Igen en gång är det väldigt länge sen jag har loggat in här för att skriva något.
Vad har hänt sen senast då? Hänger fortfarande inte med i svängarna, tycker tiden går allt för snabbt. Har för det mesta spenderat tid med mina härliga vänner och sen har jag jobbat en hel del.
Har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna eftersom de kör omkring med snöplogar hela nätterna på våran gata, vilket har gjort att jag har varit sjukt trött efter allt för få timmars sömn = en väldigt irriterad Janina med humörsvängningar.
Men man skall väl inte klaga, i-landsproblem så att säga haha.

Imorgon är det jobb som vanligt sen ska jag på AW med en härlig vän som jag inte har sett på allt för länge!!
I helgen kommer jag få besök av mina bästisar hemifrån så det kommer bli en helg fylld av massa roligt!!


Likes

Comments

Då var sista dagen på 2016 här. Helt sjukt, förstår liksom inte att året är slut nu. Hur har mitt 2016 varit då? Bästa och värsta i mitt liv skulle jag väl säga.
Är så tacksam över allt jag har fått uppleva, att jag har en lägenhet och ett nytt jobb jag trivs med. Fast slutet av våren och delar av sommaren inte var den gladaste tiden i mitt liv pga. att jag var väldigt missnöjd över min situation då. Trivdes inte alls och hade ångest.
När jag kom tillbaka till Stockholm i slutet av sommaren var jag mer stressad än någonsin pga att jag inte hade lägenhet, nya jobbet skulle börja snart osv. Stress inför flytten och allt möjligt annat.

Så slutet av 2016 har kanske inte alltid varit det bästa, har varit väldigt stressad över olika saker och varit mycket sjuk, men nu känns det som att jag är på rätt bana igen. Såklart har jag haft så sjukt roliga stunder med mina fina vänner också!!

Mitt mål för 2017 är att tjäna & spara pengar, hänga med mina fina vänner, ta hand om mig själv och stressa mindre(!!), resa lite, fokusera på allt det bra i livet och inte övertänka saker. Sist men inte minst, känna mig lycklig från insidan och ut!

Det är så lätt att man glömmer bort hur bra man egentligen har det och hur fina människor man är omringad av!! Ikväll firar jag in nya året med några härliga vänner + några nya ansikten, kommer bli bra!


Ta hand om er & HAPPY NEW YEAR!<3

Likes

Comments

Då var julafton över för iår. Mycket mat och fina klappar! Mysigt.
Tog en lång sovmorgon idag och snart fortsätter ätandet. Senare idag ska jag träffa mina flickor följt av utgång!! Kommer nog bli riktigt kul tror jag.

En liten del av julbordet då allting ännu inte var framplockat. Helt sjukt hur mycket mat man egentligen har eftersom det alltid blir mer än hälften kvar efter att alla har ätit.
Hoppas ni alla har haft en fin julafton<3

Likes

Comments

På onsdag morgon kom jag hem till Finland. Väldigt skönt! Imorgon är det julafton, ska bli så mysigt! Ville bara titta in och önska god jul!!

Likes

Comments

Min goda burgare jag åt på söndag.

Har känt mig lite småkrasslig i ungefär en vecka och igårkväll fick jag igen konstiga röda utslag på bröstet som jag fick förra gången jag blev sjuk.
Har mått dåligt hela dagen idag och det känns inte bättre nu heller. Så jäkla segt då jag nyss har börjat nya jobbet och jag åker hem på onsdag så vill verkligen vara frisk då också!
Hoppas jag snart blir bättre, ska vila hela dagen imorgon.

Likes

Comments

View tracker

Ligger i soffan och lyssnar på musik och tänker. Är ensam hemma, vad tråkigt tänker ni säkert. Varför ligger jag ensam hemma en fredag kväll. Jo det är för att jag själv har bestämt det! Jag orkar verkligen inte röra mig en meter från lägenheten ikväll.
Måste ge mig själv en klapp på axeln för allt jag har gjort denna vecka!! Har verkligen varit utanför min comfort zone och det känns så bra!! Fan vad jag älskar att lära mig nya saker och känna att man går framåt och utvecklas inom någonting.
Älskar också friheten på mitt nya jobb, flextid = får bestämma själv lite hur jag börjar & slutar, när och hur lång lunch jag har och om jag ena dagen vill jobba 10-11h så gör jag det för att sedan gå tidigare en annan dag. Så skönt tycker jag!!
Idag då jag var påväg hem så gick jag förbi favvo sushistället och tog hem mat, det förtjänade jag verkligen tyckte jag!

Imorgon ska jag sova ut, gå på långpromenad, kika i lite butiker och sen får jag se vad som händer på kvällen!
Låter väldigt bra enligt mig.

Likes

Comments

På onsdag morgon åker jag hem till Finland. Har ju inte varit hemma sen början av augusti? På samma gång som det känns som en evighet sen så tycker jag att de ändå känns som att jag åkte tillbaka hit för en vecka sen. Har alltså 6 dagar hemma, kommer säkert ha rätt så fullt upp eftersom jag vill hinna träffa alla!
Fattar fortfarande inte att jag bor här, har lägenhet & jobb. Jag har ju liksom mitt liv här nu? Som det ser ut nu kommer jag väl aldrig flytta tillbaka till Finland heller. Men sen vet jag inte om jag kommer bo kvar här resten av livet. Får se vad som händer, men man ska ju aldrig säga aldrig haha!
Är också sugen på att dra ett år till Australien tex. Men på samma gång vill jag ju köpa lägenhet här.

Det är så mycket jag vill, önskar ju att man skulle va rik ibland alltså! Fast ändå är det ju rätt spännande att inte veta hur livet ser ut om 1 år. Jag menar jag har t.ex. hunnit jobba på tre olika jobb på 8 månader haha.

Jag hoppas verkligen 2017 bjuder på lika många äventyr som 2016 har gjort!! Har växt så mycket som person, haft både upp och nedgångar och känt mig både överlycklig och high on life och nedstämd, vilsen och stressad. Men det är väl så livet ska se ut eller hur? Allt är inte alltid en dans på rosor och jag är stolt över att jag står här som jag är idag. Bara att blicka framåt och se vad framtiden har att erbjuda!

Likes

Comments

Snart har jag första veckan på nya jobbet förbi! Är verkligen helt slut i mitt huvud efter allt nytt jag har lärt mig och all ny info som jag hela tiden får haha. Det kan va rätt svårt med alla hyreslagar osv men jag tycker verkligen att det är kul och dagarna går snabbt!

Har häng med E en kväll också, vi gick till Gamla Stan för att käka middag. Varje gång man är där så känns det som att man hittar ett nytt café/restaurang!

Likes

Comments

Har igen en gång haft en sjukt kul helg. Fredagen var lugn men mysig och igår körde vi en riktig utgång med Frida & Emma. Hade verkligen så roligt!
Imorgon är det första dagen på nya jobbet, så hoppas det kommer gå bra.

Likes

Comments

Hotell Diplomat/ Vår äckliga sprit-Sangria!!

Gjorde tacopaj/En av våra mysiga tomtar som har flyttat in hos oss

Likes

Comments