till 4e våningen i alla tusen trappor) så om nån har krediter till tex Wolt, Foodora, UberEATS så hit me!!

Likes

Comments

Var och skrev under nya arbetsavtalet idag och gick sen via Hemköp för att köpa lite mat.

Vår fina gata vi bor på! Där nere ligger Strandvägen.

Ny favorit! Såååå god.

Likes

Comments

Min helg har bestått av mat, dagsfest, chill och mys! Nu är det snart läggdags så man är laddad för en ny arbetsvecka!

Likes

Comments